Μetallica

Λες να είναι??? 8O:lol::lol::stuck_out_tongue:

Είμαι εγώ. Το αν αξίζει η όχι είναι υποκειμενικό. Κοστίζει 60 δολλάρια το χρόνο και σου στέλνουν την μπλούζα του club κάθε χρόνο και 4 τευχη so what. Επίσης έχεις 10% έκπτωση σε όλο το merchandise.Τώρα τελευταία όμως στα στέλνουν με Fedex όποτε υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τελωνείου. Ξέχνα το να τους πεις να γράψουν ότι είναι για δώρο. Πολύ απλά δεν το κάνουν.

Είχα κερδίσει meet n greet το 7. Κερδίζουν 15 άτομα σε κάθε συναυλία αν δεν κάνω λάθος και μπορείς να κερδίζεις μια φορά ανα 365 μέρες.

http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=507085&postcount=4289

Γιατι μου το εκανες αυτο ασπλαχνε? Θελω και εγω φωτογραφιες με τους METALLICA… Ειχα και μουσι σαν του James αλλα μαυρο, θα ηταν γαμω η φωτογραφια…:p:(

:-k:-k:-k

Του τολκι δεν ειναι καπως ετσι το μουσι???:-k:p

Εμενα ηταν στο ιδιο μακρος, αλλα ενωμενο, οχι τοσο ξεμαλλιασμενο. Σαν των ZZ TOP σε πιο κοντο…:D:p

Γιατι το εκανες αυτο??? Αχ ρε φιλε ποσο τυχερος εισαι… Δεν παιζει, μολις βρω χρηματα ΜΠΑΙΝΩ METCLUB! ΤΕΛΟΣ!!! Thanks για την απαντηση σου και για τις φωτογραφιες!!!

Επισης Hugin ειναι πολλοι Ελληνες στο Metclub?

Απλως η φωνη του hetfield στα videakia ακουγεται αρκετα light,βεβαια δικαιολογημενο αυτο μετα απο τοσα χρονια.

Δεν ξέρω πόσοι είναι αλλά μάλλον ρώτας για την πιθανότητα για το meet n greet. Μπορείς να μπεις στην κλήρωση για οποιαδήποτε συναυλία σε οποιαδήποτε χώρα.
Στην Αθήνα ήταν ένας τυπος απο την Ιρλανδία αν δεν κάνω λάθος.

Yeah, I know… Γι’αυτο σε ρωτησα… Μολις βρω χρηματα θα μπω κι ας ελπισουμε να ερθουν και να εχουμε την τυχη…

στο metclub ειμαι και εγω αλλα δεν ειχα την τυχη να ειμαι στο meet and greet.
Ελπιζω την επομενη φορα.
Στο λεω για να καταλαβεις οτι δεν εχουν παει ολοι οι Ελληνες που ειναι στο metclub.
Παντως αν δεν σου ειναι τραγικο να δινεις 40 ευρω το χρονο για να σου στελνουν μερικα πραγματακια και να μπορεις να αγορασεις καποια αλλα που ειναι σχετικα δυσκολο να βρεις οπως τα Fan Can και οντως γουσταρεις την μπαντα τοτε μια χαρα ειναι.

Ναι ρε συ το ξερω, θελει πολυ τυχη. Ειμαι στο LPU (Linkin Park Underground) και απο τη φετινη εμπειρια (του να περιμενεις να κληρωθεις εννοω, γιατι στο τελος δεν κληρωθηκα) ξερω πως ειναι γαμησε τα, θελει πολυ τυχη, ειδικα αν ειναι πολλα τα ατομα για να πας στο meet n greet. Και αν το θελεις και πολυ στο τελος αν δεν πας στεναχωριεσαι. Απλα ρωτησα για το meet n greet μηπως διαφερει απο αυτο του LPU, αλλα και στο Metclub οι ιδιοι κανονες ειναι… Μολις βρω χρηματα θα μπω ΑΜΕΣΩΣ! Θελω να ειμαι στο Metclub! Thanks για τα infos παιδια!

Εισαι δοσιλογος, ζηλιαρης, κακος και Μαστεϊνικος.

Μπορει καποιος να μου πει ποιο κομματι ειναι αυτο που δειχνει στα πρωτα 10 sec στο βιντεο?

Το Shoot Me Again…

Thnx,st anger ,δεν εχω πολυασχοληθει κ πολυ γιαυτο δεν το θυμομουν πως λεγεται…:stuck_out_tongue:

Α εγω του χω ριξει απειρο λιωσιμο μιλαμε.

Απο τα κομμεντς το δα.

:smiley: ευχαριστώ για τα κοπλιμάν.

εχει γινει και επιστημονικος ορος πλεον?:-k:p:p