Βιντεάκια από το dvd που θα κυκλοφορήσει από την συναυλία τους στη Γαλλία παρακάτω:
:arrow:http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=128555
Βιντεάκια από το dvd που θα κυκλοφορήσει από την συναυλία τους στη Γαλλία παρακάτω:
:arrow:http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=128555
Ξερει κανεις ποτε κυκλοφορει?:-k
Κυκλοφορεί μόνο στη Γαλλία δυστυχώς…
Eυτυχως υπαρχει το internet, ετσι θα το εχουμε κι εμεις!!!:D:D:D
Βλεπω τον λαρς οτι ζοριζεται…περασαν τα χρονια που καποτε κοπανιοτανε…
Mαλλον τα ντραμς του Λαρς ηταν αυτα που ακουγονται παραπανω. :lol:
(Στα 2 τελευταια ε.)
@ iron-aris
Χεχε…γιατί στο and justice???
Λες να μην άρεσαν ούτε στον Λαρς οι εν προκειμένω δίσκοι???
Βλεποντας τα videακια απο την Γαλλια εχουν φοβερο ηχο (ειδικα οι κιθαρες ειναι καλυτερες αποτο 2007 που ηρθαν εδω) το μερος που επαιξαν ειναι πανεμορφο και η μπαντα εχει απιστευτα κεφια και πραγματικα δειχνει να το διασκεδαζει. (Και ο Lars ειναι αρκετα καλος… ).
Και μια απορια… Γιατι δεν τους εφεραν εδω τα τελευταια 2 χρονια?
Ειδικα σε κλειστο χωρο θα γινοταν σκοτωμος!!!
SEEK AND DESTROY.
Θελουμε live album επιτελους!!!
Κατεβασα απο το Youtube τα βιντεο απο το link που εδωσε ο shadowking69 και τον ευχαιστω πολυ, γιατι ειναι φοβερα. Τρομερη αποδοση απο τους METALLICA:vibrate: και καλη ποιοτητα και τα βιντεακια… Thanks man…
Ειμαι ο μονος που θα ψηνοταν για μια επανεκδοση των Kill, Ride με φωνητικα Jaymz της περιοδου '90-'92;;;
Δεν σου αρκούν οι live εκτελέσεις της περιόδου 90-92?
Να 'σαι καλά! Όντως καταπληκτική απόδοση…άντε να δούμε μήπως τα καταφέρουμε και τους δούμε το καλοκαίρι.
Ειδα 2-3 videάκια. Η παραγωγή είναι κρύσταλλο ή μου φαίνεται???
Ολα φαινονται και ακουγονται πολυ καθαρα και οντως κρυσταλλο. Και ο james προσπαθει να δωσει τον καλυτερο του εαυτο,μαζι με τους αλλους φυσικα. Ο χωρος δειχνει πολυ καλος. Ωραιες οι φωτιες.
Λογικό γιατί είναι επίσημη κυκλοφορία της μπάντας. Σίγουρα αυτό που κάνει εντύπωση είναι οι πολύ καθαρές διπλομποτιές του Lars που στο Metontour δεν ακούγονται και τόσο(λογικό αφού ο ήχος είναι από τις κάμερες).
και το DM γιατί έχει σκατά ήχο μου λες??? (μην απαντήσεις…το έχουμε εξαντλήσει το θέμα :p)
ελπίζω να μην ειναι πειραγμένες στο studio… :roll::lol:
το θέμα δεν εξαντλείται. έχω καλύτερη απάντηση…
πάντως, το dvd θα το ευχαριστηθούμε δεόντως, ε αποπάνε?
Ρε παιδια να ρωτησω, ειναι κανεις στο METCLUB??? Αξιζει να μπω??? Ειχε παει κανεις απο δω meet n greet το 2007???
αν ξέρεις κανα καλό μέρος με καλό ηχοσύστημα…