Μetallica

To Reload αν ηταν 40λεπτο θα ηταν αψογο παντως !

έχει κάτσει κανείς να βγάλει 12 τραγούδια απο τα load/reload??

ας πουμε οτι τελικά το έβγαζαν σαν μονό…τι θα είχε μέσα??? :-k

1. Ain’t my bitch
  2. The memory remains
  3. Until it sleeps
  4. King nothing
  5. Bleeding me
  6. Prince charming
  7. The house jack built
    8.The unforgievn II
  8. Fixxxer
    10.Devil’s dance
    11.Fuel
    12.The outlaw torn

κάπως ετσι θα μου αρεσε εμένα…με b-sides τα mama said, 2x4, hero of the day

Υ.Γ.: ειμαι απόλυτα βέβαιος οτι μπορουν να υπάρξουν 100άντες συνδυασμοί πράγμα που αποδεικνύει πόσο δισκάρες είναι και τα 2!

Πολύ ωραία παρουσίαση. Δεν έχω να διαφωνήσω κάπου. Μου άρεσε πραγματικά.
Άλλος ένας φτωχός και μόνος φανμπόης!

συμφωνω σε ολα με κρισπ!!ωραια παρουσιαση.αγαπημενο αλμπουμ το AJFA.

νομιζα ημουν ο μονος που θεωρει κομματαρα το fixxxer!!!

Διαμαντι ειναι το Fixxxer ρε! Οπως και το παρεξηγημενο Low Man’s Lyric.

Το άκουσα σήμερα μετά από πάρα πολύ καιρό και μου σηκώθηκε η τρίχα…
Τα Load / Reload ήταν τα πρώτα που άκουσα από την μπάντα και γενικά τα έχω πολύ πολύ ψηλά.
Γαμώτο, πρέπει να αποφασίσω ότι θα δώσω μια μέρα 22-25 για Metallica & Reload.:roll:

ετσι και εγω μεσα απο load τους γνωρισα…αλλωστε τα ακουσματα μου εκεινη την εποχη ηταν pearl jam/alice in chains/soundgarden…αλλα και faith no more/rchp…οποτε οι metallica εστω και οι ‘‘φλωροι’’ metallica του load ηταν οτι πιο ‘‘μεταλ’’ ακουγα …και μαλλον στην αρχη πιστευα κιολας οτι υπηρχε…αντε βαλε και pantera…

παντως αυτος ο διακος (load) …ειναι μοναδικος και για μενα…απο το εξωφυλλο . μεχρι το στυλακι που ειχαν οντας κοντοκουρεμενοι εως τα τραγουδια…ακομα και σημερα το βαζω νο1…και μετα το justice…μετα σιγουρα ride( και οχι master)…μετα master …black …ktl…

οσων αφορα στο μελλον ειναι ενα ερωτημα τι κατευθυνση θα ακολουθησουν αυτην την φορα και θα μας εκπληξουν…πριν βγει το DM πανω κατω ολοι περιμεναμε οτι θα ακολουθησουν στροφη στον 80ς ηχο…απλα δεν ξεραμε αν θα τα καταφερουν (που τα καταφεραν αν και ο δισκος σημερα …ενα χρονο μετα δεν με ενθουσιαζει αρκετα…ισως φταιει που το λιωσαμε μολις βγηκε )…επομενως και γω οπως εγραψε και ο φιλος πιο πριν που εκανε την πολυ καλη παρουσιαση ολων των δισκων περιμενω να δω που μπορουν πλεον να πανε οι μεταλλικα…δεν νομιζω να βγαλουν ενα DM 2παντως και δεν το θελω…βεβαια ακομα εχουμε αρκετα χρονια…

ενα μας καιει τωρα.να τους δουμε το 2010…αυτο μετραει

Και το Fixxxer και το Attitude και το Prince Charming, γενικά είναι πολύ καλός δίσκος το Reload αλλά όντως βγήκε αρκετά νωρίς και θα μπορούσε να ήταν μικρότερο. Απίστευτο που μετά από τόοοοοοσα χρόνια βλέπω τόσες σερί θετικές-και λίγα λέω-απόψεις για το αριστούργημα που λέγεται Load! Αργούμε σαν λαός αλλά τα πιάνουμε! :wink:

Σε μια προσφατη συνεντευξη του james οταν τον ρωτησανε για τα σετλιστ που παιζουν και γιατι δεν εχουν συμπεριλαβει περισσοτερα κομματια απο την περιοδο του load/reload/st anger η ακομα και καθολου,η απαντηση του ηταν οτι μεσα σε αυτα τα αλμπουμ υπαρχει πολυ καλο υλικο απλα τη δεδομενη στιγμη νιωθει οτι δεν κολλανε τοσο ωστε να τα παιζουν.

γουσταρω παντως να δω λαιβ fixxxer!!!

Μπραβο στον ChrisP οχι μονο για το review αλλα και γιατι ,αν και φανμπους, καταφερε να μην γραψει μακροσυρτες αναλυσεις αλλα να μεινει στο ζουμι.
Διαφωνω σε κανα δυο αλλα ΟΚ ειναι ο τροπος που βλεπει καποιος τα πραγματα.
Να τονισω μονο οτι το Reload δεν βγηκε νωρις αλλα αργα.Ηταν να βγει μαζι με το Load στο υφος των Use Your Illusion αλλα για να προλαβουν καποιες ημερομηνιες συναυλιων (του Lollapalloza ) κυκλοφορησαν οσα ειχαν ηδη τελειωσει.
παραδειγμα το Devil’s dance που το επαιξαν το 1995 στο Donighton πριν κυκλοφορησουν τα Load/Reload αλλα και στο Cunning Stunts που ειχαν παιξει το fuel πριν την κυκλοφορια του.
θεωρω οτι πρεπει να βλεπουμε τους δισκους σαν 1 κυκλοφορια.
Και ναι μου αρεσει και μενα που υπαρχουν τοσες θετικες αποψεις για το Load ενω οταν ειχε κυκλοφορησει 13 και χρονια πριν πολλοι ειχαν αποκυρηξει τους Metallica.

Υ.Γ. Ασχετο αλλα ειδικα οι στιχοι του Frantic τσακιζουν κοκκαλα…

Φερτε τους μεσα ΣΤΟ 2010 ειναι [SIZE=“3”]ΛΑΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ[/SIZE]:stuck_out_tongue:

Πολύ καλός o σχολιασμός.Εύγε μαν.
Πάνω κάτω συμφωνώ και εγώ σε αυτά που έχει γράψει, όντως όχι και τόσο μεγάλος φαν.
Δεν ξέρω αλλά το αγαπημένο μου είναι το AJFA.Ίσως γιατί όπως είπες είναι πιο “μαύρο”.

Όταν άρχισα να ακούω metallica, άρχισα από τον πρώτο δίσκο και μέχρι το black album δεν ήξερα ότι ο Burton δεν υπάρχει πια.Εκεί δεν ξέρω έμεινε το μυαλό μου στο AJFA.

Γενικά είναι πια τεράστια μπάντα, κανείς δεν μπορεί να πει το αντίθετο, με πολλές μπάντες που έχουν επηρεαστεί από αυτούς.Και είναι υπεύθυνοι καθώς ένα μεγάλο ποσοστό, αρχίσανε να μπαίνουν στο χώρο του μεταλ, λόγο αυτών.

Now playing: Anorimoi - Rasoforos kerveros
via FoxyTunes

Ετσι!!! στο ΟΑΚΑ Stadium!!!:slight_smile:

συνεχιζοντας αυτο που λες,το φραντικ λαιβ με κανονικα ντραμς εμενα μου αρεσει απιστευτα!!!

Kι εμένα μου αρέσει πολύ το Frantic live, όπως έχω πει και κάπου πιο πάνω λογικά, θα ήθελα να παίξουν και από αυτόν τον δίσκο 1-2 κομμάτια. Όχι όμως το ομώνυμο γιατί το σκοτώνει ο Het :frowning:

Ξαφνικα ολοι μας, μας αρεσει το st anger,το load,το reload ενω καποτε μπορει και να τα θαβαμε ας πουμε.:lol::lol:

Για το frantic,αν δεν ειχε αυτο το σπαστικο τικ τικ τικ τικ τικ τακ…:stuck_out_tongue:

Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά εμένα από την αρχή μου άρεσαν όλα αυτά…:wink:

Σε πολλούς άρεσαν αυτά τα άλμπουμς απο την αρχή.
Απλά η φωνή αυτών που δεν τους άρεσαν, όπως πάντα, ακούγεται δυνατότερα :wink:

Εγω προσωπικα το Load το ειχα λατρεψει απο την αρχη, το ReLoad με ειχε ξενισει καπως αλλα με τον χρονο βρηκε την θεση του.