Μetallica

Τον ειχαν στρωσει τα παπουτσια που ειχε φαει στην κεφαλα :stuck_out_tongue:

1 Like

Τι λες ρε κακομοιρη

Πανεμορφη διασκευη. Στο αγαπημενο μου τραγουδι απο AIC.

Καταρχάς, τι θέλεις; Δε μίλησα για Λαρς :stuck_out_tongue:. Λέω, να αγιάσει το χέρι αυτουνού που είχε πετάξει το παπούτσι στον σωστό στόχο και χαλάλι που γύρισε σπίτι του ξυπόλυτος. Μην κάνεις τον ανήξερο :stuck_out_tongue:

1 Like

Κλαιω!

Αλλα η αληθεια ειναι πως δεν ξερω για ποιο παπουτσι μιλας!

Το μονο παπουτσι που ξερω ειναι αυτο που ειχαν ριξει στο μουνοπανο τον Josh Homme που μακαρι να ειχε φαει 100 στην μαπα ακομα το αρχιδι, και αυτο που μαεστρικα απεφυγε ο αιλουρος ο George Bush Jr.

2 Likes

Ας θυμηθούμε τι εννοεί ο ποιητής :stuck_out_tongue:

5 Likes

χαχαχαχα δεν το ειχα δει ποτε, νταξει το αξιζε αυτο :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile:

:joy: πέρα από την πλάκα, αν δεν είχα βαρεθεί τη Μονόπολη μετά από άπειρες ώρες παιχνιδιού στα παιδικά χρόνια, θα τη χτύπαγα

2 Likes

Xάθηκε μοναδική ευκαιρία να την ονομάσουν “pain monopoly”

10 Likes

εδώ δεν παίξανε το trapped under ice στο freeze them all… κοιμάται το τμήμα marketing

5 Likes

Παντόφλα έχει φάει και έχει στρώσει!

3 Likes

εγώ από την άλλη που έχω να παίξω χρόνια και πάντα σκεφτόμουν να ξαναπάρω μια να υπάρχει , θα την αγόραζα με μεγάλη ευχαρίστηση τη συγκεκριμένη

αλλά με τις συνθήκες που επικρατούν 1-2 χρόνια με τελωνεία και αγορές από Αμερική δεν θέλω να ασχοληθώ καν

Αν τα στέλνουν από Ευρώπη θα το σκεφτώ σοβαρά

1 Like

Εχεις λιγες μερες. Απο 1/1/21 θα ισχυει τελωνειο απο Αγγλια. Το Metallica Eurostore βρισκεται εκει (ακομα).

3 Likes

ωπ δεν το ξερα ευχαριστώ

Στο στελνω ως δωρο αν θελεις οτι θελεις, αρκει να γραφεις 1 φορα το μηνα οτι οι Metallica ειναι πολυ καλυτερο συγκροτημα απο τους Maiden

3 Likes

κοίτα τι σκέφτηκε ο άνθρωπΑς :rofl:

ευχαριστώ όπως και να 'χει για την γλυκύτατη προσφορά

3 Likes

Οι Metallica είναι πολύ καλύτερο συγκρότημα απο τους Maiden.

(τι δώρο έχω; :nerd_face: )

3 Likes

Ότι ξέρεις την αλήθεια!

2 Likes

Άσε να μιλήσει ο άνθρωπος πρώτα…

Με τετοιο username… τιποτα

2 Likes

Βασικα οχι, παρε αυτο το δωρο, και ολοι σας δηλαδη. Προφανως ουτε για πλακα οσο γαμηστερο οσο το αρχικο, αλλα σιγουρα μια φοβερη εναλλακτικη εκδοση:

1 Like