Τον ειχαν στρωσει τα παπουτσια που ειχε φαει στην κεφαλα
Τι λες ρε κακομοιρη
Πανεμορφη διασκευη. Στο αγαπημενο μου τραγουδι απο AIC.
Καταρχάς, τι θέλεις; Δε μίλησα για Λαρς . Λέω, να αγιάσει το χέρι αυτουνού που είχε πετάξει το παπούτσι στον σωστό στόχο και χαλάλι που γύρισε σπίτι του ξυπόλυτος. Μην κάνεις τον ανήξερο
Κλαιω!
Αλλα η αληθεια ειναι πως δεν ξερω για ποιο παπουτσι μιλας!
Το μονο παπουτσι που ξερω ειναι αυτο που ειχαν ριξει στο μουνοπανο τον Josh Homme που μακαρι να ειχε φαει 100 στην μαπα ακομα το αρχιδι, και αυτο που μαεστρικα απεφυγε ο αιλουρος ο George Bush Jr.
χαχαχαχα δεν το ειχα δει ποτε, νταξει το αξιζε αυτο
πέρα από την πλάκα, αν δεν είχα βαρεθεί τη Μονόπολη μετά από άπειρες ώρες παιχνιδιού στα παιδικά χρόνια, θα τη χτύπαγα
Xάθηκε μοναδική ευκαιρία να την ονομάσουν “pain monopoly”
εδώ δεν παίξανε το trapped under ice στο freeze them all… κοιμάται το τμήμα marketing
Παντόφλα έχει φάει και έχει στρώσει!
εγώ από την άλλη που έχω να παίξω χρόνια και πάντα σκεφτόμουν να ξαναπάρω μια να υπάρχει , θα την αγόραζα με μεγάλη ευχαρίστηση τη συγκεκριμένη
αλλά με τις συνθήκες που επικρατούν 1-2 χρόνια με τελωνεία και αγορές από Αμερική δεν θέλω να ασχοληθώ καν
Αν τα στέλνουν από Ευρώπη θα το σκεφτώ σοβαρά
Εχεις λιγες μερες. Απο 1/1/21 θα ισχυει τελωνειο απο Αγγλια. Το Metallica Eurostore βρισκεται εκει (ακομα).
ωπ δεν το ξερα ευχαριστώ
Στο στελνω ως δωρο αν θελεις οτι θελεις, αρκει να γραφεις 1 φορα το μηνα οτι οι Metallica ειναι πολυ καλυτερο συγκροτημα απο τους Maiden
κοίτα τι σκέφτηκε ο άνθρωπΑς
ευχαριστώ όπως και να 'χει για την γλυκύτατη προσφορά
Οι Metallica είναι πολύ καλύτερο συγκρότημα απο τους Maiden.
(τι δώρο έχω; )
Ότι ξέρεις την αλήθεια!
Άσε να μιλήσει ο άνθρωπος πρώτα…
Με τετοιο username… τιποτα