Μetallica

Εγώ φταίω που γράφτηκα στο φόρουμ όταν βγήκε το άλμπουμ; Μου έμεινε η ρετσινιά… :roll_eyes:
(ακούγεται καλά στο live dvd από το στούντιο που το συνόδευε… ε; ε; )

3 Likes

Εχω να το δω απο το 2003 και δε θα το δω ποτε ξανα. Πιο πολυ μου αρεσει η εκδοση του CD. Αν ειναι να κανεις κατι, κανε commit σε αυτο. Το St. Anger οπως ειναι στον δισκο το ακουω 1-2 φορες τον χρονο. Το λαηβ απο το HQ, ποτε.

2 Likes

Τον διασωζει το αβαταρ, καλο ειναι να μην το αλλαξει ποτε, θα χαλασει η ισορροπια του ying με το yang

2 Likes

ΝΑΙ, όπως και το Shoot Me Again

Κρινοντας εκ του αποτελεσματος, ευχαριστως.

1 Like

Πάλι καλά που έχουμε και το exchange thread και ακούτε και κάτι διαφορετικό

Αφιερωμένο σε όλη τη metalli-παρέα εδώ πέρα (και ειδικά στον Κουιντομ :stuck_out_tongue_closed_eyes: )

4 Likes

Για το (πολυσυζητημένο) st anger έχω μόνο να πω πως αν είχε καλύτερο ήχο και είχε και κάνα lead θα ήταν πάρα πολύ καλός δίσκος.

Για τα username, τι να πω κι εγώ που δεν είχα καμία ιδέα πως θα γίνω θαμώνας και όταν έκανα εγγραφή έβαλα pargalatsos έτσι για πλάκα? :joy:

4 Likes

Ζηλεύουν το νικ μου, άσε τους να λένε! :crazy_face:

1 Like

Στη Μαδρίτη που το άκουσα και με κορυφαίο ήχο και με lead ήταν σκατά πάντως και με έπιασε και νευρικό γέλιο με το που το έπαιξαν. Αλλά η αλήθεια είναι ότι ήταν εμπειρία ζωής να το ακούσω live, όπως και οποιοδήποτε τραγούδι τους εκτός των κλασσικών που παίζουν πάντα.

1 Like

https://www.slang.gr/lemma/6211-pargalatsos

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

1 Like

Btw εμένα μου φάνηκε λίγο πρόχειρη. Από τις λιγότερο καλές της εκπομπής.

1 Like

Χαχα busted. Στην τελικη ειναι μια λεξη που ακουγεται πολυ αστεια και εκεινο το πρωι μου φανηκε πολυ αστειο να τη βαλω για username πιστευοντας πως θα μπαινω στο rocking forum σπανια :rofl:

Το slang.gr γαμαει

Τωρα πια το οτι επελεξα αυτο το username μου δημιουργει ενα

Αλλα δεν βαριεσαι, παργαλατσο με μαθατε εδω στο metallica family, δεν το αλλαζω

Για το st anger username μια χαρα το βρισκω, ειναι ευφανταστο σαν τιτλος album και πολυ γαματη η θεματικη του δισκου που παρα πολλα κομματια μιλανε για κρυφα σκοτεινα συναισθηματα που κρυβουμε μεσα μας (καμια φορα οχι και τοσο) και που πραγματευονται αρκετα κομματια του δισκου (θυμηθηκα τωρα και το αναλογης θεματικης halo on fire απο τον τελευταιο δισκο και ψιλοανατριχιασα- ποσο κομματαρα και ποσο γαματος στιχος και βιντεο- θυμαμαι την πρωτη ακροαση σαν να ηταν χτες)

Το οτι οι metallica μιλανε και γι αυτα τα πραγματα, χωρις να φοβουνται την εκθεση (Some kind of monster anybody?) στα δικα μου ματια τους κανει ακομα περισσοτερο καλλιτεχνες

Στο πιο μουσικο μέρος της υπόθεσης, παμε λιγο να θυμηθουμε και αυτη την κομματαρα σε μια ωραια live rehearsal εκδοχη

Λευτερια στο St Anger, δεν ειναι τοσο κακος δισκος οσο πιστευουν οι περισσοτεροι. Και ειναι στο πνευμα μιας μπαντας που ποτε δεν εφησυχαζεται, αλλες φορές με φανταστικο αποτελεσμα, αλλες με λιγοτερο καλο. Ας θυμηθουμε πως σχεδον ολοι* (ακομα και το Kill ή το Master) οι δισκοι τους ειχαν κατι το πειραματικο για την εποχη που βγηκαν. Αλλα πολλοι απο αυτους πλεον εχουν τη στοφα του κλασικου και δεν ακουγονται και τοσο πειραματικοι στα (2020) αυτια μας.

*πλην του Death Magnetic για μενα

Ε ρε να βγαλουν τον καινουριο δισκο τι εχει να γινει στο thread

3 Likes

Ποια είναι η σχέση του με τον χρήστη malapeρdas;

1 Like

Συναδελφικη μαλλον

5 Likes
2 Likes

Μεγάλο φάουλ του μαλακα του James αλλά κάπου είχα διαβάσει ότι ο Staley είχε ξαναρχίσει την ηρωίνη με αποτέλεσμα οι AIC να μην θέλουν να παίζουν μαζί του για αυτό το λόγο και μάλιστα θα έκαναν περιοδεία μαζί με τους Metallica

Καιρο ειχε να χτυπησει ο State Of Mercury και εφτιαξε ΥΠΕΡΚΑΥΛΩΤΙΚΟ Seek and Destroy
Νταξει για μενα πολυ ανωτερο του αρχικου, αλλα ως γνωστον δεν με τρελαινει ο ηχος του κιλεμολ

5 Likes

Δεν ξέρω αν το είχε ποσταρει κάποιος

1 Like
5 Likes