Σχεδόν doom metal ταχύτητα.
αφού στην αρχή νόμιζα ότι είναι το The thing that should not be.
Ισχυει.
Γαμω τις εκτελεσεις ενος thrash metal υμνου που βγηκε οταν αυτοι οι τυποι ηταν 35 χρονια μικροτεροι και οχι σχεδον 60.
Δε μου ακουγεται πιο αργο απο οτι το παιζουν τα τελευταια 15 χρονια.
Το battery είναι πολύ μπερδευτικό ως προς την ταχύτητα, γιατί η κιθάρα κάνει τις τρίλιες και είναι και γρήγορο το tempo του, αλλά ο James έχει βάλει τις συλλαβές σε “μεγαλύτερο εύρος” να πατάνε και αν εστιάσεις στα φωνητικά νομίζεις πως είναι “χαλαρό” τραγούδι.
Είναι και από τα πιο δύσκολα τραγούδια τους να παίζεις και να πατάς στα φωνητικά τους ταυτόχρονα, γι’αυτό ακριβώς το λόγο, και είναι και βασικά ο ορισμός αυτού που έχει πει ο James “βλέπουμε τα vocals σα percussion”. Πχ, το 4 Horsemen δηλαδή, που έχει κι αυτό τρίλιες, βγαίνει πολύ πιο άνετα γιατί συμβαδίζουν το tempo των φωνητικών με της κιθάρας, το Disposable είναι λίγο πιο δύσκολο απ’το Horsemen, γιατί το riff του είναι μόνο σε μια χορδή, και αντίστοιχα μπορείς να το κάνεις digitized ( ) πιο έυκολα απ’το Battery που έχει και τελειώματα. Αυτά, δεν έχω μουσικές γνώσεις όπως τα καταλαβαίνω τα λέω
Ούτε εγώ είχα αλλά μόλις απέκτησα
Εγω ομολογω οτι δεν καταλαβα τιποτα απο οσα θελει να πει :")
Και σιγα μην ειναι πιο δυσκολο να παιξεις το Battery απο το Disposable Heroes τεχνικα επειδη το δευτερο εχει “μια νοτα”
Γενικά βλέπω ότι παίζουν στον ρυθμο του άλμπουμ όπως είχε γίνει και στο for whom
Γαμησε το Battery. Επισης, και στους δυο πανε πολυ τα μουστακια!
Αφού δεν έγραψα αυτό που έγραψες ρε. Δε μίλησα για μια νότα ούτε για ποιο είναι πιο δύσκολο, είπα να παίζεις και να τραγουδάς ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.
Το disposable είναι πιο εύκολο, γιατί απαξ και μάθεις το ρυθμό στο χέρι μπορείς πολύ εύκολα να μάθεις και να πατάς τους στίχους (όπως και το creeping death). Το battery έχει άλλο ρυθμό στο rhythm της κιθάρας και διαφορετικό ρυθμό στους στίχους. Αυτά για μένα, μπορείτε να πείτε και οι άλλοι αν έχετε προσπαθήσει να παίξετε και να τραγουδήσετε ταυτόχρονα για να τις συγκρίνουμε
Ο αλγοριθμος του YouTube μου πεταξε συνεντευξη 25 λεπτα απο το βιντεο που ειχα βαλει πιο πανω… αξιζει νομιζω να την δειτε!
Πότε έχει γενέθλια το Justice… ;;
Ψηθείτε ρε να ξαναπάτε στον Stephen να παίξετε το Blackened ολόκληρο
Όπως το πες 11 στα 10 ακατέβατα.
Από που να το πιάσεις… ριφς, φωνητικά, μελωδίες, στίχους…
Το έχω βαρεθεί τόσο το enter sandman που μακάρι να μην ξαναμπεί σε σετλιστ
Ρε και με τον Γκρολ γαμαει. Και με τον Πλαντ. Τρομερη η εκπομπη του τραγιασκοφορου λιμενεργατη…