Τα edits του τύπου είναι από άλλον πλανήτη
Τι κακό θα μας βρει πάλι;;;;
δεν σου αρεσε το λουλου?
Όσο άρεσε και σε σένα…
Ειναι πολυ πιθανο σε καποιον να αρεσε το καλλιτεχνικο δημιουργημα που λεγεται Lulu εγω παντως δεν θα ηθελα να το συζητησω πολυ επειδη
Πλακα κανω, απλα εμενα μου ακουγεται στα αυτια μου λιγο οτι κατσει. Μαλλον δεν θα μου αρεσει ποτε. Ακομα και αν εχει ριφαρες σε καποια σημεια το ολο πακετο δεν μπορω να το ακουσω
Δεν το εχω ακουσει
Ποσο καταλαβαινει ο τυπος τους Metallica συνθετικα…
Δυστυχως το εκανε χωρις φωνητικα, αλλα και παλι απλα ρησπεκτ
Προτιμώ το αυθεντικό, αλλά όπως και να έχει είναι το Fixxxer! Στα top5 τους για μένα.
Το ακούω και μελαγχόλησα λίγο, θυμήθηκα τη ζωή μου στα late 90’s…
Τα φωνητικά είναι που με χαλάνε.
Για να είμαστε ακριβείς: πόσο καταλαβαίνει ο τύπος τους Metallica συνθετικά, σύμφωνα με τον τρόπο που θεωρείς ότι καταλαβαίνεις εσύ τους Metallica συνθετικά. Γιατί προσωπικά δε μου αρέσει καμία εκδοχή του, από όλα όσα έχει κάνει. Σύμφωνα με τον τρόπο που καταλαβαίνω ΕΓΩ τους Metallica συνθετικά.
Δεν εχει να κανει με το αν μου αρεσουν αυτα που βγαζει ή οχι (εχει βγαλει και εκδοσεις που δε μου αρεσουν, οπως η αποπανω με το Death Magnetic που δεν ακουγεται). Και διαφωνω μαζι σου. Για μενα ο τυπος καταλαβαινει ακριβως πως συνθετουν οι Metallica και πως εχουν γραψει και ηχογραφησει σε καθε δισκο, γι αυτο και εχει τεραστιο ταλεντο στο να βγαζει εκδοσεις κομματιων οπως θα ακουγονταν σε αλλον δισκο επακριβως. Απο το πως χρησιμοποιει το ταμπουρο και τα τυμπανα ο Λαρς, εως το πως εχει εξελιχθει το soloing του Kirk, εως ακομα και το riffage του Hetfield.
Ενα ακουσμα στο πως θα ηταν το Fuel στο St. Anger ή το Orion στο Black Album αρκουν για να εξηγησω αυτο που εννοω. Απο κει και περα το αν αρεσει το τελικο αποτελεσμα ή οχι ειναι ενα εντελως διαφορετικο θεμα.
Παρε κι αυτο το τηζερ που ακουγεται βγαλμενο 100% απο το Ride The Lightning και ανυπομονω να ακουσω την τελικη μορφη.
Καλυτερο απο το αυθεντικο ξεκαθαρα.
Εχω γινει φαν αυτου του καναλιου.
Αυτοι οι δυο τυποι εχουν βγαλει τελικα 4 EP με διασκευες Metallica εδω:
Και εχουν επισης μια σειρα απο podcasts οπου εχουν βγαλει 224 επεισοδια με “all things Metallica” εδω:
Δεν ειμαι φαν των podcasts γενικοτερα, αλλα εδω μπορει να ριξω ενα ακουσμα στο τελευταιο να δω τι παιζει… φαινεται να εχουν κανει τρελη δουλεια.
Οι Metallica στο ινσταγκραμ γιατί βάζουν #BlackAlbum2021?
Τι ετοιμάζουν?
Σίγουρα όχι παγκόσμια περιοδεία
Πιθανώς την επανέκδοση από τη δισκογραφική τους, όπως τα προηγούμενα