Για το Κιλεμολ μιλαει
Σιγα που σας θιξαμε το Λουλου μωρε κι εσεις. Ναι, επειδη ειναι πειραματικο δε μας αρεσε, δεν καταλαβαμε τι θελανε να πουνε, οχι επειδη ηταν αδιαφορο.
Για το Κιλεμολ μιλαει
Σιγα που σας θιξαμε το Λουλου μωρε κι εσεις. Ναι, επειδη ειναι πειραματικο δε μας αρεσε, δεν καταλαβαμε τι θελανε να πουνε, οχι επειδη ηταν αδιαφορο.
Το St Anger ειναι το πιο despised. Γιατι ειναι το πιο μαπα.
Οκ τώρα που διάβασα αυτό το άρθρο με έπεισε, το αδικησα το λουλου που βαριέμαι τη ζωή μου μετά το 3-4ο τραγούδι όταν το ακούω.
Πιστεύω τώρα μετά το άρθρο όταν βάλω να το ακούσω θα γουστάρω στο φουλ.
Προσωπικά είμαι πάρα πολύ υπέρ των πειραματισμων στη μουσική, στηρίζω φουλ μπάντες που από δίσκο σε δίσκο ακούγονται αρκετά διαφορετικές, όπως συμβαίνει και με τους Μεταλλικα. Αλλά κάποιες φορές οι πειραματισμοι βγαίνουν άλλες όχι οι καριοληδες, τι να κάνουμε.
Το λουλου αν δεν είχε τον Λου Ριντ (που ρισπεκτ για ότι ήταν, αλλά εμένα δεν μου ταιριάζει στο συγκεκριμένο δισκο παρά μόνο σε λίγα σημεία του, πχ iced honey, the view είναι ωραία κομμάτια) και ήταν πιο συνεπτυγμενο και με περισσότερο παπαχετ παίζει να ήταν πολύ δυνατο,έχει ωραίες ιδέες. Αλλά δεν θα ήταν το λουλου, θα ήταν κάτι άλλο.
Μου ήρθε μια τρομερή ιδέα τώρα. Αν το λουλου ήταν ep μπορει και να γαμουσε. Αλλά 87 λεπτά με τον Ριντ να μουρμουραει δεν παλεύονται
Το st Anger αν είχε καλύτερο ήχο θα ήταν από καλός δίσκος έως και τουμπανος, μετανοείτε ! Τίμιο 7αρι, τα έχω ξαναπεί
Τιμιο ναι, εφταρι ουτε καν στα εικοσι
Στη μουσική τα πράγματα είναι απλά. Σ αρέσει αυτό που ακούς όλα καλά, δεν σου αρέσει κανένα αρθρο ή κουβέντα δεν θα σου αλλάξει γνώμη.
Το θέμα είναι να μην έχεις ενδοιασμούς για τα ακούσματα σου. Γουστάρεις Lulu ή St Anger και καλά κάνεις δεν χρειάζεται να δικαιολογηθείς σε κανέναν επειδή δεν αρέσει στην κοινή γνώμη
Αλλο συζηταμε εδω, προσπαθουμε να δικαιολογηθουμε που κατι δε μας αρεσει επειδη δεν το καταλαβαινουμε και επειδη ειμαστε μεσα στο κουτι
Κυρίως με αφορμή το άρθρο που παρέθεσε ο @bostonflesh το έγραψα
Α και αυτό
Συμφωνώ με τον rider δηλαδή
Δεν “μας θιξατε” τιποτα, κουβεντα για εναν δισκο κανουμε, οπως κανει ο κοσμος σε αυτο το τοπικ οταν δεν γινεται τραμπουκος.
Ενταξει εσυ το μισεις και το θεωρεις σκουπιδι, το καταλαβαμε.
Κατά τα άλλα θα έρθει ο Παντελής και θα μας πει ότι δεν είναι όλες οι γνώμες ίδιες και έχει σημασία ποιος τις λέει και φυσικά ο Μπάμπης από το Μπραχαμι ξέρει καλύτερα από τον Osborne, τον Bowie, τον Jimmy Page, τον Jack White.
Τι όχι;
Νταξει εδω μεσα εχει αμφισβητηθει πολλακις ακομα και το οτι το τεραστιο hate για τους Metallica στα 90ς ηταν λογω image και οχι μουσικης, αυτο ειναι το λιγοτερο.
Βεβαια οταν ρωτας τους haters για τα τραγουδια θυμουνται 5-6 ριφφακια κι αυτα απο κανα Memory Remains και κανα Bleeding Me, αλλα δεν πειραζει, σιγουρα εχουν κατσει να αξιολογησουν την “μουσικη” κι οχι την μπανανα του Κερκ που τους εκατσε βαρια (not a euphemism).
Ωχ, πλακωσανε μαζι οι απολογητες
Διάβασες καμιά απολογία ή λούστηκες με το λουτρό;
Εμαθα το μαθημα μου, ο,τι λενε ο Buzz, ο Bowie και ο Page που ειναι αυθεντιες, ισχυει. Επισης, οτι δε μου αρεσει το Λουλου επειδη το κρινω μεσα απο το κουτι και δεν αντεχω τους πειραματισμους. Τεραστιο λουτρο
Ότι λένε οι μεταλλαδες “που ξέρουν” ή ήταν εκεί, ισχύει.
Μη με μπλεκεις τωρα, εβαλα μπρος τα συγκεκριμενα ποιηματα να μαθω, “παραξηγημενο το Λουλου”, “ο Πεητζ και ο Μπαζ ξερουν”, θα κανω μια επαναληψη και στο “το Στ Ανγκερ επρεπε να βγει για να μη διαλυθουνε” και θα επανελθω σωφρονισμενος
Ελα μωρέ κουρέψαν τα μαλλιά τους άρα μάπα τα λοαντς. Μην παιδεύεσαι.
Ασε που το μπλακ άλμπουμ έχει φιλλερς μέσα.
Νομιζω οτι κανενας δεν θα πειστει για την αξια του λουλου και του σεντ ανγκερ με τα παραπανω επιχειρηματα, βασικα με κανενα επιχειρημα. Φυσικα ειναι δικαιωμα του οποιουδηποτε να του αρεσουν - φυσικα ειναι δικαιωμα του οποιουδηποτε να τα θεωρει κουραδες.
Νομιζω οτι εδω εχουμε την εξαιρεση που επιβεβαιωνει τον κανονα που λεει οτι η πλειοψηφια δεν εχει παντα δικιο. Εδω εχει.
Ακομα και ο ουλριχ θα ντρεποταν να τα υπερασπιστει με τετοιο παθος.