Όχι, αυτό δεν ειπώθηκε ποτέ.
καλος ο χαμετ αλλα οχι και οτι ξεπερασε τον σατριανι…μην ακουστει παραεξω αυτο.
Κάτσε ρε, αφού οι Metallica έχουν πουλήσει περισσότερα.
Aράχτε, σε πωλήσεις εννοεί ο faid. Αφού εκεί τα μετράει σχεδόν όλα. :–
Εντιτ: λολ, τώρα είδα το προηγούμενο.
ΝΟ ΝΟ ΝΟ ΝΟ ΝΟ [-X[-X[-X[-X
Φυσικα δεν αναφερομαι σε πωλησεις!!! ΕΛΕΟΣ με αυτη την καραμελα…
Απλα σαν κιθαριστας ο Χαμετ ειναι ενα επιπεδο πιο πανω απο τον Τζο γιατι στις συνθεσεις του δεν παιζει απλα τεχνικα αρτια αλλα βαζει-κατα τη γνωμη μου- περισσοτερο συναισθημα και εφευρητικοτητα, περα απο το γεγονος οτι εχει επηρεασει το 90% των μεταλ συγκροτηματων τα τελευταια 30 χρονια…ΟΚ?:-k
Τώρα που το λες φίλε έχεις δίκιο!!! =D>=D>=D>
Αληθεια το λες?
Όχι, συγγνώμη.
Ο Χαμμετ ειναι ο μοναδικος κιθαριστας που εχει επηρεασει κοσμο τα τελευταια 30 χρονια ενω δισκογραφει 25.
Κατι σαν αυτα τα γνωμικα με τον Τσακ Νορις μου ακουγεται αυτο.
χαχα που εχει μετρησει 2 φορες μεχρι το απειρο και η μια ειναι αντιστροφα?:lol::lol:
Λαθος 27…:lol::lol::lol:
στο περιπου εννοω τι 27 τι 30…
οκ φιλος
whatever
οχι ρε, φτερνιζεται με τα ματια ανοιχτα και γλυφει τον αγκωνα του :lol:
Η φωνη του Bruce εννοειται οτι ειναι καλυτερη απο του Hetfield και καποια τραγουδια των Metallica, θα μπορουσε να τα πει μια χαρα. Καλος κιθαριστας ο Kirk, αλλα υπαρχουν αρκετοι καλυτεροι. Παντως :respect: σους Metallica, που παρα το μεγεθος τους διασκευαζουν ακομα κομματια αλλων συγκροτηματων… Δειχνει οτι ακομα αναγνωριζουν τις επιρροες και τους ηρωες τους και τους γουσταρω πολυ για αυτο…
Γενικως δειχνει οτι ειναι αρκετα ακομπλεξαριστοι ωστε να δηλωσουν “φανς” καποιου αλλου και οτι δεν την εχουν δει υπερανω (δεν ειναι σποντα για καποιον αλλο αυτο, απλα γενικη παρατηρηση)
Μαζι με αυτο που λες δεν δισταζουν να τζαμαρουν live με τις μπαντες που γουσταρουν (βλεπε Sword, Machine Head, COC) ή και να τις ανεβαζουν μαζι τους στη σκηνη για ενα μεγαλο jam.
Βλακειούλα ή εξυπναδούλα #-o ξέρεις καλά την απάντηση. Βέβαια θα μου πεις ότι οι Metallica δεν επιρρέασαν τους Maiden και είναι λογικό…
Eδω ρε παιδια οι Maiden δεν παιζουν τα δικα τους καλα καλα, θελετε και διασκευες;;; :lol:
Αλλα, οπως λες, shadowking, απο τη στιγμη που οι Maiden δεν επηρεαστηκαν κιολας απο τους 'tallica, λογικο να μην τους διασκευαζουν.
Γενικοτερα, διασκευες εκαναν, οπως ολοι ξερουμε, αλλα το promotion ενος συγκεκριμενου στυλ για το συγκροτημα (οπως ας πουμε και στους AC/DC και αλλους μεγαλους), δεν αφηνουν περιθωρια για διασκευες.
Χωρις αυτο να ειναι, βεβαια, παντα καλο.
και βεβαια κυριε shadowking γιατι να τους διασκευασουν?ποιος ειναι ο λογος?
Τι εννοεις τη ξερω την απαντηση?και βεβαια τη ξερω και ειναι ΟΧΙ. Αυτο δεν παει να πει πως ειναι λαθος…το απολυτο λογικο ειναι.
Οι μεταλλικα βγηκαν μετα το NWOBHM ειναι τελειως διαφορετικη μουσικη, τελειως διαφορετικο στυλ, αλλη χωρα. Τωρα τι να κατσουμε να σχολιασουμε?:lol:
Οι Μaiden, zepellin, montrose, who, purple, acdc, sabbath, jethro tull, τα χουν διασκευασει. Μεχρι εκει.
Μην αρχισουμε παλι τα περι metallica VS maiden
[SIZE=“1”]γιατι ξερετε ποιος θαναι ο νικητης[/SIZE]
Με είπες κύριο?? Εγώ σε εβρισα??? :lol::lol: