Μetallica

Οι Metallica επαιξαν στο Madison Square Garden στη Νεα Υορκη για τα 25 χρονια του Rock & Roll Hall of Fame με το παρακατω setlist και με μερικους guests:

For Whom The Bell Tolls
One
Turn The Page
Sweet Jane (w/ Lou Reed)
White Light / White Heat (w/ Lou Reed)
Iron Man (w/ Ozzy Osbourne)
Paranoid (w/ Ozzy Osbourne)
You Really Got Me (w/ Ray Davies)
All Day And All Of The Night (w/ Ray Davies)
Stone Cold Crazy
Enter Sandman

τα λογια ειναι περιττα.

οντως!!!

[SIZE=“4”]ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΑΔΑ ΦΕΤΟΣ. [/SIZE]

[SIZE=“4”]ΛΑΙΚΗ ΑΠΑΙΤΗΣΗ.[/SIZE]:metal:

+10000000

1.20 το δινει να ερθουν… :metal:

• ohh yeah??
  • OHH YEAH!!!

YOU GREEDY BASTARDS!!!:p:p

Στο Τerra Vibe παλι?:-k
Θελουμε ΟΑΚΑ μεχρι και οι τοκιο χοτελ επαιξαν εκει#-o ξεφτιλα[-X[-X[-X

ναι για rockwave το κοβω…ασε μεγαλη ξεφτιλα οντως!!
ειναι να τρελαινεσαι…:blow:

Mακαρι να ερθουν φυσικα.:papas::bow2: ας παιξουν και στην πλατεια Συνταγματος:lol:
εμεις εκει θα ειμαστε.:metal:

Εννοειται αυτο.Ας ερθουν οπου να 'ναι…

το σετλιστ της εμφανισης των metallica στο Rock N? Roll Hall Of Fame 25th Anniversary show.

1. For Whom The Bell Tolls
  2. One
  3. Turn The Page
  4. Sweet Jane (w/ Lou Reed)
  5. White Light White Heat (w/ Lou Reed)
  6. Iron Man (w/ Ozzy Osbourne)
  7. Paranoid (w/ Ozzy Osbourne)
  8. You Really Got Me (w/ Ray Davies)
  9. All Day And All Of The Night (w/ Ray Davies)
  10. Stone Cold Crazy
  11. Enter Sandman

και μερικα video

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=129729

Οι Metallica θα κυκλοφορήσουν και άλλο ένα live DVD από την πρόσφατη εμφάνιση τους στο Quebec (θα υπάρχουν και αποσπάσματα από την Ottawa)

DVD μανια τους επιασε?:stuck_out_tongue:

Δεν ειναι κακο αυτο. Αρκει βεβαια να ειναι ολα τα show ΦΟΒΕΡΑ, οπως της Γαλλιας.

Και για τα μελη του fan club θα βγαλουν ενα box (fan can το ονομαζουν)
με DVD και CD απο τις εμφανισεις στην Δανια. Το καλο ειναι οτι επαιξαν διαφορετικα setlist σε εκεινες τις εμφανισεις και την μια εμφανιση θα την κυκλοφορησουν σε DVD και τα υπολοιπα κομματια που δεν υπηρχαν σε εκεινη θα τα κυκλοφορησουν σε CD.

φανταζεστε να γινοταν αυτο?

http://www.rocking.gr/article6597.php

metallica με hogan μπασο…:lol::lol::lol::lol:

YΓ…ρε το load ειναι δισκαρα…δεν το εχω απλα πιο ψηλα απο το DM …ειναι το προσωπικο μου Νο1

Το load ειναι το αλμπουμ που γουσταρεις περισσοτερο απο metallica?:-s

ναι …οταν ειχε βγει…96-97 ξενικησα να ακουω metallica αν κ πολυ μικρος και ετσι εχει συνδεθει με πολλα πραγματα…το πρωτο τραγουδι δλδ που ακουσα ποτε…μαλλον ειδα σε βιντεο ηταν το until it sleeps…απο μεταλλικα οχι γενικα

αλλα και περα απο αυτο μαρεσει και περισσοτερο σαν δισκος …ακομα και σημερα …το feeling που μου βγαζει απο το εξωφυλλο , το στυλακι που ειχαν τοτε , τον ηχο που ειναι επηρεασμενος απο νοτο και ετσι…αλλα και απο 70s rock…και απο alternative πραγματα που επαιζαν εκεινη την εποχη και που ακουγα και ακουω…(αυτο που μου ‘‘βγαζει’’ το mama said για παραδειγμα , δεν μου το ''εβγαλε ‘’ ποτε ουτε το unforgiven ,ουτε το ‘‘nothing elses matters’’…ειναι καθαρα θεμα γουστου δεν παιρνει εξηγηση…ετσι εκατσε πραγματικα…)

απο κει κ περα λιγο λιγοτερο μου αρεσει το justice που θα μπορουσε να ηταν και νο1 στα γουστα μ (μεγαλη δισκαρα και πραγματι κατι το ξεχωριστο σε ολη την δισκογραφια τους)…μετα ride μετα master μετα black…

εχω κατασταλαξει σε αυτη την σειρα χρονια τωρα και δυσκολα να αλλαξει…

Διαφωνω, αλλα σεβαστη η γνωμη σου και γουσταρω που ολοι εχουμε διαφορετικες αποψεις και τις συζηταμε, με κοινο παρονομαστη την αγαπη ή ΛΑΤΡΕΙΑ αναλογως για τους Metallica…

σωστος

δεν μπορω να στηριξω με κανενα επιχειρημα στον κοσμο οτι το load ειναι καλυτερο απο το master πχ…η οτι το house jack built ειναι καλυτερο απο το orion ας πουμε…

φχαριστιεμαι ολους τους δισκους των μεταλλικα και ολα σχεδον τα τραγουδια τους σχεδον το ιδιο…απλα με το load ειμαι συναισθηματικα δεμενος …αλλα εινα και δισκαρα απλα σε αλλο υφος αποτι ειχαν κανει ως τοτε…και το justice οπως εγραψα και πριν ειναι το 2ο αγαπημενο μου…ολα τα αλλα πανω κατω μετα μαρεσουν το ιδιο εκτος απο το st anger που ειναι πιο κατω,

ενω να προσθεσω για το death magnetic οτι εχει περασει ενας χρονος…το εχω λιωσει κυριως τους πρωτους μηνες …αλλα ακομα με προβληματιζει…το φχαριστιεμαι …σιγουρα μαρεσει πχ πιο πολυ απο το st anger …αλλα νιωθω οτι κατι λειπει …ισως αν ειχε 2-3 πολυ καλα τραγουδια ακομα…δεν ξερω…δεν μπορω στο μυαλο να το καταταξω ακομα

Τα Load/Reload είναι όμορφα άλμπουμ, συμφωνώ. Το νότιο στιλ τους πήγαινε μια χαρά.