Μetallica

Λίγη βροχούλα σήμερα να έσπαγε η ζέστη καλά θα ήταν

2 Likes

πόση διαφορά να έχει από αυτό ;

1 Like

Τώρα έχουμε Papa Emeritus IV, όχι Cardinal Copia

4 Likes

εεε ναι σαν να λέμε Metallica με μακρυά μαλλιά και Metallica με κοντά μαλλιά.

2 Likes

Ρε τη Μαριάν Φέιθφουλ. Μια χαρά το κορίτσι, το χα συμπαθήσει από τη διασκευή στη νονά της

2 Likes

In the meanwhile…

11 χρονια απο την καλυτερη φορα που τους εχω δει.

6 Likes

:sweat_drops: :sweat_drops: :sweat_drops:

3 Likes

Πράγματι, ήταν η καλύτερη συναυλία τους στην Ελλάδα (από τις… 4). Είχαν παίξει το Breadfan?!

1 Like

yeap

Εδώ όλο το live.

3 Likes

Μλκ τέρμα ιστορική συναυλία, έκλεψαν την παράσταση από τους headliners AC/DC. Το billing είχε και Pantera, The Black Crowes.

1 Like

Πάνε 11 χρόνια (ιλεβεν φακιν γιαρς) και ξεχνάω πια (είναι και η ηλικία).
Θυμάμαι καλά το Fight fire with fire με τα φλογοβόλα που άναβαν στο ρεφρέν και στέγνωνες από τη βροχή… τουλάχιστον εκεί που στεκόμουν στο πλάι και τα είχα μπροστά μου

1 Like

Ισως το καλυτερο κομματι του box set τελικα να ειναι η κυκλοφορια της συγκεκριμενης συναυλιας απο την Μοσχα 30 χρονια μετα και επισημα. Ως τωρα 30 χρονια εχουμε δει κατι σκορπια Harvester και Creeping σε σχετικα οχι και τοσο καλη ποιοτητα, που μας μεγαλωσαν σωστα και μας εκαναν ανθρωπους. Θα ηθελα να ειχαμε και το βιντεο, αλλα θα βολευτω με το audio για τωρα.

Πιστευω αν ειχαμε ολο το βιντεο σε επισημη κυκλοφορια απο το συγκεκριμενο live, θα ειχε αποκτησει μυθικες διαστασεις οπως το Seattle 1989.

2 Likes

Το μόνο που δεν παίξανε απ’το RTL :stuck_out_tongue:

Ο ψεύτης ο Λαρς στο τέλος έλεγε “δε θα περάσουν ξανά 3 χρόνια για να ξαναρθουμε”

2 Likes

Καλα και το 2018 ειπαν οτι δε θα περασουν ξανα τοσα πολλα χρονια μεχρι να βγαλουν δισκο (8 χρονια απο το Death Magnetic) αλλα προς το παρον φαινεται οτι παμε αισιως στα 6 και βλεπουμε… αν και τωρα εχουν την δικαιολογια του covid19 τα καθικια

Θέλω να εκμυστηρευτω κάτι στο φαμιλυ, νομίζω δεν το έχω ξανααναφερει. Δεν τους έχω δει ποτέ λαηβ. Το 93 ήμουνα μπόμπιρας και δεν τους ήξερα καν. Το 99 έδινα πανελλήνιες (Δευτέρα λύκειου) και ο φυτουκλας μέσα μου είπε να μην πάω. Το 2007 ήμουνα στην Αγγλία όταν ήρθαν Αθήνα, και το 2010 ήμουνα σε ένα επαγγελματικό ταξίδι που ήταν σχεδόν αδύνατο να ακυρώσω.

Εννοείται μεγαλύτερο συναυλιακό απωθημένο εβερ. Μαλακά Λαρς άσε τα κόλπα και ελάτε Ελλάδα εηεσεηπι. Και βγάλτε και δίσκο. Και γενικά πάρτε τα λεφτά μας με όποιο τρόπο θέλετε.

6 Likes

ΥΓ. Να αλλαξεις το username σου ξανα και να το κανεις “The Unforgiven”

3 Likes

Καπου το εχω ολοκληρο θυμαμαι ρε.

Ολοι τα ιδια λενε πανω-κατω, αλλα αυτος το παρακανε :stuck_out_tongue:

Δεν εισαι μονος, ελπιζω αυτο να διορθωθει…

4 Likes

Δεν παίξανε το fight το 2010??? Πας να με βγάλεις τρελό; :upside_down_face:

edit:
Κι όμως, έχεις δίκιο!!! Στο blackened τελικά ήταν με τις φωτιές στο ρεφρέν (fire!)
mea culpa

1 Like

πάρε αυτο προς το παρόν

πολύ καλό κανάλι, το προτείνω σε όλους τους καμένους

7 Likes

Τι γαμηστερή περίοδος… μόλις έχει βγει το black album αλλά στην μπάντα τρέχει μέσα της ακόμα “andjusticeforallίτηδα” και φαίνεται και στο σανίδι

7 Likes