Μetallica

Εξαιρετικο cover και πολύ καλή η Cyrus πραγματικά. Δεν της το είχα.

Το εχει διασκευασει εδω και κανα 2-3 χρονια και το παιζει και στα λαηβ της.
Φωναρα ειναι η Miley και εχει βγαλει και τραγουδαρες δικες της, περα απο διασκευες.

Hot Take: Αν το Wrecking Ball ηταν ακριβως το ιδιο μουσικα με λιγες βαριες κιθαρες γαρνιτουρα και καμια φωνη τυπου Manowar ή classic metal , θα ηταν το αγαπημενο τους τραγουδι και καθε φορα που το ακουγαν σε μεταλ μπαρ θα δακρυζαν με μαυρο δακρυ οι χεβιμετσαλαδες με ενα ποτηρι μπυρα και λιγα φιστικια πανω στον παγκο, λεγοντας τον πονο τους στην μπαργουμαν με τα τεραστια βυζια και τις μαυρες δαντελες.

7 Likes

Μεγάλη περιέργεια να ακούσω τo κοβερ των ghost στο sandman

2 Likes

Μια χαρα κομματι ειναι το Wrecking Ball, δερ αη σεντ ιτ.

3 Likes

Δυστυχώς έχουν εκλείψει τέτοια μπαρ στην εποχή μας. :disappointed_relieved:

Ον τοπικ

Τεράστια προσμονή να ακούσω τη διασκευή του gahan κυρίως

2 Likes
5 Likes

Η αληθεια ειναι οτι κι εγω περνουσα καλα σε αυτα, αλλα οχι με τις μαλακιες των Manowar.

Το λαηβακι που εβαλες μου το εβαλε χθες στα προτεινομενα ο αλγοριθμος του YouTube και ξεχασα να το ποσταρω. Υπεροχο. Αλλα creepy που το βγαζει σε ολους μας.

1 Like

Πήγα να το ανεβάσω και μου βγάζει μήνυμα ότι ο χρήστης @Sofa_King το έχει ήδη ανεβάσει. Μια χαρά, με πρόλαβες!

Το καλύτερο τραγούδι των Metallica το Sandman (ή τελοσπάντων στο Top-3)

1 Like

ωχ, δεν ηξερα οτι βγαζει και μνμ εαν καποιος το εχει ηδη ανεβασει…κοιταξα και πιο πανω δεν το ειδα για αυτο το ποσταρα. :wink:

1 Like

ΤΙ. ΑΧΝΙΣΤΟ. ΝΙΟΥ. ΕΙΤΖ. ΚΟΥΡΑΔΙ. ΕΙΝΑΙ. ΑΥΤΟ.

υγ. Το μόνο ενδιαφέρον είναι η μετάλλαξη της φωνής της Cyrus σε Faithful 162 ετών. Νομίζω έχει κλείσει με το σπαθί της θέση για την επετειακή έκδοση με διασκευές του πανασχημου αδερφού του Λοουντ.

Εντάξει και μουσικά ενδιαφέρον είναι μωρέ, προφανώς καταλαβαίνω γιατί σε κάποιον δεν αρέσει φυσικά.
Περίμενα στη γυναίκα μου να αρέσει αλλά μόλις άκουσε τη φωνή της μου λέει “βγάλτο!”

:joy:

1 Like

Το τραγούδι βρε πονηρέ :stuck_out_tongue:

:rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

για το τραγούδι έλεγα, αλήθεια! που να ακούω το invisible kid 16 τέρμινα non stop!!

2 Likes

Βαρύ, σε πιστεύω!

2 Likes

Ε, μα τι σου λέω! Μόνο 1 ολοκληρωμένη ακρόαση του Empire of the Clouds εν έτει 2021 το κοντράρει, τίποτα άλλο. :stuck_out_tongue:

2 Likes

Κλάμα!

Απο επιτροπη σωτηριας χατζημεταλλαδων. Δεν υιοθετω.

5 Likes

Natalie… :heart_eyes:

1 Like

Εγω παλι οχι. Υπεργαμηστερη η διασκευη της Miley Cyrus. Εντωμεταξυ εχει εκπληκτικο σολο βιολι (!) απο τον παππουλη τον Yo Yo Ma, πληκτρα απο Elton John, και Chad Smith στα τυμπανα. Ελα που θα το συζητησουμε κιολας.

Που μπορουμε να βρουμε την πληρη λιστα με ολες τις διασκευες του μπλακ? Αστο, το βρηκα

Προσωπικα ανυπομονω για αυτα:

Dave Gahan - Nothing Else Matters
Corey Taylor - Holier Than Thou
Ghost - Enter Sandman

Ρε μλκ :")

5 βινυλια
14 CD (δεκατεσσερα)
6 DVD

Ειναι εντελως βλαμμενοι ε?