Μetallica

Εδώ λέει από εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο για Ελλάδα. Όποιος θέλει να τους δει να ετοιμάζεται για έξω

12 fuckin’ years… που θα έλεγε ο Λαρς
Τώρα που τα έλεγα στη γυναίκα μου, ψήνεται να αφήσουμε του χρόνου τα παιδιά σε γιαγιάδες και να πάμε οι 2 μας σε μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα (εγώ για τη συναυλία κυρίως, αυτή για το ταξιδάκι…). Μέχρι του χρόνου έχουμε πολύ καιρό ακόμα!

1 Like

12 χρόνια και 2 μέρες από το μνημείωδες Rock In Rio στη Μαδρίτη μαζί με MOTORHEAD.

Νομίζω θα μείνω εκεί.

1 Like

Μεινε οπου θες.

με βλέπω Φλωρεντία του χρόνου

όχι ότι θα υπάρχουν μέχρι να αποφασίσω εισιτήρια αλλά λέμε τωρα

2 Likes

Τους ειδα Βιεννη τοn αυγουστο του 19 , οποτε μια που ειμαι Τσεχια θα τους ξαναδω λογικα Πραγα το 22… Μια χαρα…

1 Like

Το ψήνω άσχημα για Copenhell αν βρω εισιτήρια. Eιδικά αν γίνει κανα θαύμα και παίζουν Metallica, MF την ίδια μέρα να δούμε κανένα πολύ πολύ ενδιαφέρον encore.

Έχει και Maiden, έχει και Kiss, έχει και Priest, Korn, Emperor. Όχι άσχημα…

5 Likes

Κάτι γω το σκέφτομαι. Έχω αλλάξει 100 φεστιβάλ μέχρι τώρα :sweat_smile:

1 Like
  • Μπορει να γινει το Rust In Peace ακομα καλυτερο?
  • Ναι. Ναι, μπορει.

Δεν ξερω κι εγω απο ποτε και τι πως που γιατι, αλλα εδω βλεπουμε Whiplash με Jason στο μπασο, Dimebag Darell στα φωνητικα (!), και Phil Anselmo να σρενταρει γαμηστερα (και χωρις κανεναν λογο) στην κιθαρα.

Έλα, τσίμπα το και ολόκληρο:

2 Likes

Αραγε ηταν απο τοτε κωλοφασιστακια οι Παντερα ή οχι?

(Μαλλον τοτε ηταν περισσοτερο ε? )

Αν αναφέρεσαι στον Ανσέλμο, νομίζω πως το θέμα έχει εξαντληθεί. Αν αναφέρεσαι στους υπόλοιπους, ας μην το ανοιξουμε καλύτερα :smile:

Τυχαιο λες το πρωτο suggested topic που μου ετυχε?! :joy: :smiling_imp: :stuck_out_tongue_closed_eyes:

έρχεται το box set για το Black Album…

4 Likes

Σορρυ για το double post αλλά:

3 Likes

Ρε γατόνι πού το ανακάλυψες αυτό το διαμάντι; Miley Cyrus για headliner στο επόμενο Rockwave! Λώρη ακούς;

1 Like

Γενικά όλα αυτά τα κοριτσάκια που εκμεταλλεύεται η disney από τα 6 τους, έχουν πολύ καλές φωνές άσχετα που δε ζουν παιδική ηλικία και βγάζουν ψυχολογικά μετά. Η Miley μια χαρά τραγουδιάρα είναι, αλλά εδώ δε μ’αρέσει τόσο πολύ

2 Likes

Θα είμαι ειλικρινής, ήμουν αρνητικά προκατειλημμένος, το άκουσα και ανατρίχιασα τελικά. Πάρα πολύ καλό!

βρήκα κι άλλο

3 Likes

H Miley μια χαρα φωνη εχει btw, για να τα λεμε ολα.

1 Like