Εδώ λέει από εξαιρετικά δύσκολο έως απίθανο για Ελλάδα. Όποιος θέλει να τους δει να ετοιμάζεται για έξω
12 fuckin’ years… που θα έλεγε ο Λαρς
Τώρα που τα έλεγα στη γυναίκα μου, ψήνεται να αφήσουμε του χρόνου τα παιδιά σε γιαγιάδες και να πάμε οι 2 μας σε μια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα (εγώ για τη συναυλία κυρίως, αυτή για το ταξιδάκι…). Μέχρι του χρόνου έχουμε πολύ καιρό ακόμα!
12 χρόνια και 2 μέρες από το μνημείωδες Rock In Rio στη Μαδρίτη μαζί με MOTORHEAD.
Νομίζω θα μείνω εκεί.
Μεινε οπου θες.
με βλέπω Φλωρεντία του χρόνου
όχι ότι θα υπάρχουν μέχρι να αποφασίσω εισιτήρια αλλά λέμε τωρα
Τους ειδα Βιεννη τοn αυγουστο του 19 , οποτε μια που ειμαι Τσεχια θα τους ξαναδω λογικα Πραγα το 22… Μια χαρα…
Το ψήνω άσχημα για Copenhell αν βρω εισιτήρια. Eιδικά αν γίνει κανα θαύμα και παίζουν Metallica, MF την ίδια μέρα να δούμε κανένα πολύ πολύ ενδιαφέρον encore.
Έχει και Maiden, έχει και Kiss, έχει και Priest, Korn, Emperor. Όχι άσχημα…
Κάτι γω το σκέφτομαι. Έχω αλλάξει 100 φεστιβάλ μέχρι τώρα 
Δεν ξερω κι εγω απο ποτε και τι πως που γιατι, αλλα εδω βλεπουμε Whiplash με Jason στο μπασο, Dimebag Darell στα φωνητικα (!), και Phil Anselmo να σρενταρει γαμηστερα (και χωρις κανεναν λογο) στην κιθαρα.
Αραγε ηταν απο τοτε κωλοφασιστακια οι Παντερα ή οχι?
(Μαλλον τοτε ηταν περισσοτερο ε? )
Αν αναφέρεσαι στον Ανσέλμο, νομίζω πως το θέμα έχει εξαντληθεί. Αν αναφέρεσαι στους υπόλοιπους, ας μην το ανοιξουμε καλύτερα 
Ρε γατόνι πού το ανακάλυψες αυτό το διαμάντι; Miley Cyrus για headliner στο επόμενο Rockwave! Λώρη ακούς;
Γενικά όλα αυτά τα κοριτσάκια που εκμεταλλεύεται η disney από τα 6 τους, έχουν πολύ καλές φωνές άσχετα που δε ζουν παιδική ηλικία και βγάζουν ψυχολογικά μετά. Η Miley μια χαρά τραγουδιάρα είναι, αλλά εδώ δε μ’αρέσει τόσο πολύ
Θα είμαι ειλικρινής, ήμουν αρνητικά προκατειλημμένος, το άκουσα και ανατρίχιασα τελικά. Πάρα πολύ καλό!
βρήκα κι άλλο
H Miley μια χαρα φωνη εχει btw, για να τα λεμε ολα.