Μetallica

Το συγκεκριμενο εισητηριο καπου σωζεται, μουλιασμενο και σχεδον διαλυμενο απο τους τονους ιδρωτα στην τσεπη (γιατι φυσικα σαν σωστος δεκαεξαχρονος μεταλας πηγα σε συναυλια Ιουνη μηνα με μακρυ τζιν, να χαλασει το λουκ?)

Δευτερη εβερ συναυλια μου η συγκεκριμενη (πρωτη Angra στο Ροδον μερικους μηνες πριν, α ρε Αντρε), το ΤΙ εγινε μολις μπηκε το So What δεν θα το ξεχασω ποτε…

5 Likes

Αξέχαστο όντως…
https://www.youtube.com/watch?v=B9bosqOKkRs

ΥΓ Κοιτώντας λίγο το βίντεο παρατήρησα πίσω από τη σκηνή σε μια ταράτσα μαζεμένο πλήθος :grin:

5 Likes

Αυτόν με την wasp μπλούζα τον συμπονεσα από την 1η φορά που είδα το βίντεο. Άφησε το γκομενακι ρε φίλε δεν παει πουθενά Metallica βλέπετε.

3 Likes

Η απόφασή μου εκείνο το απόγευμα του Σαββάτου της 12ης Ιουνίου 1999 να πάω με δύο κολλητούς στη Ριζούπολη αντί να παρευρεθώ στα γενέθλια της τότε γκόμενάς μου ήταν κομβικής σημασίας για το υπόλοιπο της ζωής μου, καθώς εκεί κάπου στα μισά του λάιβ κονόμησα μια ωραιότατη και μεγαλοπρεπέστατη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού και με έκανε να πιστέψω σε μια δύναμη μεγαλύτερη από το μάτιασμα, τον Τσακ Νόρις και την ίδια τη μητέρα φύση η οποία λέγεται “η κατάρα της πρώην”.
Εννοείται πως δεν το μετάνιωσα λεπτό :sunglasses:

14 Likes

Πριν 22 χρονια μας πεταξαν τα μυαλα στον τοιχο οι Metallica για πρωτη φορα (ή εστω στους περισσοτερους απο εμας, καποιοι φανταζομαι ειναι τοσο παππουδες ωστε να τους ειχαν δει και το 1993).

Αξεχαστη ημερα, αξεχαστες στιγμες, ολα γενικα οπως επρεπε εκεινη την ημερα. Το τελευταιο μεγαλο διαλειμμα εκεινο το Σαββατοκυριακο πριν τις Πανελληνιες του Ιουλιου.

3 Likes

Κάποιοι ναι είμαστε παππούδες. Και Κάποιοι παππούδες είναι και χαζοί που δεν τους είδαν το 99.

2 Likes

Η αληθεια ειναι πως τοτε δεν ειχαμε το ιντερνετ με τον ιδιο τροπο με σημερα, και καποιοι ισως νομιζαν το 1999 οτι θα ηταν ακομα με κοντα μαλλια οι προδοτες, οποτε καλα εκαναν και δεν πηγαν να τους δουν. Εμεις ευτυχως το τολμησαμε και προς εκπληξη μας ειδαμε μαλλια και σε Hetfield και σε Hammett, παλι καλα δηλαδη.

1 Like

Ίσως μία από τις αγαπημένες μου περιόδους της μπάντας το 99-00.
Περίοδος που ο Papa ξαναδούλεψε τη φωνή του και για τα γούστα μου τραγούδησε live καλύτερα από τα τελευταία χρόνια της μεγάλης περιόδου live του Black Album.
Περίοδος που βγήκε το garage inc… με τις νέες διασκευές του οποίου ο ήχος είναι μέσα στο top3 μου μαζί με Black Album και Hardwired.
Περίοδος του S&M που ο Papa αλλά και γενικότερα η μπάντα έπαιξαν live σε επίπεδα studio…

Για την θρυλική συναυλία στη Ριζούπολη από την πλευρά μου δεν άλλαξε κάτι… ακόμα με μουτζώνω!

4 Likes

Εγω τοτε ημουν στο σταδιο της αρχικης καυλας, πριν το σταδιο της κυνικοτητας “κοψανε μαλλια, ξεπουληθηκανε κτλ” αλλα του “οτι και να βγαλουνε γαμαει”, οποτε δεν υπηρχε τετοιο θεμα, η του ποσα παλια και ποσα καινουρια θα παιξουνε και λοιπες παπαριες (ειχανε παιξει Bleeding Me εντωμεταξυ τοτε αν θυμαμαι καλα ε?)

3 Likes

Επαιξαν Bleeding Me και King Nothing απο το 1ο αιρετικο και Fuel & Memory Remains απο το 2ο αιρετικο. Μια χαρα τραγουδουσε ολος ο κοσμος και στα 4 αυτα, αλλα επρεπε να παραδεχομαστε οτι “δεν ειναι οσο καλα οσο τα παλια” :stuck_out_tongue:

Θυμαμαι οτι ειχα ξενερωσει παρα πολυ που δεν επαιξαν το Until It Sleeps, το οποιο για μενα θα επρεπε να παιζει σε καθε συναυλια τους, το εχω οσο ψηλα (ή και ψηλοτερα) οσο τα Sandman, Sad But True, Master, One.

3 Likes

Τεραστια κομματαρα, αλλα ηταν και το πρωτο βιντεοκλιπ οποτε ξεπουλημα κτλ. Ειχε ακουστει και η ατακαρα απο εναν τυπα στο Γυμνασιο τοτε οτι “αμα δεν ειχαν κοψει τα μαλλια το Until it Sleeps θα ηταν το πιο σατανιστικο βιντεοκλιπ ολων των εποχων”, γαμηστερες εποχες και αναλυσεις τι να λεμε τωρα :stuck_out_tongue:

4 Likes

Ελα ρε, ειναι γνωστο οτι “επρεπε να κουρευτουνε” γιατι “ο Ουλριχ θα εκανε καραφλα με τα μακρια μαλλια”.

1 Like

O Ulrich έτσι κι αλλιώς θα έκανε καράφλα. Και που κουρεύτηκε απ’ το Load και μετά δεν άλλαξε κάτι. Έχει θέμα με την τριχόπτωση.

1 Like

Ελπίζω να έμαθες μπαλίτσα μετά και να κουβάλαγες σακουλακι ακριβώς για αυτό τον λόγο

κοντά είμαστε… :stuck_out_tongue:

1 Like

Σε φεστιβάλ στην Ευρώπη μετά από 500 χρόνια. Φλωρεντία καλή φάση

3 Likes

Οπότε 11/6 ή 13/6 ή 3/7 έχουμε πιθανές ημερομηνίες για Αθήνα… (ευσεβείς πόθοι) :roll_eyes:

1 Like

Με βλέπω πάλι mad cool του χρόνου…

195€ το 4ημερο βλέπω, ρε τους κλέφτες :stuck_out_tongue: