Μetallica

troll-feed

1 Like

Α ναι ξεχνάω τις λεπτομέρειες, κρατάμε μόνο τους πανηγυρισμούς και τα γέλια που ρίξαμε με την φάση.

@QuintomScenario εσύ; :stuck_out_tongue_closed_eyes:

https://www.facebook.com/euronewsgreen/photos/a.1715029511868848/4072271616144614/

1 Like

Όσον αφορά την Παρασκευή, δεν ήξερα ότι οι Jane’s Addiction και οι Rise Against είναι συγκροτήματα μεγαλύτερους βεληνεκούς από Gojira.

Γενικά πολύ καλές όλες οι μέρες. Και KoЯn headliners την Πέμπτη πολύ καλή φάση. Και Snoop Dogg δεύτερο όνομα το Σάββατο. Με το Snoop Dogg επισκεφτόμαστε το ίδιο cam girl. Με τη διαφορά ότι αυτός έχει άπειρο χρήμα και όταν μπαίνει private ξεχνάει να βγει.

Θα γινει τελικα αυτο?! Με ψηνει παρα πολυ να παω… σε φαση road trip.

$110 για καθε μερα ξεχωριστα, με ψηνει Παρασκευη και Κυριακη μονο προφανως.

Οι Jane’s addiction έχουν να κάνουν σχεδόν μια 5ετια κανονικό live πολύ καλό νέο επίσης. Πάνω από gojira όμως είναι οξύμωρο

Στην Αμερικη μια χαρα μεγαλο ονομα ειναι οι Jane’s Addiction. Ας μην ξεχναμε οτι ο Perry ειναι αυτος που εκανε το Lollapalooza κιολας.

3 Likes

Χαρηκα νομιζα οτι φερνουν πισω τις Metallica Mondays, αλλα ειναι μονο μια Δευτερα δυστυχως, η επερχομενη.

Νεμπρασκα απο την Worldwired Tour.

2 Likes

Φλανταρω γιατι μπορω.

Τεραστια αληθεια για το αποπανω, παλι τιμιος ο State of Mercury.

1 Like

Τιμια προσπαθεια, αλλα θα προτιμουσα τον original τονο με καλυτερο ηχο και παραγωγη.

Πολυ υποτιμημενο τραγουδι αυτο κατα την γνωμη μου, ειναι εξαιρετικο και λαηβ ηταν καυλα.

1 Like

25 χρόνια πόνος

13 Likes

Ισως απο τις 10-15 αγαπημενες μου στιγμες Metallica live ολων των εποχων.
Ζηλευω οποιον ηταν εκει περα βασικα, ξεκαθαρα.

11 Likes

Ισχύει γαμει το α(ου)τλο

1 Like

Ό,τι και να γραφεί για το “The Outlaw Torn” είναι λίγο. Ομοίως και για το σύνολο του υπέροχου “Load”. Προσωπικές αδυναμίες αποτελούν τα “The House Jack Built”, “Bleeding Me”, “Wasting My Hate” και -προφανώς- το προαναφερόμενο.

Εκπληκτική η απόδοση στο live, αλλά, ρε γαμώτο μου, θα το πω: οι αδύναμες, “δεύτερες” φωνητικές επιστροφές στο ρεφραίν αφαιρούν κάτι από το υπερ-πωρωτικό αυτό σημείο. Πού είναι ο Jason να τρανταχτεί συθέμελα ολάκερη η γη (ομοίως και στο “Creeping Death”, ε); Anyway, λεπτομέρεια και προσωπικό “κόλλημα” αυτό.

1 Like

18 χρόνια πόνος. Ενηλικιώνεται σήμερα, χρόνια πολλά! :metal: :birthday:

6 Likes

18 Χρόνια πόνος στα αυτιά μας, σίγουρα :stuck_out_tongue_closed_eyes:

5 Likes

Γιατί ρε;;; Και τα καυτερά πονάνε, αλλά τα τρώμε :stuck_out_tongue:

Για το Load που προαναφέρθηκε, απλά αριστούργημα με 1-2 πιο αδύναμες στιγμές, αλλά αυτό δεν το μειώνει. Με διαμάντια όπως Bleeding Me, Outlaw Torn και δυνατά κομμάτια που θα ζήλευε κάθε άλλο συγκρότημα, όπως Wasting My Hate, Until It Sleeps, Ain’t My Bitch(aaa), The House Jack Built, King Nothing αλλά και τα υπόλοιπα, μιλάμε για 10άρι χωρίς καμία κουβέντα.
Φυσικά υπάρχουν οι προσωπικές αδυναμίες… δεν θα ξεχάσω τον σύντομο διάλογο τον Ιούνιο του 1996 λίγο πριν από την εξέταση πανελλαδικών με έναν ακόμα καμμένο metalli-fan, που συνοψιζόταν σε μία φράση “Bleeding me, τίποτα άλλο”

ΥΓ Κάτω τα χέρια από St. Anger!!! Μια μέρα θα δικαιωθεί… :roll_eyes:
ΥΓ2 Ναι, έχω από τότε μπλούζα με το εξώφυλλο του St. Anger :crazy_face:

4 Likes

40 χρόνια στην πιάτσα και με 10+ δίσκους λογικό ότι θα βγάλουν και καμιά πατάτα. Δεν νομίζω να σταματήσει το κράξιμο και ποτέ για τον συγκεκριμένο δίσκο :joy:

Load μ αρέσει αρκετά. Δίσκος κλάσης ανώτερος απ το st anger για μένα που είναι στο φτύσιμο τόσα χρόνια επειδή οι tallica κόψανε τα μαλλιά τους…

1 Like

The garage remains the fucking same

18 Likes

Αυτά είναι… 22 χρόνια!

1 Like