Μetallica

Η λιτοτητα και η διαχρονικοτητα του συγκεκριμενου, σε συνδυασμο με την απουσια διαθεσης μου για να το αλλαξω, θα σε κανει να το τρως στη μαπα για χρονια ακομα :stuck_out_tongue:

2 Likes

Αυτό το meme είναι για αρχόντους, δεν είναι για τίποτα λινάτσες

5 Likes

Άσχετο, παρακαλείται οποίος θεωρεί το Reload καλύτερο, ως σύνολο, από το Death Magnetic να αφήσει μια καρδούλα στο παρόν ποστ.

12 Likes

Για το θέμα του Lars και το πόσο καλός ή κακός ντράμερ είναι τα έχουμε πει και τα έχουν πει αρκετοί καταξιωμένοι ντράμερς του χώρου. Τώρα ο καθένας μπορεί να έχει τη γνώμη του αλλά θα επιλέξω να λάβω πιο σοβαρά υπόψιν κάποιου που γνωρίζει.

Δεν θα μπω σε σύγκριση των 2 συγκροτηματων γιατί πραγματικά δεν έχει κανένα νόημα, ξέρω ότι το 2018 που είδα τελευταία φορά και τους 2 ακόμα είναι στην κορυφή τους σε αυτό το κομμάτι και τους βγάζω το καπέλο.

Κάτι που θα ήθελα και από τους 2 όμως είναι μικρότερα τραγούδια, δίσκοι των 50-60 λεπτών για μένα είναι ιδανικοί. Πιστεύω ότι δεν θα γίνει ποτέ όμως αυτό γιατί πολύ απλά δεν υπάρχει κάποιος παραγωγός που να είναι μεγαλύτερος ως όνομα από αυτούς για να τους πείσει να το κάνουν. Αμεσότητα ρε πουστη μου γι αυτό το ροκ γενικά πάει κατά διαόλου, ωραία τα πιο επικά αλλά όχι να είναι ο κανόνας.

Just my 2 cents.

4 Likes

Magnetic γαμάει…

2 Likes

Ωπ, να και το αυγο του φιδιου.

Magnetic αχνιστη :poop:. Ριλοουντ 10αρι

2 Likes

Όσο οι maiden παίζουν αυτό δεν υπάρχει αντίπαλος.

1 Like

Κι ανέκαθεν σέβονταν τα μέλη τους, να τα λέμε κι αυτά :smile: (προβοκατόρικο σχόλιο ξεκάθαρα)

Α, μαλακίες λέω, ξέχασα τι πέρασε ο κακομοίρης ο Blaze

Reload 2ο χειρότερο (βασικά ξενιστής του υπέρτατου Fixxxer), Magnetic 7ο καλύτερο :magnet: :coffin:

4 πρώτα
Load reload
Garage
Ομώνυμο-htsd
St - magnetic :magnet: :poop:

2 Likes

Νομιζω τον αδικείς. Είναι αληθεια πως γύρω στο 2012 και μετά είχε κάνει μια κοιλιά στην απόδοση σαν του papa-her πριν μπει για rehab. Αλλά τα τελευταία χρόνια είναι ίσως αυτός που είναι ο πιο ενεργός μουσικός από τους 4. Την ψάχνει με τα σόλο του (λαιβ εννοώ, με τις αλλαγές που κάνει), πειραματίζεται, κάνει guest σε πολύ ωραίες καταστάσεις με φοβερούς μουσικούς κοκ.

4 Likes

Στο κανει ομως ο τρουχιλο

https://images.app.goo.gl/cZ4YGw3ZXm92AvBk9

Αναποδα τα λες :stuck_out_tongue:

3 Likes

Στο συγκεκριμανο παιζει και προσποιηση αμπαλου χαφ δ εθνικης

https://gifer.com/en/DCFF

Στην κλίμακα Janick του δίνω 7

Νομιζω ειναι μια κατηγορια μονος του. Τετοιο σκληρο καριολη δεν εχω ξαναδει.

1 Like

Και νόμιζα ότι είχες δει maiden λαιβ.

1 Like

Ναι εχω δει και σιγουρα περισσοτερες απο εσενα γιαυτο μιλαω.

Περαστικά σου.