Μetallica

Εμένα πάντως 3-4 τραγούδια στο St. Anger τα γουστάρω πολύ έτσι ακριβώς όπως είναι.

1 Like

Η αναλογία “καλύτερο ήχο και σόλο” αν προσαρμοστεί στα δεδομένα μιας σειράς θα ήταν “καλύτερη εικόνα και ήχο, κανέναν αυτοσχεδιασμο ή μονόλογο, ίσως και άλλο φωτογράφο” ή κάτι τέτοιο, δεν είναι κάτι τόσο ριζικά διαφορετικό όσο το να αλλάξεις τις συνθέσεις (σεναριο) ή τους μουσικούς (ηθοποιούς) imo

Προφανώς και το κανανε από άποψη και προσπαθώντας να είναι πιο επικαιροι, και ήταν κακη ιδέα. Αλλά πολλες ιδέες που έχει μέσα γαμανε.

2 Likes

Αυτό συζητάμε και αυτό έχει τη μεγαλύτερη σημασία.

1 Like

Ποια είναι αυτά; Φαντάζομαι το ένα είναι το Unnamed Feeling ?

Μ’αρέσει το ομώνυμο και το Feeling.Μπορώ να ακούσω το Monster και το Sweet Amber.Σιχαίνομαι το Frantic, παίζει να το θεωρώ το χειρότερο Metallica κομμάτι ever.

το τι έχει σημασια το ξέρεις , αλλά κάπως σου σηκώνεται παραπάνω να λες ότι το St. Anger είναι κουράδα.

FRANTIC >>>>>> ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ MAIDEN ΑΠΟ 88 ΚΑΙ ΜΕΤΑ!

Για Live Acts τώρα… οι Metallica έκαναν το break through όχι μόνο με τις κυκλοφορίες τους (όποιο και αν θεωρείται ότι είναι το pick τους) αλλά και με την ενέργεια τους πάνω στη σκηνή.

Να λέμε ότι ο Lars είναι το μειονέκτημα των Metallica στα Live Και ότι ο Kirk είναι στάσιμος μάλλον δεν έχει δει Metallica ή ότι έχει δει είναι απο youtube , που όλοι ξέρουμε ότι είναι το ίδιο με το να είσαι εκεί.

συνεχίστε πείτε ότι θέτε.

2 Likes

Για μένα όλα τα κομμάτια του st anger είναι πολύ αξιόλογα συνθετικά. Και όλα έχουν τραγικά χάλια ήχο φυσικά. Απλά μερικά από αυτά (frantic, st anger, some kind of monster, unnamed feeling, shoot me again, all within my hands κυρίως) είναι τόσο γαμάτα που ακόμα και με αυτό τον ελεινο ήχο και χωρίς τον kirk να σολάρει, και πάλι γαμανε

PS: το trolling πάει σύννεφο κι εγώ γράφω σοβαρά ναπουμε

Η κλανιά που αφήνει ο Λαρς στο purify αλλά δεν ακούγεται στο σιντι >>>> ότι γράψανε οι maiden από την εποχή της Παγγαιας και μετά

3 Likes

Καταρχάς χαλάρωσε την άποψη μου είπα.Κάπου γελάνε τα Afraid to shoot strangers και Sign of the Cross.Τέλος πάντων.Τους Metallica live τους έχω δει 4 φορές, 2 στην Ελλάδα και άλλες 2 έξω.Νομίζω μπορώ να πιστεύω ότι ο Lars (τον οποίο έχω υπερασπιστεί εδώ μέσα 100 φορές για άλλα θέματα αλλά τα ξέχασες, και τον θεωρώ κορυφαίο σαν πορεία) κάποιες φορές δεν είναι καλός.Εσύ πίστευε ότι είναι ο ίδιος drummer με τα 90ς τι να σου πω μαγκιά σου.

πωπωπωπω πολύ σοβαρά τα παίρνεις.

Χαλαρός είμαι μωρέ.

να πούμε τίποτα να ανάψουν τα αίματα.

Όπως και να έχει το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Lars δεν σου κάνει “γελοίο” το Live με ένα λάθος γέμισμα ή όταν δεν παίζει σωστά την δικάση.

1 Like

5 Likes

Που είπα εγώ ότι κάνει γελοίο το live??

Συγγνώμη, αλλά στο Παρά Πέντε όλη η Ελλάδα μάθαινε πριν 16 χρόνια να έχει από κοντά τους Καναλάρχες, τους Αστυνόμους, τους Πολιτικούς, τους Δικηγόρους και τους απλούς Νοικοκυραίους, και βάσισε όλη την πλοκή του πάνω σε μία γυναικοκτονία… Δεύτερη σεζόν δεν χρειαζόταν, και εκεί χάλασε, αλλά ήταν πίεση του MEGA και μια χαρά χιούμορ είχε και ήταν και πολύ μπροστά…

Αυτόν τον αστερίσκο είχα να βάλω, συνεχίζουμε

1 Like
  • Some Kind of Monster
  • The Unnamed Feeling
  • St. Anger
  • Invisible Kid
  • Frantic
2 Likes

ΒΡΕΣΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΜΕΜΕΟΤΑΝΖΟΡΙΖΕΣΑΙ! :stuck_out_tongue:

2 Likes

“Παρά Πέντε” ποτέ δεν μου άρεσε. Πείτε μου για “10 λεπτά κήρυγμα” ή το “50-50” ή “Βότκα Πορτοκάλι” να σας πω ότι ήταν κορυφαίες σειρές.

Εδώ και χρόνια δεν βλέπω τηλεόραση γιατί είναι όλες οι σειρές σκατά. Και δεν ξέρω γιατί γίνεται ψιλοχαμός με “Αγριες Μέλισσες”.

Αυτό δεν το είπα εγώ, το λες εσύ. Εγώ λέω ότι το σερενγκερ με ακριβώς αυτές τις συνθέσεις, με άλλο ήχο και δίχως την αφαίρεση των σολο (που είχαν γραφεί και ίσως ηχογραφηθεί κιόλας), θα ήταν πολύ καλός δίσκος. Απέχει πολύ από το 2-3 καλες ιδέες που λες. Οι συγκρίσεις που κάνεις δεν μου φαίνονται πολύ σχετικές εδώ.

Sweet Amber το καλύτερο του δίσκου

Αν σου αρέσει ο Ρήγας, δες το ‘‘Τούρτα της Μαμάς’’, είναι λίγο κριντζ σε ένα δυο σημεία (ειδικά στο πρώτο επεισόδιο), αλλά γενικά μετά από πολύ καιρό καλή ελληνική σειρά

1 Like

κακό είναι αυτό στην ηλικία μας;

7 Likes

Πέθανα ε

2 Likes

Thanks θα το τσεκάρω!