Μetallica

Οχι κανει τον Βουτσα στο Φστ Μποινγκ.:stuck_out_tongue:

Εγω το Some Kind Of Monster το ειδα 2 φορες. Δεν το θεωρησα τοσο κακο που το εκαναν αυτο… Το ειδα περισσοτερο σαν documentary οπως ειπε και ο ChrisP παρα σαν reality. Δεν επεσαν στα ματια μου δηλαδη μετα απο αυτο.

Nice! :thumbup:

Λάθος. Σπάστηκε που ήταν ο μόνος για τον οποίο δεν υπήρχε χαβανέζικο πουκάμισο να φορέσει. 8)

Thank you για τη επικουρια.:lol: Τα ιδια λεω και εγω ρε!Απλη λογικη…

Αυτο ηταν προσωπικη μαλακια του Ulrich.Οπως ειπα και πριν περνω το μερος του ενος η του αλλου και σε αυτη τη φαση ο Ulrich εκανε σαν πενταχτονο. :wink:

ε ως ψωνάρα που είναι…

Εγω ψοφησα στα γελια στη σκηνη που η κορη του Hetfield κανει μπαλετο.Εγω περιμενα να την παει σε καμια σχολη για metal.:lol: :lol: :lol:

Δε βγάζουμε άκρη και κακώς το συνεχίζουμε, καθώς άλλα λέω και οι απαντήσεις μπλέκονται.

Ναι ρε, δεν ηταν γλυκας???:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Χαζομπαμπας κι ετσι…

Και η κορη του κουκλιτσα ειναι…:smiley:

Ε,βλεπεις.Εμενα αυτο το DVD με εκανε να καταλαβω καλυτερα τους Metallica σαν ατομα ξεχωριστα και τους ειδα απο τη καλη τους και απο την αναποδη τους μερια και οχι μονο απο τη πλευρα των rock star.Για αυτο το λογο λεω οτι θελει κοτσια για να το κανεις… :wink:

Εγω παλι δεν χρειαζομουν να δω το DVD για να διαπιστωσω οτι ο Lars ειναι εγωμανης και πολλες φορες κανει λαλακιες…

Αλλα αυτο το DVD ηταν μια πολυ ωραια ιστορια για το ποιοι ηταν οι Metallica της περιοδου 99-03…

¶ποψή μου ότι καλύτερα να μη συγχέουμε τη μουσική με τις προσωπικότητες των μελών πέρα από αυτή.

Η μουσική και οι στίχοι πρέπει να έιναι τα μέσα με τα οποία εκφράζονται οι μουσικοί… Και με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να μάθουμε για αυτούς πολλά περισσότερα από ένα απλό dvd… Ή τουλάχιστον να μάθουμε αυτά που πραγματικά αξίζουν.

Το εχεις δει αυτο?

=D>

Οχι ρε συ, ΘΕΟΣ ρε γαμωτο… Μου σηκωθηκε η τριχα λεμε…:smiley: :smiley:

James σε λατρευουμε!!!8)

καλα για τον Λαρς Ουλριχ δεν χρειαζοταν να δεις το ντοκιμαντερ πιστευω για να διαπιστωσεις ΠΟΣΟ την εχει δει. Ουτε για το ποσο χαμηλων τονων ειναι ο Χαμμεττ, ούτε για το τι σημαινει James Hetfield. Δηλαδή όποιος παρακολουθούσε δηλώσεις και κινήσεις τους, τα είχε πάρει πρέφα αυτά. Αλλά γενικά το ντοκιμαντέρ μέτρησε, ειδικά εάν είσαι οπαδός της μπάντας.

MEGADETH ΡΕ!!!

:lol: #-o

Μέχρι το Black Album έχουν γράψει πραγματικά απίστευτες δισκάρες. Από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι ισχύει το κάθε πέρσι και καλύτερα καταλήγοντας στο κατάπτυστο St.Anger, με μικρές αναλαμπές τα Garage Inc., όπου πραγματικά ανέστησαν τα κομμάτια που διασκεύασαν και S&M.

metallica: οτι και να πω ειναι περιττο. απλα οι καλυτεροι σας ακουω ολους να κατηγορείτε το st.anger… ακουστε τα κομματια σε live ειναι μαματα. αλλα το cd ειναι ελεινο ιδιαιτερα το dirty window…

Μου έδωσες ευκαιρία με το Dirty Window.

Ενώ η ιδέα είναι πραγματικά καλή, η δομή και εκτέλεσή του είναι άθλια.

Και όλος ο δίσκος δυστυχώς έχει αυτό το μοτίβο.

Ποιο άλλο συγκρότημα είχε τα αρχίδια να βγάλει όλα τα βίτσια και τις παραξενιές του στην φόρα?(Για το Some kind of monster Dvd μιλάω)…