Μetallica

Ευτυχώς κανένα. :wink:

Οzzy (The Osbournes) :lol: :lol:

Είπαμε να έχουμε αδυναμίες, αλλά μη δικαιολογούμε και τα αδικαιολογητα!

Μ’ενδιαφέρει να ακούσω μουσική από τους Metallica κι όχι να δώ τι μεσολάβησε για να την ακούσω. :wink:

Εμενα το συγκεκριμενο ντι βι ντι μου αρεσε πολυ… Απλα εμαθα πολλα για τις προσωπηκοτητες τους…

maresoun poli alla de tous latreyo giati ta skatosan ta teleytai xronia.Kanonika eprepe na iparxi option maresoun…

B L A C K A L B U M!!! Oλα τα λεφτααααα!!!:thumbup: :thumbup: :metal:

Ουτε κρυο, ουτε ζεστη… τα πρωτα τους αλμπουμ ηταν καλα…

Ρε πουστη ποσο μου τη σπαει οταν πολυς κοσμος λεει “καλοι μωρε οι Μεταλλικα λλα παλια, τωρα ξεπουληθηκαν” δεν λεγεται…

Και οι περισσοτεροι το λενε χωρις καν να εχουν ακουσει τα Load/Re-Load. Καλα για το St. Anger ειπαμε, ειναι αμφιλεγομενο λιγοι το γουσταρουμε, οι περισσοτεροι το θαβουν, ενταξει. Το Load ρε πουστη, που εχει γαμω τις συνθεσεις μεσα γιατι ειναι ξεπουλημα??

Εχω ρωτησει και αλλου και φυσικα δεν πηρα απαντηση…

Γιατι το thrash ειναι πιο ειλικρινης μουσικη απο το hard-rock???

Ίσως επειδή τους ακουσαν στα πρώτα albums και τους “ξίνισε” όταν είδαν αυτή τη “μεταστροφή” στον ήχο. Κι εγώ έχοντας ακούσει αρχικά Ride The Lightning & Master Of Puppets όταν πρωτοάκουσα τα Load-Reload είπα "καλά μας δουλεύετε;’ Μου πήρε παραπάνω από χρόνο για να τα “αποδεχτώ”

Για να ειμαι ειλικρινης, σημερα που εβλεπα κατι βιντεος στο youtube συνειδητοποιησα πως ειναι οι μεταλλικα του σημερα… Δυστυχως…:frowning:

Οταν μου λεγανε για καταντια, τους ελεγα οτι λενε βλακειες… Σημερα καταλαβα οτι ειχαν δικιο, και οχι μονο μουσικα, αλλα και εμφανισιακα… Αλλαξαν τοσα ειδη, δοκοιμαζαν καινουργια πραγματα (οχι απαραιτητα κακο), αλλα πολυ μπερδεμα… Απο τη μια να παιζεις seek & destroy και απο την αλλη memory remains και bleeding me… (Δεν εχω τιποτα με τα κομματια, θεικα εννοειται, αλλα οχι οπως τα πρωτα…) Τουλαχιστον παραμενουν δυναμη στα λαιβ, αυτο το καναν παντα…:slight_smile:

Anyway, στο λαιβ θα δειξουν γιατι ειναι απλα η μεγαλυτερη μπαντα στο πλανητη!!

Αλλο αυτο. Με αυτο ειμαι ΟΚ…

Αλλα απο το να σε “παραξενεψει”/“ξινισει” ενας δισκος μεχρι να πεις οτι ξεπουληθηκαν απεχει πολυ. Απλα ειναι μια ηλιθια αποψη (αυτη περι ξεπουληματος) που περιφερεται γενικως και επηρεαζει και νεα ατομα που χωρις καν να εχουν ακουσει τους δισκους αυτους την αναπαραγουν…

Δηλαδη τι περιμεναμε απο τους Μεταλλικα, να παιζουν thrash μεχρι τα 80 τους?

Ρε συ freedom, απαντησε μου ειλικρινα. Πες οτι δεν ηξερες ποιοι λενε το Master Of Puppets και το Seek & Destroy ουτε ποιοι λενε το Sad But True και το Outlaw Torn…

Θα ελεγες οτι αυτοι που λενε τα δυο πρωτα ειναι θεοι ενω αυτοι που λενε τα αλλα δυο ειναι ξεπουλημενοι? Εγω πιστευω οτι αυτο που θα ελεγες θα ηταν οτι οι μεν παιζουν θεϊκο thrash ενω οι δε θεϊκο hard rock/metal…

Τωρα το αν σε καποιον αρεσει το thrash περισσοτερο απο το hard rock ειναι δικο του θεμα, οχι των Μεταλλικα…

Αυτο ειναι σποντα for me…:frowning:
Kαι σε ειχα συμπαθησει…:-s :cry: :cry: :cry:

Σωστό. Προσωπικά και στο Master να το είχαν διαλύσει λόγω του θανατου του Cliff πάλι η αγαπημένη μου μπάντα θα ήταν.
Κι αν εξαίρεσουμε το Santa Claus :slight_smile: (το οποίο υπό συνθήκες θα ήταν πολύ καλύτερο) δεν υπάρχει album τους πού να με χαλάει

Oχι ρε Ολγα, η τελευταια εισαι που θα εριχνα σποντα. Απλα το ακουω συνεχως και χωρις επιχειρηματα και μου τη δινει λιγακι…

Friends again!!!

Ξεπουλημενοι δεν ειναι σε καμια περιπτωση… Αυτοι οι ανθρωποι εχουν περασει παρα πολλα για να φτασουν εδω που ειναι, ακομα και το θανατο… (Cliff R.I.P.)

Απλα λογω της υπερβολικης λατρειας που εχω στο προσωπο του James δεν εβλεπα πολλα πραγματα… Δεν ειναι οι Μεταλλικα του '83 ουτε και του ‘92… Εχουν αλλαξει πολλα πραγματα απο τοτε, αυτο απλα σημερα το συνειδητοποιησα… Σε καμια περιπτωση δεν θα αλλαξουν οι αποψεις μου και το πως νιωθω εγω γι’ αυτους, απλα ηθελα να αναφερω αυτα που παρατηρησα σημερα…

Οσοι λενε για ξεκπουλημα κλπ, να τους δω στο λαιβ, γιατι και θα πανε, αλλα θα κανουνε και σαν τρελοι… Κατι παρομοιο ειχε γινει και το '99, αλλα και με τους Guns περυσι, οπου πολλοι σχολιαζανε για τη σημερινη καταντια του Axl, αλλα με του που βγηκε στη σκηνη ολα αυτα ξεχαστηκαν…

Μα δεν διαφωνω οτι ο χρονος αφηνει σημαδια πανω τους. Προφανως και κατι τετοιο γινεται…

Αυτο που με “ενοχλει” ειναι η αποψη οτι μετα το Master (η, αντε, το Justice) αλλαξαν το υφος τους για να πουλησουν…

Αυτο ειναι πασιφανες οτι ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ!!

Με τον θανατο του Cliff αυτονοητο ηταν πως θα αλλαζαν υφος… Αν ζουσε, δεν νομιζω οτι οι μεταλλικα θα ηταν ετσι σημερα, σιγουρα πολυ πιο διαφορετικοι… Απλα τους εκατσε κουτι το Black Album και επεσε σε περιοδο mainstream-ιλας, και τα κονομησαν χοντρα… Στο κατω κατω, καλα καναν, τα αξιζουν!!!

Καταρχας πιστευω οτι ο Cliff καποια στιγμη θα την “εκανε”. Ηταν ΠΟΛΥ μεγαλος μουσικος για να περιοριζεται στο να ειναι ενα γραναζi της μηχανης που λεγοταν Μεταλλικα. Φυσικα ολα αυτα υποθεσεις ειναι…

Επισης οσον αφορα το Black, 3 κομματια δεν κανουν εναν δισκο mainstream. Εκτος κι αν τα Wherever I May Roam, The God That Failed θεωρουνται mainstream. Οποτε το mainstream ειναι γαματο!!

1. Γιατι το “εκανε” το βαζεις σε εισαγωγικα? Εννοεις να εφευγε απο τη μπαντα ή γενικως, γιατι το δευτερο καταλαβα…

2)Σιγουρα ειναι πιο mainstream απο τις προηγουμενες δουλειες τους παντως…