Μetallica

1. Απο το συγκροτημα θα εφευγε ρε!

2. Αγαπω το mainstream!

1. Οκ!:slight_smile:

2. Ναι ρε, γιατι οχι? Επειδη κατι ειναι mainstream δε σημαινει οτι δεν ειναι αξιολογο…

Οχι παντα γιατι στις περισοτερες φορες ομως ισχυει!
ΠΙστευω οτι ειναι μλκια να γινεται καποιος πιο mainstream για να προσελκυσει περισοτερο κοινο!
Ο κανονικος καλιτεχνης δεν εχει ορια και πειραματιζεται και οτι του βγει και οτι αισθανεται εκεινος!αλλα το να το κανεις επιτηδες ειναι μλκια!

+1 Αν το κανει εξεπιτηδες, τοτε ειναι για τα σιδερα… Βλεπε Bon Jovi πχ…

Αυο φιλε μου φαινεται στα τραγουδια. Αν ο δισκος σπερνει, τοτε δε πα ναναι και mainstream… Και το Load και το Black Album σπερνουν, τι να κανουμε…

Οι Bon Jovi παντα ηταν mainstream. Μη μου πεις οτι το Living On A Prayer ειναι κανα ακραιο κομματι. Απλα καποτε εγραφαν γαματα maintream metal κομματια. Τωρα εχουν χασει αρκετα την εμπνευση τους…

Το Black δεν ηταν προσχεδιασμενο να πουλησει και σε παιδια του δημοτικου και αυτο το διαπιστωνει κανεις απο το DVD του “Black Album Classic Albums”(βαριεμαι να παω να κοιταξω πως το λενε ακριβως #-o )

Εγώ δεν είπα ότι ξεπουλήθηκαν στα Load/Reload, αλλά δεν γουστάρω τη μουσική που έχει εκεί μέσα μου είναι αδιάφορη και αυτό θα υποστήριζα αν τα άκουγα και χωρίς να ήξερα ποιος τα έβγαλε. Για το St.Anger, ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ το θεωρώ εντελώς ανέμπνευστο για να μην πώ τίποτα χειρότερο. Για`μενα ενέργεια ξεπουλήματος είναι η ιστορία με το Napster. Τώρα από τα κομμάτια που άκουσα έχω κάποιες ελπίδες για το καινούργιο. Μακάρι να ξαναβρούν το δρόμο τους.
Όσο για Bon Jovi, μια ζωή για τα μπάζα ήταν :stuck_out_tongue:

Μεγάλο συγκρότημα που κατά την γνώμη μου βρέθηκε στην καλύτερη φάση της καριέρας του στην μετά-Black Album εποχή. Η άποψή μου ανήκει στην μειοψηφία σε αυτό το φόρουμ βέβαια αλλά εμένα προπσωπικά μου αρέσει περισσότερο η δεύτερη περίοδός τους. Έχω ξενερώσει που θα τους χάσω (γαμώ τον στρατό).

Η φαση με το Napster ητανε πραγματι ξεπουλημα… Κανεις δεν ξερει τι ειχε στο μυαλο του ο Δανος, αμφιβαλλω αν και ο ιδιος ξερει… Οπως και να’χει, ξεπουλημενοι δεν ειναι…

[QUOTE=ChrisP;159045]Αυο φιλε μου φαινεται στα τραγουδια. Αν ο δισκος σπερνει, τοτε δε πα ναναι και mainstream… Και το Load και το Black Album σπερνουν, τι να κανουμε…

Εμενα μου αρεσαν και αυτα τα αλμπουμ και αυτο θελω να πω οτι δεν ειναι κακο να αλλαζεις!Αλλα ειναι κακο να αλλαζεις για να προσελκυσεις ενα αλλο μερος κοινου επειδη ειναι μεγαλυτερο!

+1

Ειναι μακραν η πιο αστοχη κινηση που εχω δει απο μουσικους. Το λεω και το εννοω! Ευτυχως το σταματησαν αν και ηδη ειχε παραπαει η ιστορια…

AND JUSTICE FOR ALL.META BLACK ALBUM kai meta master of puppets

ne re mou pesan ta mallia molis ematha gia ayto:P

Οι Bon Jovi εξ’αρχης ηταν Mainstream, αλλα δεν νομιζω να ηταν τοσο mainstream στο “These Days” οσο αλλοτε.:wink:

Καλά, μην τσακώνεστε!!!

Ride the Lightning, Master of Puppets, Metallica, Kill 'em All και …And Justice for All ειναι ολα το ιδιο για μενα…

Αν μου βαζες ενα μαχαιρι στο λαιμο ισως να ελεγα Black Album…

Καπως ετσι θα ηταν οι Metallica αν ειχε κατσει σαν αοιδ(ι)ος στη μπαντα ο Mustaine!
:lol2: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :bow: :respect: :lol:
Δεν μου εχει μεινει αντερο απο τα γελια! :smiley:

βγαλανε

Ποιον;

Καναν πολυ καιρο να βγαλουν αλμπουμ λογο εσωτερικων αναταραξεων ενω παραλληλα το St.Anger αποδειχτηκε αποτυχημενος.Ετσι το βλεπω εγω.Οποιος διαφωνει ας εκφραστει ελευθερα,δεν τον επιτιμω… :roll: :stuck_out_tongue: