“Ακουγα” μεμονωμενα κομματια εδω και δυο χρονια. Ποτε δεν τους εψαξα τρελα ομως…Η συναυλια ομως ηταν η αφορμη και ναι, τωρα ανακαλυψα το μεγαλειο τους…
Οσο για την ερωτηση προσπαθω πρωτα να απαντησω στον εαυτο μου
Με Iron Maiden ειχα ενα απτα μεγαλυτερα κολληματα της ζωης μου αλλα η μεταλλικα εχουν κατι διαφορετικο που με ελκυει ΙΣΩΣ λιγο περισσοτερο…Το ολο πακετο: μουσικη, στυλ, λαιβ…
Σε αυτο συνεβαλε ισως το οτι μου αρεσε περισσοτερο η δικια τους συναυλια παρα των maiden…
Οπως και ναχει ειναι τα δυο αγαπημενα μου συγκροτηματα και για τα παραπανω δεν ειμαι καν ο ιδιος σιγουρος…Ο χρονος θα δειξει…
Χαιρομαι!
Τωρα αν δεν σε πειραζει θα σου δωσω μια συμβουλη…Λιωσε το Justice που ειναι το ποιο ασυλληπτο, πολυπλοκο,επινοητικο,απροσιτο,αινιγματικο και σκοτεινο αλμπουμ τους και θα με θυμθεις…Εκει ειναι που θα κολλησεις για τα καλα…
:rockon:
Στο τελευταίο σχόλιο λέει ότι τραγουδιστής δεν είναι ο Dave, αλλά κάποιος Erik A.K., τραγουδιστής μιας παλιότερης μπάντας του Newsted. A και το να μην σου αρέσουν οι Megadeth είναι εντάξει, αλλά λίγος σεβασμός σε έναν μουσικό με την πορεία του Mustaine δεν θα έβλαπτε.:wink
Εγω δεν τα χαρακτηριζω απλα καρακγιοζιλικια τα λεω και εξεφτελιστικα οχι μονο για τον ιδιο τον Rob αλλα και για τους Metallica.Δεν ειναι δυνατον να παρακολουθω μια metal συναυλια και ο Rob να κανει τον ανθρωπο των σπηλαιων.Αμα ηθελα θα πηγαινα στο τσιρκο να δω τετοιες μαλακιες Αυτο δεν μου την δινει μονο σε εμενα αλλα και στους περισσοτερους.Με αλλα φιλαρακια που το συζητησα αμεσως μετα τη συναυλια μου ειπαν οτι τους ξενερωσαν ολες αυτες οι χαζοχαρουμενες παπαριες. [-X
Ανοιγω ζητημα.Σας αρεσει η τωρινη φωνη του James ετσι οπως εχει γινει(καταντησει)?Το 2006 απλα δεν ακουγοταν ενω φετος εχει κανει μεγαλη βελτιωση αλλα και παλι τα παλια στανταρ δε τα πιανει.Και οταν λεω παλια δεν εννοω 1991 ξερω γω αλλα σας λεω για 99.Ξερει κανεις τι εχει παιχτει με τη φωνη του?Ισχυει αυτο με τις καταχρησεις? :-k
Παρτε παραδειγματα…
Αυτο ειναι καπου 98 με 99 και σπερνει … http://www.youtube.com/watch?v=pdgLKvZM7nY&NR=1
Tη περσυνη χρονια δε μπαινω στο κοπο να τη σχολιασω…
Εδω ειναι φετος… http://www.youtube.com/watch?v=OVMvJZCRm4s
Τι εχει παθει? :dunno:
Παντως το enter sandman δυσκολευεται να το πει πλεον, αρχιζει και βραχνιαζει απο ενα σημειο κ μετα στο κομματι αυτο.Η φωνη του δεν ειναι στη καλυτερη κατασταση που θα μπορουσε να ειναι νομιζω, δλδ σε καποια κομματια αυτο φαινεται ενω σε αλλα οχι.Τωρα τι εχει παιχτει…:-s
Μήπως, λέω μήπως οι Metallica έπρεπε να είχαν αποχωρήσει με το κεφάλι ψηλά ?
Εντιτ : Και μην πείτε ότι έχω κάτι μαζί τους, πρώτον δείτε το αβαταρ μου, δεύτερον έχω πεί πολλάκις ότι είναι από τις αγαπημένες μου μπάντες, αλλά μέχρι το '92 και τρίτον το ίδιο λέω και για τους Manowar που είναι μία αγαπημένη μου μπάντα, αλλά δεν θέλω να τους δώ να ξαναδιασύρονται με ένα δεύτερο Gods Of War…