Μetallica

Τη θυμάμαι την φωτογραφία δε σημαίνει κάτι.Ποτέ δεν έδειξε να ασπάζεται τέτοιες ιδέες ο James.Μπερδεμένος ήταν λόγω του τρόπου με τον οποίο μεγάλωσε, όχι φασίστας.

1 Like

Μπορείς να την ποσταρεις μάλλον άλλη είχα στο μυαλό μου

Τότε 4 συναυλίες με τα εισιτήρια να κάνουν και για τις 4 περίπου 20 δολάρια αν θυμάμαι.
Τώρα 2 συναυλίες με τα εισιτήρια να κάνουν 290 δολάρια + service fees!!!

Τότε είχε όντως επετειακό χαρακτήρα και ήταν στην ουσία δώρο προς τους φαν.
Τώρα είναι 2 συναυλίες (πιθανόν με επετειακό χαρακτήρα) με ακριβά εισιτήρια.

Edit αν ήταν 4 και τώρα θα έκαναν κανα 500αρι!!!

2 Likes

Πήξαμε στους μπερδεμένους τόσα χρόνια, αλλά λέω να μην ανοίξω αυτήν τη συζήτηση σ’ αυτό το topic.

1 Like

Μάλλον λες αυτή

1 Like

Όπως και να έχει, δεν τον έχω για nazi…

Νομιζω ότι η χρησιμοποίηση nazi insignia κατά κόρον από punk καλλιτέχνες για το shock value (αλλά και από το Lemmy), κάπως πρέπει να τα ξέπλυνε στο κεφάλι του…

Ξεπλυμα αλλα ΣΚΑΙ αλλη μια φορα. Εγω παλι νομιζω οτι ο james ειναι λιγο μαλακας ρεντνεκ και δεν του πολυκοβει.Αλλα σημασια εχει τι λετε εσεις.

1 Like

Υπάρχει κι αυτή

Όπως κι ο Τζέισον στο am i evil στο Seattle κάνει το nazi marching

Ξέπλυμα αλά ΣΚΑΙ θα ήταν να υποστήριζα ότι η νεκροκεφαλή και τα σταυρωτά κόκαλα στην μπλούζα του ανήκουν στο θείο του τον Ken (από τη μεριά του πατέρα του), τα λείψανα του οποίου σχεδίασε ο James για το μάθημα ελεύθερου σχεδίου στο community college της Πέρα Καλιφορνιας.

Πολλα νομισματα βλεπω στα παραπανω ποστ. Το εχετε αναγει σε επιστημη. Ο ανθρωπος ειναι λιγο μαλακας. Δεν ειναι κακο πολλοι ειναι.

Θες να κανεις πενηνταράκια τα νομίσματα που αναφέρεις;

1 Like

Οχι

Δεν ξέρω τι ήταν και τι είναι ο James αλλά η μουσική και ειδικά οι στίχοι του σίγουρα δεν είναι ακροδεξιά…
Είχαν κάποτε τον Lloyd Grant, o Kirk και ο Rob έχουν τουλάχιστον 3 καταγωγές στο αίμα τους λίγο δύσκολο να το χωνέψει αυτό ακροδεξιός…
Τώρα το ότι φόρεσαν κάποιες μπλούζες ή έκαναν κάποιες χειρονομίες τις θεωρώ τουλάχιστον άστοχες…

4 Likes

Νομιζω οτι ημουν ξεκαθαρος, λιγο μαλακα που δεν του κοβει ειπα. Πουθενα δεν αναφερα για ακροδεξιες πεποιθησεις.

Γιατί; Έχεις ακόμα 21 ώρες μεχρι το μεγαλύτερο σόου ον ερθ, τι θα κανεις μεχρι τότε;

Δεν απάντησα σε σένα ρε σερσεμη

Ουτε εγω

Μαλλον θα διαβαζω τις μαλακιες σας και θα πεταγομαι σαν πουτσα

Τότε βέβαια ήταν στο Fillmore που δεν τους στοίχιζε τίποτα, τώρα είναι στο Chase Center το οποίο το κλείνουν για 3ημερο και στοιχίζει πραγματικά πολλά λεφτά.

Το ερωτηματικό βέβαια είναι αν μέχρι τότε θα έχουν επιτραπεί πτήσεις από Ευρώπη κλπ στις ΗΠΑ. Αν όχι, βλέπω να το πάνε πιο πίσω.

Μια χαρα επιτρεπονται.