Δημόσιε Υπάλληλε
Ενωτικός ο ΔΥ της καρδιάς μας και με επίκληση στο συναίσθημα, παρ’ αυτά η φαμίλια διψάει για νέο άσμα.
Γαμάτη η διασκευή των volbeat!!
Πολύ καλή η διασκευή αλλά καλύτερο απ’ το αρχικό ΟΧΙ
Εμένα μου άρεσαν όλα στη διασκευή εκτός από το ρεφρέν… η έξτρα μελωδία, δεν ξέρω… το έκανε λιγότερο τσαμπουκαλίδικο…
Τιμια ορχηστρικη διασκευη… αλλα το NEM ειναι μαλλον απο τα χιλιοπαιγμενα κομματια των Metallica αυτο που εχει γερασει χειροτερα μεσα μου. Το enter sandman το ακουω ακομα ευχαριστα οπου και να το πετυχω, τα περισσοτερα απο τα υπολοιπα χιλιοπαιγμενα (memory remains, whiskey in the jar, fuel, unforgiven κτλ) τουλαχιστον το ιδιο ευχαριστα εως οτι πανηγυριζω κιολας. Ενω για πολλα χρονια το θεωρουσα τεραστια κομματαρα (και ακομα το θεωρω) πλεον το εχω βαρεθει.
Ενδεικτικα τις τελευταιες φορες που εχω ακουσει το black album, το NEM τρωει skip, αν το ελεγα αυτο στον 20χρονο εαυτο μου θα με κοιτουσε με απορια.
Οχι αλλο ναθιν ελς ματερζ κοινως. Οκ διασκευες του black ειναι, αναποφευκτο, αλλα ηθελα να καταθεσω τα 0.02 μου.
Πολυ ωραιο το αποπανω! Επιτελους μια καπως διαφορετικη προσεγγιση στο NEM απο τις δεκαδες πανομοιοτυπες που υπαρχουν ως διασκευες.
Παρτε κι αυτο, τουλαχιστον ενδιαφερον ρεμιξ.
Επισης, μια ακομα διασκευη στο Unforgiven και 2 επισης στο Wherever I May Roam που εκτος κι αν δεν θυμαμαι καλα, δεν βαλατε πιο πανω, και κανω catch up μιας και επεστρεψα σπιτι:
To Jon Pardi είναι ωραίο.
Το Balvin είναι άθλιο…
Νομίζω ότι ο Papa με την μαλλούρα και την EET FUK στα χέρια ήταν για πολλά χρόνια η εικόνα του heavy metal… για μένα δεν έπαψε να είναι βέβαια!
Πολύχρονος και πολύριφος
Τα ίδια με πέρυσι
58 και συνεχιζει.
Ελπιζω σε 2 αλμπουμακια ακομα και περιοδειες που να παιζουν μονο φλωριες σε 10 χρονια.
Ψηφίστε ρε! Και πείτε και τι ψηφίσατε κιόλας. Sandman και Wherever I May Roam εγώ
My Friend Of Misery & Wherever I May Roam
πολυ κοντα ηταν και το Sad But True αλλα τελικα προτιμησα τα αλλα 2.
Τραγικο να ειναι το Don’t Tread On Me και το Through The Never πανω απο Holier & Struggle αυτην την στιγμη. Αν και ειναι στατιστικα λαθη, οποτε μικρη σημασια εχει.
Μα αυτά τα δύο είναι τα καλύτερα κομμάτια στο Black Album. Αν και τελικά δεν ψήφισα το Sandman, το έριξα σε Holier Than Thou.
Wherever I may roam και unforgiven από εμένα. Αν μπορούσαμε να ψηφίσουμε άλλο ένα θα κονταροχτυπιοντουσαν holier, my friend of misery, sad but true, struggle within και sandman
Τι υπερδισκαρος είναι το μπλακ γαμω τον άξονα της Γης! Το πρώτο τους που άκουσα και με έκανε ισόβιο μέλος του φαμιλυ από την πρώτη ακρόαση
Wherever I May Roam και Unforgiven εδω.
The God That Failed και Of Wolf And Man
Sad but true και unforgiven