Μetallica

Τα σπασε, εξαιρετικο!

2 Likes

Αν και για μένα έρχεται 3ος (είναι πάνω από τον Ρον όμως :joy:), το συναίσθημα που στάζει αυτή η σύνθεση είναι τόσο ιδιαίτερο και βαθύ που σχεδόν βουρκώνω κάθε φορά που την ακούω, σε οποιαδήποτε εκτέλεση κι αν παίζει. Απλά εκπληκτικό.

2 Likes

???

image

Εκτός κι αν τα ερωτηματικά πάνε στο γιατί 3ος, οποτε εκεί no comments :sunglasses:

Cliff, Rob, Jason εννοεί

Ναι στο γιατι τριτος παει.

Jason > Rob > Cliff

Joey > Ron > Cliff > Jason > Rob > Lars

1 Like

Η γάτα του Λαρς όταν κάνει σεξ > Steven Wilson

3 Likes

Cliff>>Rob>Jason>Ron

Αρχηγός>αρχηγός>το χάος

DeMaio>Harris οι αρχηγοί

1 Like

Πώς ξέρουμε ότι έχει γάτα ο Lars?

Και βασικά έχεις πει την καλύτερα ατάκα πικαρίσματος στο φόρουμ:

St. Anger περίπου 30 φορές καλύτερο από Aenima

1 Like

Τι σε κανει να πιστευεις οτι ηταν πικαρισμα? Την αληθεια ελεγα (!)

Δε σας εχω ξεχασει παιδια, ειμαστε στο Hero Of The Day, απλα αυτη η βδομαδα που μολις τελειωσε ηταν αρκετα επεισοδιακη, αφου εδω και 3 μερες απο το πουθενα εχω 3 νεους συγκατοικους, δυο γλυκυτατα γατια και το κοριτσι μου, η οποια αναγκαστηκε δυστυχως να αφησει για παντα το διαμερισμα της μετα τον τυφωνα της Τεταρτης. Καταστραφηκαν καποια επιπλα της δυστυχως και μερικα ρουχα και αλλα αντικειμενα, αλλα σωσαμε τα περισσοτερα οποτε αντι να μετακομισουμε μαζι σε 1-2 μηνες οπως στοχευαμε, τελικα ειμαστε ηδη στον ιδιο χωρο, να δουμε πως θα παει αυτο… απλα στελνω ενα preview με το αποπανω βιντεο απο εποχες Magnetic, για να θυμηθειτε ολοι πως ο James Hetfield ειναι περισσοτερο περηφανος για τα τραγουδια που εχει γραψει στο Load και το Reload, απο οτι σε οποιοδηποτε αλλο αλμπουμ. Καλο θα ηταν να το θυμαστε ολοι και να το λετε στον εαυτο σας, η αρνηση ειναι κακο πραγμα. Αυτα τα λιγα για τωρα :lemon: :lemon: :lemon:

11 Likes

Έκανε μεγάλη ζημιά ο τυφώνας εκεί. Δες το θετικό όμως, σας έφερε κοντά πιο γρήγορα :crazy_face:

Περιμένουμε το μεθεπόμενο βασικά…

I’m diggin’ my way
I’m diggin’ my way to somethin’
I’m diggin’ my way to somethin’ better

edit: τώρα είδα τι είπε παραπάνω και ο Τζειμζ… ανέφερε τα 3 διαχρονικά διαμάντια (bleeding, outlaw, fixxxer)

3 Likes

3 Likes

33 χρόνια :metal:

17 Likes

Η επιτομή του γαμιστερού album! Όταν βγήκε το album και στην Damaged Justice tour, ο James ασελγούσε στην κιθάρα του, ήταν 25-26 χρονών και έμοιαζε κάπως έτσι

Θυμάστε πόσο φλώροι ήμασταν (σχεδόν) όλοι μας σε αυτή την ηλικία? :stuck_out_tongue:

6 Likes

εγώ δεν θυμάμαι, την βιώνω…

1 Like

25 είσαι μαν? Από τις μουσικές συζητήσεις σε έκοβα για μεγαλύτερο

1 Like

Είσαι φλώρος ή James? :stuck_out_tongue: