Μetallica

Ε δεν είδες πώς έκανε ο Hetfield; Επικό facepalm :joy:. Μην του λέτε τέτοια του βλάχου και ξανακυλήσει :grin:

5 Likes

ωραία χαλαρή μέρα σήμερα

4 Likes

Πολυ ωραια τα ειπε!

1 Like

Μίλησε γι αυτό στον Kimmel ο Hetfield στο βίντεο που ανέβασε ο @shadowking69 παραπάνω

2 Likes

Σε μενα αρκουσε, σε σενα μαλλον οχι :stuck_out_tongue:

Δεν το λεει ακριβως ετσι, ενω προηγουμενως εχει πει οτι “you cannot define them” ως οτιδηποτε αλλο απο Metallica, αλλα προχωραμε. Δε θα σας χαλασω εγω το ονειρο που θελετε να ειναι σωνει και καλα μεταλ μπαντα για να νιωσετε included. Σημασια εχει οτι ειστε ολοι το ενα δισεκατομμυριοστο του 5ου μελους :joy:

@kbil ελπιζω μια απο τις 1 στα 5 αστερια κριτικες στο Αμαζον να ειναι δικη σου

4 Likes

Τωρα μολις ειδα οτι επαιξαν μπροστα στο Griffith Observatory… ονειρο ζωης να παω εκει περα γαμω το σπιτι, και οχι για να δω Metallica προφανως, αλλα ο συνδυασμος απλα σκοτωνει.

Τα σπασε το Holier και το Roam.

Αυτο το λουκ του James ειναι μακραν το καλυτερο, και οσον αφορα το κουρεμα/μουστακι και το ντυσιμο και τα μαυρα γυαλια.

Δεν μπορω να περιμενω μεχρι τον Νοεμβριο… Πανε 9 χρονια απο την τελευταια φορα.

Κερκ κερναει πονο με το λεοπαρ και το νυχακι

3 Likes

εγώ είμαι πολύ οκ με το metal μπάντα… απλά έχει γραφτεί στην ιστορία ότι κάποτε μια metal μπάντα έγινε μεγαλύτερη από όλο το metal… και μόλις έγινε αυτό το έγραψε στα παπαράκια της

άντε να βγει και ένα τέταρτο load να γουστάρουμε… στο τρίτο load βάλανε 2 θρας κομμάτια και το κατάπιανε αμάσητο, σατανικό σχέδιο

7 Likes

Μεγαλυτερη αληθεια του thread, θα μπορουσε απλα να εχει ονομαστει HardLoad ο δισκος.

4 Likes

:green_heart:
η αξία του δίσκου δεν δικαιολογεί τα mb που θα απαιτηθούν για να αποθηκευτεί η κριτική
:stuck_out_tongue_closed_eyes:

241708296_4354833817929217_4016834957455798154_n

4.5 megabytes of data in 62,500 punched cards, USA, 1955

1 Like

Το δευτερο ποιο ειναι;

1 Like

Το πρώτο και το τελευταίο του δίσκου*, για ξεκαρφωμα :stuck_out_tongue:

Πέρα από την πλάκα δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσι, αλλά έχετε δίκιο. Όλα τα ενδιάμεσα κομμάτια έμπαιναν δυνητικά load ή reload. Οκ δεν είναι ολα ακριβώς το ίδιο στυλ, πχ το atlas rise είναι κάπως πιο κλασικομεταλλαδικο από το υλικό των loads ή το dream no more είναι κάπως πιο heavy (που είναι και θέμα παραγωγής βέβαια) αλλά σε γενικές γραμμές η παρατήρηση ισχύει

*Κουφαλα Λαρς, να ξέρετε αυτός το σκέφτηκε να το καμουφλάρουν έτσι το hardload, ο τίμιος γίγαντας δεν είναι τόσο πονηρός

@QuintomScenario να ξέρεις περιμένουμε τη γνώμη σου για το τιμιοτατο μεν, 2ο χειρότερο του αριστούργηματος δε. Θα είσαι ο ήρωας της ημέρας όταν το γράψεις :beers:

2 Likes

Θα… ματώσουμε μέχρι να τα γράψει :roll_eyes:

1 Like

hardwired και spit

1 Like

αν βάλεις για παράδειγμα το devil’s dance μεσα στο hardwired το ίδιο heavy θα ήταν (που είναι, απλά το htsd είναι ακόμα πιο καλογυαλισμένο στην παραγωγή)

3 Likes

Μιας και μιλάμε για Hardwired, να θυμηθούμε λίγο πως ακούγονταν στο τελευταίο άψογο tour??

Όταν ήμουν στο UK είχα ξεκινήσει τις συνεντέυξεις με την εταιρία που έφτιαξε τα live σκηνικά της Hardwired (και των Muse και πολλών άλλων), αλλά ήρθε ο covid και σταμάτησαν τα πάντα, άρα τελείωσε το όνειρο :sob: :sob: :sob:

Παίζει και να είναι το καλύτερο intro που έχουν κάνει σε τραγούδι :sweat_drops: :sweat_drops: :sweat_drops: :sweat_drops:

3 Likes

13 χρόνια

Metallica_-_Death_Magnetic

8 Likes

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι σαν σύνολο είναι καλύτερο από το hardwired.
Το θάβει ο ήχος.

1 Like

Δεν ξέρω σε τι αναφέρεται αυτό

1 Like

Το ίδιο ισχύει και για τα Sad But True ή το The Thing (του οποίου άλλωστε το Dream No More είναι - σύμφωνα με το Hetfield - η έμμεση συνέχεια). Γενικά όλα αυτά τα τραγούδια που έγραψαν σε D κούρδισμα είναι κοντά ηχητικά. Σε όποιο δίσκο και να τα βάλεις με την ανάλογη παραγωγή θα ταιριάζουν.

4 Likes

Αναφέρομαι στα αφιερωματα που κάνεις μαν και είναι εξαιρετικά (το hero of the day νομίζω είναι το επόμενο κομμάτι, εκεί αναφερομουνα) - Όταν και αν μπορέσεις!

2 Likes