Μetallica

Στην California νομίζω είναι απαραίτητο να είσαι εμβολιασμένος για να έχεις δικαίωμα εισόδου σε κλειστούς χώρους.

Δεν υπάρχει απ όσο είδα διαφοροποίηση σε προσωπικό (συμπεριλαμβανομένων των μουσικών) και πελάτες.

Η λογική λέει πως το έκανε και είπε και 16 τραγούδια

7 Likes

και όλα αυτά γιατί κάπου το Φλεβάρη είπε ότι είναι σκεπτικός για το εμβόλιο.

Στο μάτι θα του το έχει καρφώσει ο κοντός.

4 Likes

Έβαλα καρδούλα στο σεντόνι-αποθέωση της υπερκομματάραρας, τραγουδάρας, ό,τι καλύτερο είχα ακούσει μέχρι τον Ιούνιο του 1996, χωρίς να προλάβω να το διαβάσω και απολαύσω όλο ακόμα (οικογενειακές υποθέσεις μέχρι το βράδυ…). Με εκφράζει απόλυτα αυτό που έγραψες:

2 Likes

Μπα, δεν ειναι οι ιδιοι που εριχναν το κραξιμο την πενταετια 1996-2001. Αυτους τους εχουμε χασει ως οπαδους προ πολλου, ΕΥΤΥΧΩΣ.

Καλα δεν ειπε κανεις να παιζουν σε καθε συναυλια το Fixxxer, και μια χαρα χωραει κι αυτο στο σετλιστ μαζι με τα κλασικα που παιζουν παντου σε καποιες συναυλιες ή εστω σε μια περιοδεια.

Ναι αλλα Blackened, Justice, Harvester ακομα και Shortest Straw, εχουν κανει την εμφανιση τους αρκετα συχνα σε περιοδειες απο το 2000 και μετα, ειδικα τα δυο απο αυτα. Μια χαρα εκπροσωπειται το Justice στα live.

Εκλαψα

1 Like

Κάπου το Μάιο

“I’m not sure what that means in the future as far as vaccines. I’m a little skeptical of getting the vaccine, but it seems to be rolling out and people are getting it and I’ve got lots of friends that have done it.***”

Hetfield added: “I’m not totally sure about it. But I hope it doesn’t come to a point where you have to have that COVID stamp in your passport or something to go everywhere. But if it comes down to that, then I’ll make a decision then.

“We got vaccinated to go to Africa, so it’s not like I’ve never been vaccinated before. But as a kid, I never got vaccinations ’cause of our religion [Christian Science]. So that was the only time I got one — when we were going on safari in Africa.”

*** “Εγώ δεν έχω κάτι με τους γκέι, πολλοί φίλοι μου είναι γκέι”

Ξέρεις πως δε διαφωνώ πουθενά!

Μακάρι να ακούγαμε το Outlaw και το Bleeding Me με την ίδια συχνότητα που ακούμε το Justice λ.χ.

Αν και αυτά που επιλέγουν από το Justice είναι συνήθως τα πιο σύντομα σε διάρκεια (το Blackened ήταν σε rotation με Battery και Fight Fire τελευταία, το Harvester επίσης σε rotation με The Thing και Creeping Death, το AJFA νομίζω το ακούμπησαν μόνο στη By Request επειδή ψηφίστηκε)

2 Likes

Ε οχι δα, το ειδαμε στην Ελλαδα το 2007 και το επαιζαν σε ολη την περιοδεια!

2 Likes

Φανταστικό post για το bleeding me… ίσως ένα από τα καλύτερα σε όλο το φόρουμ… κυρίως για τον τρόπο που μας άγγιξαν κομμάτια σαν αυτό και όχι τόσο για το καθαρά μουσικό/τεχνικό κομμάτι. Εύγε!

Bleeding me, outlaw torn, low man’s lyric και fixxxer είναι ακόμα το αγαπημένο μου setlist μουσικής ποιότητας της μπάντας… στο οποίο που και που μπαίνει το my friend of misery και από το 2016 και μετά μπήκε και το halo on fire. Αδικώ το fade to black βέβαια αλλά δεν μου ταίριαζε με τα υπόλοιπα

και μάλιστα σε live που ήταν μέσα και το orion και το disposable

5 Likes

@QuintomScenario να βάλω κι ένα δικό μου upload απ’ το 2000

Το είχαν παίξει 2 συνεχόμενες βραδιες στη Μινεάπολη και την 3η βραδιά έπαιξαν το Outlaw

4 Likes

Δεν παίρνεις κανα τρένο για Chicago σιγά σιγά; Κι άλλο secret gig απόψε κατά τα φαινόμενα

2 Likes

Ακομα και υπερηχητικο τρενο να επαιρνα…

Summary

Παρολα αυτα (μενω 10 λεπτα με αυτοκινητο απο το Λαγκουαρντια):

Summary

Κοιταξε, αν γινει μοδα αυτο… με βαση το πως προχωραει στον χαρτη η φαση, θα πρεπει να τους περιμενω σε 3-4 μερες να το κανουν και στη Νεα Υορκη ε?

4 Likes

Λογικά… Έχουν ένα 4ημερο κενό μέχρι το Louisville, μπορεί να χωρέσουν κανένα live ακόμη.

ΒTW παίζουν στο Metro (ανακοινώθηκε Metallica at the Metro in Chicago, IL on September 20, 2021. | Metallica.com) που είναι ο ίδιος χώρoς που έπαιξαν στην περιοδεία για το Kill Em All.

9 Likes

Τρελό respect για αυτά τα events

Με 20 δολάρια βλέπεις metallica σε κλαμπακι πφφφ

7 Likes

Metro 1983

4 Likes

@QuintomScenario πέρα απ την πλάκα, δε θα ήταν κακή ιδέα να κάνεις ένα sign up στο sms alert που έχουν. Βάση περιοχής στέλνουν τα sms σε περιπτώσεις όπως αυτή. Δε θα το απέκλεια να δώσουν ένα ακόμα secret gig στις 22 και η ΝΥ είναι ένας προφανής προορισμός αν αποφασίσουν να το κάνουν.

4 Likes

Έχω κάνει signup από την ημέρα που το έκαναν launch και μου έστειλε χρόνια πολλά για τα γενέθλια μου ο Λαρς πριν ενάμιση μήνα!

Παρ όλα αυτά δεν πήρα SMS για τις συναυλίες σε Σικάγο και Καλιφόρνια… Νομίζω? Μπορεί να πήρα και να τα αγνόησα

4 Likes

Σε τέτοια event τα στέλνουν βάση location που δήλωσες όταν έκανες εγγραφή. Οπότε όποιος δήλωσε ότι μένει Σικάγο, σήμερα πήρε το sms.

4 Likes

Αν και προτιμώ να συζητήσουμε το ποσό γαμαει σύμπαντα το bleeding me (και όποιος το βαριόταν στα live είναι αμπαλος) και το πόσο γαμηστερη φάση ειναι τα secret gigs …

Η συνέντευξη έγινε τον Φεβρουάριο και ανέβηκε στο YouTube τον Μάρτη.

Ξέρω αρκετό κόσμο που στις αρχές του ετους
το σκεφτόταν για το εμβόλιο ή έστω , προτιμούσε να μην κάνει το astra και ήθελε το Pfizer.

P.S. ναι ρε Παντελή, σαφώς και έχουν επιρροές από Stones στο management ( αλίμονο αν δεν είχαν - τόσες φορές το έχει πει ο Lars), αλλα τα secret gigs τα έκαναν και στις αρχές της καριέρας τους .

5 Likes

Κλασσικό μνπν που σου λέει χρόνια πολλά μόνο και μόνο μπας και του πάρεις δώρο στα δικά του

6 Likes

Έχω φίλους που τον αφήνουν να τους κατουράει!

@Alejandro.m δίνω 75% πιθανότητα να γίνει το σπεσιαλ λαηβακι στο Irving Plaza και 25% στο Grammercy Theater, ΑΝ όντως γίνει δηλαδή και σε ΝΥ. Που είχαν παίξει το 2016?

2 Likes