http://www.metallica.com/index.asp?item=602748
anamenoume :roll: 8)
που σκατα το βρηκατε αυτο;! :bounce: αντε να ρθουν!!!
facepalm λίγο.
Σταυρώνω τα δάχτυλα για αρχές Μαΐου γιατί τέλος Απριλίου έχω εξεταστική και δεν θα’χω έρθει Ελλάδα.
Ε τι να γίνει, θέλω να ξαναζήσω στιγμές 2007 με γρεκίλους στην αρένα, όχι αμερικανάκια.
Θα ερθουν σιγουρα φετος, το ποτε ομως παιζεται… Μαλλον για Μαιο το κοβω παντως…
|Πάλι καλά που δεν το έβαλες πρωταπριλιά…
Πόσο θα γάμαγε να τους δει κανείς Νορβηγία…
Από χθες το Load έπαιξε 3 φορές, χώρια τα πολλά repeat σε μερικά κομμάτια.
Οι επόμενες αγορές θα ναι Reload - Metallica, γαμώτο.
εχεις κορυφαιο αβαταρ λεμε
Guys το πρωι εκανα ζαπινγκ. Καποια στιγμη εβαλα το Mega, και ειχαν ενα καμεραμαν, ο οποιος φοραγε μπλουζα “Mpakallica (με το χακτηριστικο αρχικο M και τελικο A των ταλλικα) Kill The Mall” :lol: :lol: :lol:
Ναι ρε, κλασικη σταμπα, την εχω δει και σε μαγαζι που τυπωνουν στο κεντρο. Κορυφαια…:lol:
Ούτε κρύο ούτε ζέστη ψήφισα εγώ, μεμονωμένα μου αρέσουν κάποια κομμάτια τους.
Είχε και αφιέρωμα το μουτουβου πριν από λίγο, αυτός ο Ulrich συμπαθέστατος είναι πανάθεμα τον.
GUYS CHECK THIS OUT! Μολις ελαβα ενα μειλ απο το Mailing list των 'ταλλικα. Το μειλ λεγεται " More Tour Dates in 2010 in Latin America and Europe " και στο τελος του μειλ γραφει " You guessed it . . . there are indeed a few more shows in the works in Latin America and Europe for the first part of next year. As always, keep checking here and we will let you know as soon as all the details are confirmed. If you live in Eastern Europe, you just might want to check back early next week (hint, hint!). " Ρε guys λετε??? Να γινει κανα μπαμ και να μας ερθουν ΟΑΚΑ??? Να γλιτωσουμε και τη Μαλακασα??? PRAYS PRAYS [-o< :papas:
Γουστάρω, αλλά δεν τρελαίνομαι κιόλας.
dude…WTF?
Αν ερθουν, ΗΡΘΑΝ!
αν έχει πάλι 60-70 γιούρια, να μαζευτούμε να πάτε.
Δεν ειχα παει το 07 γιατι ετρεχα με πανελ/νιες, φροντηστηρια κτλ αλλα απ’ οτι ξερω ειχε 80 ευρω… Ε ρε παιδια ηταν και Rockwave τοτε… Παντως αν ερθουν τωρα και ΕΙΔΙΚΑ ΟΑΚΑ, και 80 να χει τα δινω και μπαινω μεσα! Για να δουμε… γιατι μπορει και να μας γραψουν…
Άμα γίνει στο ΟΑΚΑ και παραπάνω μπορει να πάει το μαλλί…
Ας ειναι οσο θελει, αρκει να μην ειναι πριν τις πανελληνιες…