Όλα είναι υποκειμενικά.Για μένα που μένω στην Θεσ/νικη ειναι πολυ πιο φτηνά να πάω Βουλγαρία παρά Αθήνα.Επίσης αν πω να έρθω με αμάξι μέχρι Αθήνα είναι όσο τα αεροπορικά για Λονδίνο απο εδώ.Χιλιες φορές Metallica στο O2 παρά οπουδήποτε στην Ελλάδα.
α) όπου “ταλαιπωρία” βάλε “εκδρομή”.
β) δε σου φαίνεται παράξενο το να δεις μια μπάντα εδώ να είναι τα ίδια λεφτά όσο το να τη δεις έξω? (για την ακρίβεια, πέρσι το μαλλί συνολικά για Σόφια μου πήγε γύρω στα 130-150 ευρώ. Και υπολογίζω και φαγητό/διαμονή μέσα. Για Μαλακάσα, αν δεν είχε ένας φίλος μου αμάξι και έπαιζα με λεωφορεία κλπ, θα μου’βγαινε κάπου 100-110 ευρώ. Και είμαι ΑΘΗΝΑΙΟΣ ε!) Do the math και προβληματίσου.
γ) Βουλγαρία πας με τρένο.
Για το πρωτο συμφωνω αμα ειναι να δεις και λιγο την πολη τοτε ενταξει.
Για το δευτερο οντως η διαφορα ειναι 30-40 ευρω Αθηνα-Σοφια:-k
Για το τριτο μαλλον θα σου βγει η πιστη,ασε που και το πιθανοτερο να κολλησεις καμια γριπη.[-X
λοιπόν εσείς είστε Αθηνά εγω το 2007 ξόδεψα 80 το εισιτήριο ,καβαλα-θεσ
7ευρα,8εσ-Μαλακάσα 30,καμια 30 σε μαλακιες φαει μπυρες,και μετα αλλα 7 θεσ-καβαλα…σύνολο 154!!χορια τιν ταλαιπωρία έτσι…
και Σόφια που ειχα παει εφαγα 130 ολα!!!
αλλα τι να κανείς δεν γίνεται και να μη πας… :-k
Αυτό βασικά.
Αν είσαι από Βόρεια Ελλάδα δεν αξίζει να κατέβεις Μαλακάσα.
Εδώ εγώ Αθηναίος είμαι και το σκέφτομαι.
Α και μην ακούω μλκίες περί ταλαιπωρίας. Οι δυο τελευταίες φορές των 'ταλικα στην Αθήνα ('99, '07) ήταν το άκρον άωτον της ταλαιπωρίας του κόσμου σε ελληνική συναυλία. Μόνο η πρώτη των Τουλ τις συναγωνίζεται σε ανοργανωσιά και διοργανωτική γαϊδουροσύνη.