Μetallica

Μακαρι να ερθουν ΟΑΚΑ, θα ειναι πολυ καλο σεναριο… Αλλα και Μαλακασα να ερθουν no problem for me… Παντως κατω απο 60 δεν πεφτει η τιμη σιγουρα…

Ακριβως.Γι’αυτο δεν πηγα να τους δω την προηγουμενη φορα.

[SIZE=“1”]Α και γιατι μου καθεται στο λαιμο αυτο το oohh yeahhh :-s[/SIZE]

Εγώ του είχα δει με 30?8)

Και τα 80 λίγα φαντάζουν μπροστά σ’ αυτά που βιώσαμε εκείνη τη νύχτα.

και τα 30 ακόμα πιο λίγα8)8)

νταξ το κόβω εδώ:D:D

κλαύσε.

Αυτό δεν αναιρεί αυτό που λέω όμως:p

ούτε αυτό που λέω εγώ. :stuck_out_tongue:

Ναι, μπορεί να μη πάω ούτε εγώ με τέτοιες τιμές πάλι. Εξάλλου καλύτερα από το 2007 δε παίζει να 'ναι 8)

@bleedin

ποσα θα 'δινες αυτη τη στιγμη για να δεις Σαμπς με Οζζυ;;;

μετρητηςαντικειμενικοτητας-3

άκυρον.
Μετάλικα έχω δει πλέον 3 φορές. Δεν πετάω 80άρι για 4η. :wink:

Όζι μόνο μία.

Tα αεροπορικα και τα ξενοδοχεια τα ξεχασες?
Το πολυ πολυ να σου βγει ιδιο με εδω και παλι δεν νομιζω(χωρις ταλαιπωρια:p).

Όλα είναι υποκειμενικά.Για μένα που μένω στην Θεσ/νικη ειναι πολυ πιο φτηνά να πάω Βουλγαρία παρά Αθήνα.Επίσης αν πω να έρθω με αμάξι μέχρι Αθήνα είναι όσο τα αεροπορικά για Λονδίνο απο εδώ.Χιλιες φορές Metallica στο O2 παρά οπουδήποτε στην Ελλάδα.

α) όπου “ταλαιπωρία” βάλε “εκδρομή”.
β) δε σου φαίνεται παράξενο το να δεις μια μπάντα εδώ να είναι τα ίδια λεφτά όσο το να τη δεις έξω? (για την ακρίβεια, πέρσι το μαλλί συνολικά για Σόφια μου πήγε γύρω στα 130-150 ευρώ. Και υπολογίζω και φαγητό/διαμονή μέσα. Για Μαλακάσα, αν δεν είχε ένας φίλος μου αμάξι και έπαιζα με λεωφορεία κλπ, θα μου’βγαινε κάπου 100-110 ευρώ. Και είμαι ΑΘΗΝΑΙΟΣ ε!) Do the math και προβληματίσου.
γ) Βουλγαρία πας με τρένο.

Aυτό το τελευταίο. Όποιος τους πεθύμησε, πετάγεται Σόφια και βρίσκει την υγειά του, ενώ οι υπόλοιποι πληρώνουν το λώρη

Για το πρωτο συμφωνω αμα ειναι να δεις και λιγο την πολη τοτε ενταξει.:wink:
Για το δευτερο οντως η διαφορα ειναι 30-40 ευρω Αθηνα-Σοφια:-k
Για το τριτο μαλλον θα σου βγει η πιστη,ασε που και το πιθανοτερο να κολλησεις καμια γριπη.[-X

λοιπόν εσείς είστε Αθηνά εγω το 2007 ξόδεψα 80 το εισιτήριο ,καβαλα-θεσ
7ευρα,8εσ-Μαλακάσα 30,καμια 30 σε μαλακιες φαει μπυρες,και μετα αλλα 7 θεσ-καβαλα…σύνολο 154!!χορια τιν ταλαιπωρία έτσι…
και Σόφια που ειχα παει εφαγα 130 ολα!!!
αλλα τι να κανείς δεν γίνεται και να μη πας… :-k

Learning the notes… indeed!!

Αυτό βασικά.
Αν είσαι από Βόρεια Ελλάδα δεν αξίζει να κατέβεις Μαλακάσα.
Εδώ εγώ Αθηναίος είμαι και το σκέφτομαι.

Α και μην ακούω μλκίες περί ταλαιπωρίας. Οι δυο τελευταίες φορές των 'ταλικα στην Αθήνα ('99, '07) ήταν το άκρον άωτον της ταλαιπωρίας του κόσμου σε ελληνική συναυλία. Μόνο η πρώτη των Τουλ τις συναγωνίζεται σε ανοργανωσιά και διοργανωτική γαϊδουροσύνη.

Σώπα ρε φίλε, τι μας λες?