Μetallica

Το outlaw είναι το μονο κομμάτι που κάθε φορά που το ακούω, με συγκινεί και με κάνει να ανατριχιάζω.

Το έχω πάθει παλαιότερα και με άλλα κομμάτια τους όλα αυτά τα χρόνια ( fade, sanitarium, one, clover) αλλα οχι πλέον κάθε φορά.

Από κοντά fixxxer και halo (πιο “φρέσκο” όμως, δεν πιάνεται)

@QuintomScenario ο Παντελής άκουσε τότε τον δίσκο 5 φορές σερί εγώ έχω διαβάσει το κείμενο σου 5 φορές σερί.

8 Likes

Μιλάμε για 2 11άρια (και λίγα λέω), όπου και οι στίχοι είναι για 11/10…

3 Likes

όχι και τόσο brutal αλλά γαμώ!

6 Likes

Ημουν μεσα (εξω δηλαδη) και εκει ακουγοταν ΠΟΛΥ μπρουταλ πιστεψε με

Αλλα ναι, ηταν λιγοτερο απο αλλες προσφατες εκτελεσεις

2 Likes

Επίσης ο Hetfield έχει ερωτηθεί ποια τραγούδια των Metallica από τα 90s θεωρεί πως θα άρεσαν στον Cliff και είχε απαντήσει "Outlaw Torn, Fixxxer, the epic stuff, definitely”.

Όποτε, there you go, έχεις κι άλλη σύνδεση. Μπορεί συνειδητά η όχι να είναι το τραγούδι-αφιέρωμα στη μνήμη του αδικοχαμένου «αδερφού» του.

8 Likes

Καθοσασταν;

Θα την εβαζα στο γραφειο μου για να καθομαι μονιμα

Επεσαν πολλες βομβες, αλλα επρεπε ακομα περισσοτερο.
Καταπληκτικη εκτελεση, νιωθω πολυ τυχερος που μπορεσα να τους δω μετα απο 9 χρονια.
Επρεπε να εχω παει στην Worldwired…
Φωνη Τζεημς πω. Ο Μιστερ Χαμμετ το επαιξε αψογα το σολο.
Ειναι απιστευτη μπανταρα λαηβ ρε, βγαζουν φοβερη ενεργεια.

8 Likes

Δεν είναι απίστευτη μπανταρα live απλα, είναι η κορυφαία μπάντα live στον πλανήτη.
Και μόνο ο τρόπος που ξεκινούν με όλα αυτά τα πυροτεχνήματα και την ατμόσφαιρα που δημιουργείται πριν ξεκινήσει το ΕΠΟΣ, αρκεί για να καταλάβει κάποιος την μοναδικη εμπειρία του να είσαι σε ένα live των Θεών.

6 Likes

Νωρις ξυπνησες.

5 Likes

Σιγα εσυ ξυπνιε :stuck_out_tongue:

2 Likes

5 Likes

αχααα

5 Likes
3 Likes

Τι ακριβώς βλέπουμε από το μάθημα?

Πως ΓΑΜΑΝΕ live .

3 Likes

Κρατα σημειωσεις γιατι δε θα σε περασω τον Ιουνιο και θα πρεπει να διαβαζεις ολο το καλοκαιρι

1 Like

Έχω ποστντοκ στους μεταλλικα ρε μουργο

Μονο σε μενα εχει προβλημα το βιντεο στα πρωτα 70 δευτερολεπτα και εμφανιζει μαυρη οθονη?
Κατα τα αλλα, υπερκαυλωτικη εκτελεση. Φωνητικα James φοβερα. Kirk και Lars σε τεραστια φορμα.

ΥΓ. Το εφτιαξαν και ανεβασαν νεο βιντεο πριν 10 λεπτα, εβαλα το σωστο λινκ.

9 Likes

Τρομερο blackened με αλλαγμενες τις ταχυτητες και με συμμετοχη Troy Sanders, Daniel Wilding (Carcass) και αλλων

4 Likes