Λάθος τοπικ μάλλον
Ξεκάθαρα
Προσπαθουσα να βρω τη σύνδεση και κατέληξα πως έχω πιει πολύ σκατς σήμερα, αλλά μάλλον όχι και έβαλα λίγο ακόμα
Ον τοπικ ακούω το garage inc Ποσο γαμαει η διπλή υπερδισκαρα γαμω τις εφτά ηπειρους και τις πέντε θάλασσες? Και το astronomy πόσο ΜΑΓΙΚΗ κόμματαρα <3
Είδα και το μεσημέρι αποσπασματικα το live που ποσταρισε ο @QuintomScenario πιο πάνω, πέρα από τα γνωστά και μη εξαίρετεα, the day that never comes, frantic και spit out the bone γαμησανε
Ειδικά το spit παραγαμησε!
Ειστε συντονισμενοι?
- Hardwired
- The End Of The Line (η πρωτη εκπληξη - λατρεμενο κομματι)
- Dirty Window - τριτο πιο παιγμενο τραγουδι απο το St. Anger, απορω πραγματικα
- I Disappear - κομματαρα, αφιερωμενη στον @kbil
- Am I Evil? - εχουμε πεσει ολοι τρελο κουβα ε
- The Memory Remains
- Fuel
- Bleeding Me
- Wasting My Hate
(σημερα το μενου εχει πολυ Load/Reload, προβλεπω μεγαλυτερο σετλιστ)
- The Unforgiven
- Enter Sandman
- Harvester Of Sorrow
- Master Of Puppets
- Fade To Black
- Whiplash
- Seek And Destroy
James σε τρελα κεφια. Πω πω το Bleeding Me τα ισοπεδωσε ολα.
Οκ αρχισαμε να πιανουμε αρκετες προβλεψεις (τις ευκολες ) Πω, εσκασε αγκαλια μεταξυ James και των αλλων 3, που ηταν απο τα πιο γνησια πραγματα που εχω δει στους Metallica αναμεσα σε ολα αυτα τα παρελκομενα του show που κανουν εδω και 40 χρονια.
Στο πρώτο μισό του live νόμιζα πως ήταν ονείρωξη και όχι πραγματικότητα.
Αν και στην πρόβλεψη μου πέτυχα 9/16, τα 7 που δεν πέτυχα με εξέπληξαν ευχάριστα, τόσο σαν επιλογές, όσο και σαν απόδοση. Ειδικά τα Dirty Window (που ήταν τόσο σφιχτοδεμένοι λες και ήταν ένα staple τραγούδι) και Bleeding Me, τα θεωρώ εύκολα τα highlight της βραδιάς. Και στο καπάκι το έτερο highlight, το Wasting My Hate στο οποίο κοιταζόμασταν μεταξύ μας και δεν πιστεύαμε ότι θα το παίξουν, μιας και ο James έκανε τσαλιμάκια στην αρχή και πίστεψα πως είναι από τα τζαμαρίσματα α λα Frayed Ends, που παίζουν μια στροφή πριν το γυρίσουν σε κάτι άλλο.
Γενικότερα, όταν έχει κέφια ο James, η μπάντα είναι σε άλλη διάσταση. Συγκινητικός στο τέλος με την αγκαλιά στους άλλους 3.
Η σημερινή βραδιά ήταν σαφώς ανώτερη από την Παρασκευή σαν εμπειρία. Το κοινό καλύτερο, η μπάντα καλύτερη (αλληλένδετα τα 2).
ΥΓ: Φίλος είδε το Σάββατο τον James σε άκυρη taqueria στο Mission (και μάλιστα στο χειρότερο corner του Mission, 16th με Mission str, η λεγόμενη Drugs Plaza). Μόνος, χωρίς συνοδείες κλπ, έφαγε τα τακος του, τον περίμενε ο φίλος βγαίνοντας και τον χαιρέτησε, πήγε ο James στο μέρος του, του έδωσε χειραψία, έκατσε και του μίλησε 2 λεπτά. Πολύ down to earth απ’ ότι μου είπε και πολύ ευγνώμον για τον κόσμο που ταξίδεψε μέσα σε αυτή την κατάσταση.
edit: να αναφέρω ότι είδα το μισό Bay Area thrash τα διήμερο (Chuck από Testament, σχεδόν σύσσωμους τους Εxodus και Death Angel), Μike Bordin, Nergal, Rob Flynn, Phil Demmel κ.α.
όποιος βρει το link στο youtube ας το ποστάρει εδώ όπως και το πρώτο live περικαλώ
νομίζω το πρώτο κατέβηκε
Όταν είσαι στην πόλη ΣΟΥ και τα έχεις φάει στη μάπα πολλά χρόνια είσαι δικό τους, σα να λέμε πήγε ο Μαραντόνα (rip) στο αντίστοιχο μέρος της Νάπολη ξέρω γω
Γενικά όλοι δεν ακούγονται όπως το ίδιο και την Παρασκευή
Θα ήθελα περισσότερα σπάνια τραγούδια να παιχτούν δεν με χάλασε το πρώτο μισό θα ήθελα όμως κάτι παραπάνω από AJFA και MOP
Ωραίο το σετλιστ και της 2ης μέρας (λογικό αφού έχει το Bleeding Me…).
Μόλις βρω χρόνο θα το δω κιόλας.
Πάντως η φωνή του Τζειμς την Παρασκευή δεν ήταν στα καλύτερά της…
Στο μάστερ πάντως, ο κοντός σκατώνει κάτι αχρείαστες διπλομποτιές.
Πάντως όταν μπαίνουν κομμάτια από reload/load, κάνει διαφορά η αποδοσή τους, όπως επίσης μου φαίνεται ότι πλέον στην ηλικία τους (για λάιβ), φαίνεται να τους βγαίνει πιο φυσικά.
αυτό…
καιρός σιγά σιγά να ακούμε μόνο loads στα live… να γλυτώσουμε και μερικούς τουρίστες
Διαφωνώ, στο κομμάτι της απόδοσης. Δεν τους είδα να έχουν καλύτερη απόδοση στο Fixxxer από ότι το Trapped λ.χ. Αναφέρω 2 τραγούδια που έπαιξαν το ίδιο βράδυ και που σπάνια παίζουν η δεν έχουν ξαναπαίξει.
Κάτι Whiplash τα παίζουν αψεγάδιαστα πάντα.
Αυτό που θέλω να πω είναι πως δεν έχει να κάνει με το δίσκο, την ταχύτητα κοκ αλλά με τη δυσκολία του κομματιού. Έχει κομμάτια στο Load που είναι πολύ τεχνικά, απαιτητικά στη φωνή, Φουλ στα γεμίσματα κοκ, που είναι πιο δύσκολα γι αυτούς από ένα θρας κομμάτι που έγραψαν πριν 40 χρόνια. Και το γεγονός ότι δε θα διστάσουν να τα παίξουν λαιβ γνωρίζοντας ότι η απόδοση τους δε θα είναι στα στάνταρ που πιάνουν όταν παίζουν ένα χιλιοπαιγμένο For whom, τους ανεβάζει στα μάτια μου.
Πολλά μικρά λάθη σε όλα σχεδόν τα τραγούδια είχαν τη 2η βραδιά και ειδικά ο James στην κιθάρα
Το Fixxxer πάντως μου φάνηκε πολύ μπελαλιδικο στο λαηβ
Και το έπαιξαν τέλεια
Λάτρεψα επίσης το slide του Hammett
Τους πάει πολύ αυτός ο ήχος , δεν είναι κανένα νέο αυτό βέβαια
Με αυτο συμφωνω παρα πολυ, και ειδικα με τις απαιτησεις στην φωνη σε καποια απο αυτα, ειδικα σε αυτα του Reload, στο οποιο επιασε κορυφη φωνητικα οσον αφορα το ευρος και τις ερμηνειες.
Παρολα αυτα, αυτο ειναι ατυχες παραδειγμα για μενα. Και στο Trapped ζοριστηκε αρκετα, ασε που εβαλες ως παραδειγμα μαλλον το πιο δυσκολο τραγουδι που εχουν γραψει ποτε οσον αφορα τα φωνητικα (Fixxxer), κι αν οχι το πιο δυσκολο σιγουρα τοπ 5αδα.
Αυτο που λεει ο Σεβεκ ισχυει σε τεραστιο βαθμο πιστευω. Τα Fuel, King, Bleed, Memory, Hate ηταν εξαιρετικα σε αυτο το διημερο, και οποτε τα παιζουν δηλαδη.
Πω, εδω κι αν διαφωνω… δεν ακουγεται καθολου καλα live πλεον αυτο το τραγουδι. Σε αντιθεση με το Seek and Destroy που ειναι παντα επος.
Αυτο τι σημαινει?
Μπελάς! Δύσκολο
Edit: κι εγώ πολλά λάθη βρήκα, σχεδόν σε κάθε κομμάτι έκαναν. Ντάξει στα παπάρια τους προφανώς και μαγκιά τους που έπαιξαν ότι γούσταραν.