Με John Bush θα το ακούγαμε όπως πρέπει
Αν θελαμε να καναμε εμετο ναι
ΓΑΜΑΕΙ.
Το εχω ξαναπει - ακομα και μετα απο τοσα χρονια δεν αντεχω να βλεπω τον καραγκιοζη τον τρουχιλο. Μου χαλαει την live εμπειρια. Μπορει να ξερει να παιζει μπασο αλλα στα αρχιδια μου , μου γαμαει την φαση καθε φορα που τον βλεπω.
Jason μου εχεις κανει ζημια
Καργκιόζη δεν θα τον έλεγα τον άνθρωπο αλλά και εμένα μου την σπάει στα live για κάποιον λόγο. Σίγουρα τελευταίος με μεγάλη διαφορά μεταξύ των bass players των Metallica.
Αυτό το μακρόσυρτο οοοο του κοινού μόλις σκάει η κιθάρα στην εισαγωγή με πήγε πίσω στο SF.
Παντοτινός ύμνος. Καταλαβαίνω ότι είναι πολύ απαιτητικό για τον James αυτό το τραγούδι (γιατί η φωνητική μελωδία πάει ακριβώς αντίθετα από το τι παίζει στην κιθάρα και ακούει στο μόνιτορ στο ακουστικό του) αλλά μακάρι να το βάλουν στα σετ λίστ τους αραιά και που, όπως έκαναν με το Frayed Ends και το Outlaw
Γαματο που το παιξαν επιτελους και εχουμε και τεκμηριο το βιντεο. Περαν αυτου, ο χετφιλντ ηταν πραγματικα κακος και οσο και αν τον αγαπω, ηταν το μεγαλο μειον στη συγκεκριμενη εκτελεση
Δεν ξερω τι ειναι αυτα που λετε για τον Τρουχιο.
Ο τυπος δενει ΑΨΟΓΑ με τους Metallica ηχητικα αλλα και ως φιγουρα και προσωπικοτητα.
Και γι αυτο και τον πηραν εν τελει, απορριπτοντας αλλους που ηταν μεγαλυτερα “ονοματα” τοτε το 2003.
Προσωπικα βρισκω αυτην την παρελθοντολαγνεια και την προσκολληση στους αλλους 2 μπασιστες των Metallica αρκετα περιττη και εν τελει αστοχη. Κι εγω αγαπω τον Jason Newsted και ειναι ο αγαπημενος μου μπασιστας στους Metallica, αλλα πρεπει να παραδεχθω οτι ο Robert Trujillo ειναι μουσικα ο καλυτερος απο τους 3, ειτε μας αρεσει ειτε οχι, και πως υπαρχει λογος για τον οποιον ειναι και ο μακροβιοτερος στην μπαντα πλεον. Ουτε καν δισκογραφικα δεν υπαρχει τεραστια διαφορα μεταξυ των 3 πλεον. Ο Newsted εχει το προβαδισμα με 4 studio δισκους + 3 ακομα αν προσθεσεις τα Garage Days Revisited, το S&M και το Garage Inc, ενω ο Burton εχει 3 studio, και ο Trujillo 3 studio + 2 δισκους ακομα μαζι με το S&M και το Lulu (δεν βαζω τα διαφορα επισημα live). Και ναι μετραω το St. Anger για τον Robert κι ας επαιξε το μπασο ο Bob Rock, γιατι ο Trujillo επαιξε στο live DVD που ηρθε μαζι με το CD και ηταν σε ολα τα βιντεοκλιπ και στην περιοδεια.
τώρα αυτό για καλό το πες;
Τέσπα από τη στιγμή που ο τύπος κάνει στους άλλους 3 και είναι χρόνια στην μπάντα εμένα μου φτάνει και μου περισσεύει. Συμφωνώ ότι η παρελθοντολαγνεία είναι άστοχη αλλά φόρουμ είμαστε θέλεις και τέτοιες αψιμαχίες .
Καθαρά σε προσωπικό taste είναι τελευταίος στις προτιμήσεις μου και ως προς τα 4 τωρινά μέλη της μπάντας και ως προς τους μπασίστες χωρίς να σημαίνει ότι είναι κατσαπλιάς ο άνθρωπος
Οταν το αφιερωμα φτασει στο LULU θα δεις πως το ειπα…
Εμενα ειναι ο 2ος αγαπημενος μου.
Και για να αναψουν και λιγο τα αιματα, παρε την κομματαρα αποπανω με την δηλωση οτι ειναι καλυτερο απο οτιδηποτε εχουν βγαλει αλλες μεγαλες μπαντες του χωρου 20 χρονια τωρα και βαλε
Τα γράφεις πολύ καλά τα αφιερώματα οφείλω να παραδεχτώ και έχω αναθεωρήσει για μερικά κομμάτια που άρχισα να τα εκτιμώ αλλά δεν έχεις καμία τύχη με το συγκεκριμένο
Οντως δεν εχω καμια τυχη γιατι πολυ απλα δε θα το καλυψω καν
Η αληθεια ειναι πως ειναι πολυ αδικημενο, και τρωει πολυ κραξιμο ενω εχει μερικες φοβερες ιδεες.
Αν ελειπε η φωνη του Lou Reed βασικα θα ηταν πολυ καλος δισκος.
Πολύ καλύτερος ο papa από το επετειακό Fixxxer. Τηρουμένων των αναλογιών σημαντική η βελτίωση
Στα δικά μου αυτιά το πρόβλημα είναι μόνο το ρεφρέν παίδες… τον σκάει, δεν του μένει ανάσα να πει όλες τις λέξεις και γι’αυτό μερικές τις “σπρώχνει” πιο χαμηλά και με γρέζι
εδιτ
Ανάμεσα στις φατσούλες είναι το εκτός τόπου και χρόνου σχόλιο… δεν το σβήνω… πρέπει να είναι από τα καλά μαργαριτάρια
Δεν ξερω τι σημαινει αυτο, αλλα η εκτελεση που ανεβηκε ειναι απο το επετειακο, δεν εχουν παιξει κανενα live εκτοτε
Πραγματι, μιας και ο Cliff ειναι νεκρος.
Εδω μετρας το AJFA για τον Τζεησοναρα!
Ο Rob εχει ταιριαξει παρα πολυ με τους Metallica και καταλαβαινω οτι εκτος απο το οτι ειναι εξαιρετικος μουσικος παικτικα, εχει σημαντικο ρολο και για τη διατηρηση των σχεσεων και των ισορροπιων στον οργανισμο που λεγεται Metallica. Το να προτιμα καποιος τον Cliff η’ τον Jason ουτε παρελθοντολαγνεια ειναι, ουτε τον Robert μειωνει. Αν ποτε το καταλαβουμε ολοι αυτο, θα ειναι καλο. Αν δεν το καταλαβουμε, θα διαβασουμε απλως αρκετες ακομα υπερβολες μεχρι και πιπες. Κι αυτο καλο ειναι .
Η απλά επειδή ταίριαξαν τέλεια.
Παρελθοντολαγνεια είναι να λέει κανείς ότι ο Ρομπ δεν ταιριάζει. Και να λέει ότι οι Metallica με Κλιφφ ήταν παντοδύναμοι και έχασαν κάτι που δεν το ξαναβρήκαν. Κοινώς, υπερβολές και πίπες, όπως λες κι εσύ.
Μιας και μιλησαμε για το φιξερ, καλα θυμόμουν πως ειχες προβλεψει κατι τετοιο (και δεν περιορίστηκες σε αυτο, το ειδες κιολας απο κοντα)
μας έκαψες @g0dslayer
Κι όμως ποτέ δεν βρήκαν όλο το πακέτο που είχε ο Cliff
fuck… ήμουν σίγουρος ότι ήταν άλλο live…
τότε το αλλάζω γιατί ήμουν απρόσεκτος… την πρώτη φορά που το είδα μου φάνηκε χειρότερος
το πίτσι με φτάνει στα όρια των αντοχών μου ειδικά τώρα που είμαι πολύ πιεσμένος στη κωλοδουλεια… φανταστείτε είδα λίγο διαφορετικό thumbnail και λέω “α το ξαναπαίξανε!”… ότι ναναι, ούτε ημερομηνία είδα ούτε τπτ
το κάνω εδιτ γιατί μπορεί να προκαλέσω κανένα εγκεφαλικό…
Αυτό το ομολογώ κι εγώ
Ο Rob ταιριάζει πάρα πολύ και οι Metallica με τον θάνατο του Cliff έχασαν κάτι που δεν το ξαναβρήκαν. Βρήκαν άλλα πράγματα, σε κάποιους κάνουν περισσότερο αυτά που είχαν, σε κάποιους αυτά που βρήκαν.
πωσ το καταλαβαινεισ?