Μetallica

Θα σου πω. Το καταλαβαίνω (ή καλύτερα, το συμπεραίνω) από τα γύρω-γύρω που έχουμε δει (ή μάλλον, που μας έχουν δώσει να δούμε) όλα αυτά τα χρόνια. Από τις συζητήσεις στο στούντιο, από το ότι π.χ. παίρνει τον Lars και τον πάει σε συναυλία του Wilson και γενικώς από διάφορα τέτοια μικρά. Από τον τρόπο που μιλάνε μεταξύ τους, από το πώς είναι στημένοι ζωντανά ή σε συνεντεύξεις και από αυτά τα διάφορα που βλέπω, φαίνεται και ότι τον θεωρούνε ας πούμε ισάξιό τους. Ή μάλλον, ισάξιο του Kirk :stuck_out_tongue:. Κάτι που ποτέ δεν έγινε για παράδειγμα με τον Jason, για πολλούς λόγους (γιατί και οι ίδιοι είναι πλέον λιγότερο μαλάκες).

Οι σχέσεις στα συγκροτήματα, ειδικά όταν υπάρχουν τόσο τεράστιοι εγωισμοί, δεν είναι πολύ απλές. Βασικά, δεν είναι καθόλου απλές. Το ότι οι Metallica είναι μαζί σχεδόν 20 χρόνια πια με αυτή τη σύνθεση, σημαίνει ότι αυτή η σύνθεση λειτουργεί. Δεν εννοώ στο στούντιο, όπου έχουν βγάλει 2 δίσκους. Και το νέο σε αυτή τη σύνθεση είναι ο Rob :stuck_out_tongue:, οπότε σίγουρα παίζει ρόλο. Μια παρόμοια περίπτωση είναι ο Matt Cameron στους Pearl Jam, ο drummer που είναι μαζί τους από το '98, ενώ πριν τους αλλάζανε κάθε 2 χρόνια.

4 Likes

image

DarkFairGenet-size_restricted

1 Like

Έχει παίξει λίγο edit προφανώς. Κατέβασαν λίγο το Χέτφιλντ στη μίξη σε σημεία που δυσκολεύεται, ανέβασαν τις κιθάρες που ήταν χαμηλά στο streaming και όντως ακούγεται καλύτερο

3 Likes

Ξέρεις πολύ καλά τι εννοώ, μην παίζεις με τις λέξεις :stuck_out_tongue:

Σήμερα θα μάθουμε ότι δεν υπάρχει καμία παρελθοντολαγνεια ποτέ για τους Metallica εδώ μέσα και κανένα glorify του Burton λοιπόν. Είναι από αυτές τις Τρίτες. Με 2 δίσκους και 1 κακό σόλο με το μπάσο έγινε αναντικατάστατος, καμία παρελθοντολαγνεια όλα καλά.

Ξέρω πολύ καλά τι εννοείς και δεν έπαιξα καθόλου με τις λέξεις :sunglasses:, τα εννοούσα όπως τα έγραψα. Και πού να έγραφα και για το τσουβάλι σου :stuck_out_tongue:.

Ρε μαλακα και εσυ οκ, καταλαβαινω σου βγαινει αντιδραση αλλα το γαμησες και ψοφησε

3 Likes

Καμία αντίδραση, αυτή είναι η συνεισφορά του.

6 Likes

eisai-vlakas

δύο δίσκους; Σε τρεις δε έπαιξε;

1 Like

Ο πρώτος δε μετράει γιατί έχει το κουραδοσόλο του. Άρα, τον περνάει και σε δίσκους ο Ρομπ. ΤΙ ΕΧΟΘΝ ΝΑ ΠΟΘΝΕ ΤΟΡΑ Ι ΑΘΕΗ???

Denholm Reynholm παντοτινή λατρεία :joy:

1 Like

α, σ’ αυτή τη βάση το λέει… Οκ

Ο Trujilo είναι σίγουρα βιρτουόζος, και έχει αποδείξει το ταλέντο του σε άλλες μπάντες. Ο Burton αυτό που έφερε στους Metallica ήταν ένα όραμα, μία κουλτούρα για προσοχή στις συνθέσεις που ταίριαζε με τον Hetfield και τον Ulrich. Έφερε - αν θυμάμαι αυτά που έχω διαβάσει - και μια πιο κλασική τάση, και τις μακροσκελείς, μεγαλεπήβολες συνθέσεις. Λογικό ο Trujilo να μην μπορεί να συνεισφέρει σε όραμα και ιδέες, γιατί μπήκε σε άλλο συγκρότημα από αυτό που ήταν οι Metallica το '80. Για τον Newsted τα ξέρουμε.

Έχει αγιοποιηθεί ο Burton μετά το θάνατό του; Ναι, αναμφίβολα. Είχε να πατήσει κάπου η αγιογραφία του, βέβαια, κι αν η αγιογραφία του έγινε λόγω θανάτου, μπορεί αν ζούσε να γινόταν επειδή ως μουσικός θα εξελισσόταν, και θα ξεδίπλωνε περισσότερο το ταλέντο του (πέθανε εξάλλου μόλις 24 ετών)

4 Likes

O Rob ΤΕΧΝΙΚΑ είναι μίλια μπροστά σαν παίκτης από τον Ιάσωνα και τον Κλιφ.Δεν έχει καν σχέση.Και στα live είναι ογκόλιθος έχοντας δίπλα έναν Lars μεγαλύτερο σε ηλικία στο rythm.Αυξάνει την δυσκολία αυτό.Το μόνο αρνητικό του είναι όταν κάνει backing vocals που ΔΕΝ.

2 Likes

Η αλήθεια είναι, χωρίς να έχω κάνει την ενδελεχή μελέτη άλλων συμφορουμιτών, ότι ο Τρουχίλο αυτήν την κάβλα του Jason όταν τραγουδάει δεν μου την βγάζει με καμία Παναγία

1 Like

Εχουν αρκετα διαφορετικα χαρακτηριστικα, ο Cliff ηταν πιο πολυδιαστατος (ειδικα για την ηλικια του) και αν ειχε επιζησει το πιο πιθανο ειναι να ειχε εξελιχθει σε εναν φοβερα ψαγμενο μουσικο, ο Jason πιο καβλαντης και εβαζε και εκεινα τα πολυ ωραια μελαγχολικα θεματα στο μπασο που λεγαμε πριν λιγο καιρο, ο Robert ειναι πολυ τεχνικος, ακριβης στο παιξιμο του και με αρκετη ενεργεια στα live παρα την ηλικια που πλεον εχει η μπαντα. Bottom line και οι 3 γαματοι και με πολυ διαφορετικα στυλ, δεν εχω καποια προτιμηση.

5 Likes

Όλο το rhythm section κρατάει ο Rob imho, είναι υπερπολυτιμος και τεράστιος παίκτης .

4 Likes

Επειδή από εδώ περνάει σχεδόν όλο το forum σε αντίθεση με το topic, κανονίζεται τιτανομαχια την Κυριακή. Οποίος είναι Αθήνα, σίγουρος ότι δεν έχει τον ιό (τριπλοεμβολιασμενος και με rapid το ιδανικό) και μπορεί να αλλάξει και 2 πάσες καλοδεχουμενος :sunglasses:

3 Likes

φάμιλι >>>>> όλο το φόρουμ

4 Likes

Όταν βγουν ο @QuintomScenario θα έχει πριαπισμό για κανά χρόνο

4 Likes

Όλοι μας όχι μόνο εγώ!

6 Likes