καλή ανάρρωση @Chrisp
Μη μασάτε με 5χ5, 7χ7 πάμε λέω εγώ και θα συμπληρώσουμε από φίλους όπως είπαμε
Ας κάνουμε μια τελική σούμα μεσοβδόμαδα να δούμε πόσους extras θα χρειαστούμε πριν κλείσει ο @pantelis79, αλλά πιστεύω θα ήμαστε οκ
Γιατί ρε ? Μεγαλώσανε τα παιδιά τώρα. Θα είναι 5 ο μικρός φαντάσου. Όχι μηνών να τρέχω για πάνες και γάλα . Κάτσε μην τρέχεις εσύ βέβαια τότε και γελάω μουλωχτα…
Ένα μικρό update από μένα, αν αποφασίσουμε για 5x5 ο έτερος που ξέρω μπορεί να μας βάλει Κυριακή. Κοντά στο Campeon είναι, δεν αλλάζει κάτι χωροταξικά.
Επίσης, έχω μια πολύ μικρή ενόχληση στη γάμπα, πιστεύω θα ξεπεραστεί με λίγη προσοχή, μας έσκισε το κωλοχιόνι, είχα να παίξω 10 μέρες.
Ας δηλώσουμε και πάλι ποιοι είμαστε μέσα για Κυριακή 6/2 για ώρα ας πούμε 18:00 με 19:30 και αποφασίζουμε πόσους έξτρα θα ψάξουμε και πού θα κάνουμε το ματς.
Lupin
nnnkkk
pantelis79
martian
dude
jonkyr
Leviathan
Φίλος Lupin
Επίσης, το να υπάρχει μια αλλαγή δεν είναι απαραιτήτως κακό. Μπορεί κάτι να τύχει μέσα στον αγώνα, από το να κουραστεί κάποιος μέχρι να τραυματιστεί. Ας δούμε πόσοι θα μαζευτούμε από εδώ και αποφασίζουμε για τα υπόλοιπα.
Μόλις σήμερα κατάφερα να βρω χρόνο από τη δουλειά για να τσεκαρω το σάιτ. Τρομερός όγκος εργασίας.
Παρότι νιώθω τρομερή κούραση, έχω ένα ματς 11Χ11 το Σάββατο, μία υποχρέωση ως το μεσημέρι της Κυριακής, δεν με αφήνετε να φορέσω τα παπούτσια μου για πλαστικό χορτάρι και το 5Χ5 δεν με ψήνει, μετρήστε με κανονικά διότι το υποσχέθηκα.
Θελω να το πω καιρο - το το οτι οργανωνετε 5χ5 και οχι εξοδο για μπυρες σε ροκαδικο ή τσιπουρα σε καφενειο μαλλον δεν ταιριαζει σε φορουμ ροκαδων. Στερεοτυπα θα ελεγε καποιος