Τα εξώφυλλα των Metallica εστιάζουν πάντα κατά 50% στον συμβολισμό και άλλο τόσο στο design. Ποια είναι άσχημα από τα τελευταία? Εμένα το Hardwired μου αρέσει πάρα πολύ, και το Death Magnetic το θεωρώ απλα οκ.
Γαμημενε Λαρς!
Dave Mustaine, frontman of Megadeth who Hammett replaced in Metallica when he was kicked out for being a mean-ass drunk, took a shot at Kirk in 2019, saying he’d never used a wah until recently and inviting guitarists to “get outside of their comfort zone.” We wonder what it’s like to build an entire musical career and still, every night, be bitter as hell towards your replacement! Not a life we’d want.
Check out Kirk atop his wah chariot below. Maybe the other members of Metallica will follow, and Lars will get a snare that looks like a trash can, while James literally turns into a table.
Shots fired at all directions
Πολύς μαζεμένος πόνος βλέπω.
Μεταλλαδες είσαι οκ, καμία έκπληξη
Δυστυχώς έχω γάμο στις 13 Αυγούστου κι έτσι δεν μπορώ να πάω και στις δύο… Αλλά μικρό road trip Πεμπτουλα στο Μπάφαλο θα γίνει 100%
Η ώρα η καλή!
Θενκς αλλα ο δικος μου θα ειναι το 2023
Η ώρα η καλή!
Κάνει μπαμ ρε ότι δεν μιλούσε για το δικό του γάμο!
Σώπα! Απλά τον πείραζα
Όμως βγάλαμε λαβράκι… 2023 (τη χρονιά που θα έρθουν και οι Metallica Ελλάδα, λέμε τώρα…)
Σε κάθε περίπτωση καλή κρεμ… εεε με το καλό όποτε κι αν έρθει η ώρα εκείνη
Η υπερλατρεια των 7 ηπειρων με το ονομα Ελιζαμπεθ Ζαροφ, κανει παντοτε reaction videos (ξερω, μερικοι εχετε αλλεργια σε αυτα) στα οποια αναλυει παντοτε on point το οποιοδηποτε τραγουδι και την οποιαδηποτε φωνη. Απο Metallica, εχει κανει μονο το Master Of Puppets στο παρελθον, και πριν κανα 2-3 μερες αποφασισε να κανει το πιο τεραστιο τραγουδι των Metallica, στο οποιο η αντιδραση της ηταν ακριβως οπως θα την περιμεναμε. Το νιωθει και την αγαπω για αυτο.
Στα τελευταια 2 λεπτα αναλυει και ολη την φιλοσοφια των Jedi που μας εχει δωσει ο George Lucas εδω και 45 χρονια πλεον Και μερικοι καθονται και λενε οτι το Star Wars ειναι για παιδια ξερω γω, μια απο τις καλυτερες ιστοριες που εχουν δοθει ποτε στον κινηματογραφο, σε 6 μερη.
Δεδομένων των ημερών μάλιστα, όποιος δεν έχει δει την ταινία αυτή, να το κάνει. Το βιβλίο δεν ξέρω αν θα το πρότεινα με την ίδια ευκολία, πρόκειται μάλλον για το πιο σκοτεινό και τραυματικό κείμενο που έχω πιάσει στα χέρια μου (αριστούργημα).
Εντιτ. Δε βρίσκω και πολύ νόημα στα reaction videos, αλλά η κοπέλα είναι όντως πολύ καλή.
Οσες αναλυσεις της εχω δει παντα ειναι ωραιες, συμπαθεστατη και εχουν και γελιο κατι γκριματσες που κανει.
Οσο για το (μαλλον καλυτερο κομματι των metallica), μια θεαση του videoclip αρκει για προσωρινή καταθλιψη, ειναι τοσο βαρυ το θεμα που ποτε δεν αποφασισα να δω την ταινια, ποσο μαλλον να διαβασω το βιβλιο! Ειμαι βεβαιος πως θα ειναι αριστουργημα.
Υπάρχει και ολόκληρη στο youtube για όποιον θέλει
Η Ελιζαμπεθ?
Ας αναλύσει λίγο κανά live στα φωνητικά του Hetfield να κλάψουμε μαζί