Μetallica

Σεβασμός στην Ελίζαμπεθ. Και εμένα η αγαπημένη μου εδώ και πολλά χρόνια

Το Master ήταν απ’το Through The Never, άρα μπορείς να το πεις και live

1 Like

Φοβερή ταινία απλά, μας έμαθαν μπαλίτσα οι Metallica με το ίσως κορυφαίο κομμάτι της καριέρας τους. Προσωπικά σίγουρα το αγαπημένο μου, άνετα κιόλας.

4 Likes

36 χρόνια από την κυκλοφορία μιας από τις κορυφαίες -εαν όχι Η κορυφαία- κυκλοφορίες της μουσικής που αγαπάμε.

11 Likes

Ας βαλουμε λιγο Seattle γιατι καιρο εχουμε.

12 Likes

36 χρόνια :metal::metal::metal:

15 Likes

Ναι οκ battery κ ομώνυμο Το βαρύ πυροβολικό του άλμπουμ αλλά ρε πουστημ ετούτο εδώ το αργόσυρτο βαρύ σκοτεινό Stranger eons death may die τραγούδι είναι το trademark για εμένα του άλμπουμ

Αθήνα 1999 έπαιξαν of wolf κ καπάκι αυτό.

Τι να έγραψε γιαυτο ο @QuintomScenario ? Για ψάξτε κ πηγαινετε με πισω

7 Likes

Ο καλύτερος δίσκος που έβγαλε ποτέ η heavy metal

2 Likes

Παρε αυτο προς το παρον…

Οταν το χειροτερο τραγουδι του δισκου (για μενα) ειναι ακατεβατο δεκαρακι, καταλαβαινεις για τι υπερδισκο μιλαμε.

10 Likes

Χτύπησες φλέβα τώρα…
Μιας και πόσταρες από το live που είχα πάει, θέλω να πω πως η συγκεκριμένη εκτέλεση ήταν η πιο γεμάτη/επιβλητική/ογκώδης και η μεγαλύτερη επίδειξη δύναμης από μπάντα που έχω ζήσει ποτέ σε οποιοδήποτε live έχω βρεθεί

Σίγουρα είναι “υπερβολικά” έτσι όπως τα γράφω… αλλά η στιγμή, το ταξίδι, ότι δεν περίμενα να το ακούσω, ότι οι ρυθμίσεις που είχαν στον ήχο φάνηκαν να είναι 100% γι’αυτό το τραγούδι… όλα αυτά ενώθηκαν και έδωσαν αυτή τη μαγεία.

Πραγματικά ενώ στο βίντεο ο ήχος είναι σκέτο μπετό, είναι απίστευτο το πως ακούστηκε από κοντά.

4 Likes
2 Likes

Συμφωνώ σε όλα. Τεράστια απόδοση. Απίστευτος ήχος. Έτρεμε η γη κυριολεκτικά

3 Likes

Ας βάλω κι εγώ από Σιατλ , ένα από τα αγαπημένα μου εβερ απο Μεταλλικα

• κι από το YT γαμάτο ακούγεται το Thing , βαρίδι η εκτέλεση
8 Likes

Πάντα με ενοχλούσε που κοβαν το τελευταίο riff μετά το σόλο, και τώρα που το ξαναβαλανε, κόψανε την αρχή, γιατί βρε μλκες, 15 δευτερόλεπτα επιπλέον είναι σύνολο παίξτε το όλο.

2 Likes

Challenge accepted (το πιο πιθανό είναι να το έχει ξαναγίνει στο topic, αλλά πραγματικά δε θυμάμαι).

Orion
Welcome home (sanitarium)
Master of puppets
Leper messiah

Damage inc.
Battery

Disposable heroes
The thing that should not be

4 Likes

Το αγαπημένο μου “βαρύ πυροβολικό” του δίσκου είναι το disposable και το damage ( μαζί με το ομώνυμο).

Και κάπου εδώ θα έρθει ο @NK_10 και θα μας πει ότι το αγαπημένο του είναι το sanitarium και κάμποσοι άλλοι το orion.
Εγώ να πω ότι δεν θα μπορούσε το αγαπημένο μου κομμάτι metallica ή το καλύτερο ( αν ήταν να διαλέξω ένα) να είναι κάποιο που δεν έχει και φωνητικά Papa-Het.

8 Likes

Πολυ δυσκολο ενα ranking στο MASTER , αλλα το δικο μου παει μαλλον καπως ετσι:

Orion
Master Of Puppets
Disposable Heroes
Welcome Home (Sanitarium)
Damage Inc.
Battery
Leper Messiah
The Thing That Should Not Be

Εννοειται ολα δεκαρια οπως και στο Justice αλλωστε.

Απλα φαντασου τον να κανει YEAH YEAH στα κουπλε του Orion και εγινες
(το ειχα βαλει πρωτο στο MASTER πριν διαβασω τι εγραψες)

4 Likes

Μετά πρέπει να γίνει κι ένα poll που να ψηφίζουμε με ποιον από τους δύο τρόπους κάνουμε αυτές τις κατατάξεις (τραγουδιών ή δίσκων). Βγάζετε πρώτα την κορυφή και μετά ψάχνετε το 2ο, το 3ο κλπ.; Ή γράφετε “Battery” (στην προκειμένη) και μετά πιάνετε ένα-ένα τα κομμάτια με τη σειρά και τα ταξινομείτε με βάση όσα έχετε γράψει;

Είμαι καμένος που κάνω πάντα το δεύτερο;

3 Likes

Master of puppets
Damage Inc
Disposable Heroes
Welcome Home (Sanitarium)
Orion
The Thing That should not Be
Battery
Leper Messiah

4 Likes

Κάποια στιγμή θα μονταρω πάνω στο βίντεο απ’ το Seattle 1989 του ΠΟΛΥΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΟΥ Sanitarium αυτόν τον ήχο που είναι ένα σκαλί πάνω απ’ αυτόν του βίντεο και θα αλλάξετε ΟΛΟΙ γνώμη

Sanitarium
Master
Orion
Disposable
Damage
Thing
Battery
Leper

4 Likes