Μetallica

Να ναι καλα ο @kbil που το ανακαλυψε και μου το εστειλε, ισως ντραπηκε να παραδεχτει οτι λατρευει τον Χαμμετταρα της καρδιας μας, δεν ξερω.

Παρα πολυ ωραιο κομματι, δεν περιμενα κατι συγκεκριμενο απο τον Κερκ και οπως ακριβως περιμενα, δεν πηραμε κατι πολυ συγκεκριμενο, αλλα ειναι πολυ ομορφο. Θα μπορουσε να ειναι η μουσικη σε καποια συγχρονη ταινια western βασικα, κατι που δε με χαλαει καθολου. Εχει και καποια ψηγματα απο Maiden και συγκεκριμενα νομιζω κατι φρασεις που θυμιζουν πολυ αμυδρα To Tame A Land. Εχει και ωραιο ηχο, στηριζω, θα ακουσω τον δισκο με ενδιαφερον.

10 Likes

EP θα είναι με 4 κομμάτια. Πολύ ωραίο το κομμάτι! Μου θύμισε Μορικονε, γαμάτο και το σολο στο τέλος αν και μικρό. Μπράβο ΔΥ της καρδιάς μας!

8 Likes

Α ναι το ειχα ξεχασει αυτο… νταξει εστω κι ετσι, ναι, καλοδεχουμενο.

1 Like

Το είδα πριν λίγο στο “τι ακούτε τώρα vol 666” που το ποσταρε ο φιλτατος @shadowking69 , προσπάθησα να διαβάσω το όνομα της μπάντας, δεν κατάλαβα ποτέ ότι λέει kirk Hammett (τι font είναι αυτό παιχταρα μου?), το προσπέρασα. :rofl:

Σκέτη ομορφαδα το κομμάτι, γαμάτος ο ΔΥ. Και εμένα μου έβγαλε φυσικά western ατμόσφαιρα, μου θύμισε και το call of kthulhu σε 1-2 σημεία, γενικά γαμω

4 Likes

Υπέροχο κομμάτι! Έλα ρε Kirk παικταρά!

5 Likes

Εν τω μεταξύ εκεί στο 3:10 θυμίζει Χατζιδάκη ή τα αφτιά μου κάνουν πουλάκια; BTW την μίξη την έχει κάνει o Bob Rock.

4 Likes

Εμένα μου θυμίζει και Therion, ειδικά στη μέση που ανεβάζει ταχύτητες :grinning:

5 Likes

Εντωμεταξύ ο δόλιος, ενώ ζήτησε τη γνώμη της μισής Αμερικής για τα κομμάτια, στον ψηλό πρέπει να είπε ότι δουλεύει πάνω σε διαφημιστικά τζινγκλ ξέρω γω και στον κοντό τίποτα, γιατί αν γινόταν η στραβή και το μάθαινε ο ψηλεας, θα τον έστελνε να ζωγραφίζει μαζί με τον Τουλούζ Λοτρέκ της καρδιάς σας και ο άλλος θα έβγαινε πάλι με το μπουρνούζι στους διαδρόμους του HQ ουρλιάζοντας Χι Φακιν Λεφτ Δε Μπααααααντ

2 Likes

Αγαπάμε ΔΥ💚

Ψηλος και κοντος:

image

4 Likes

Βρήκε το iphone?

1 Like

Και είπα να μην το πω ούτε στον εαυτό μου για να μην με θεωρήσω υπερβολικό. Έχει, πάντως, κάτι ελαφρά ψήγματα και από το “The Unforgiven” (βλ. το solo στο τέλος).

Τόση ώρα που το άκουγα ξανά και ξανά, έσπαγα το κεφάλι μου και τελικά το βρήκα. Ρε Kirk, αυτό το “Fade to Black” πρέπει να το αγαπάς πάρα πολύ, μα πάρα πολύ όμως…

1 Like

Μα πόσο to tame a land?

1 Like

Καταπληκτικη εκδοση, αν και προτιμω το αρχικο

υπάρχει και το EP εκεί έξω…

3 Likes

Να και τα αλλα 3 τραγουδια. Παω να τα ακουσω, το πρωτο ηδη το εχω ακουσει το μισο, φαινονται τα μαθηματα του Satriani…

4 Likes

Ωραία συνέντευξη. Εντωμεταξύ παίζει να βρίζει περισσότερο από τον 80’s James λολ

Είχαμε αυτό χθες…

Πέσαμε απ’τα 18 στα 16??? :confused: :confused:

Σε καθε συναυλια μετα το ντιτοξ.

2 Likes

19 ειναι, δεν μετρας καλα, επαιξαν και τα Flames, Lasers, Pyro/Boom

2 Likes

6 Likes