Τι λες μωρέ;; Το πυρηνικό μας όπλο που με την γκαντεμιά του θα καταστρέψει τους εχθρούς μας;
Στα σοβαρά τώρα χρόνια πολλά στον παιχταρά
Τι λες μωρέ;; Το πυρηνικό μας όπλο που με την γκαντεμιά του θα καταστρέψει τους εχθρούς μας;
Στα σοβαρά τώρα χρόνια πολλά στον παιχταρά
Το παρακάτω βίντεο επιβεβαιώνει τα λεγόμενα σου
Το πλήθος δεν μπορεί να συγκρατηθεί και η μπάντα προσπαθεί να ολοκληρώσει το τραγούδι παρά την πίεση των διοργανωτών και του tour manager να σταματήσουν το επιβλητικό Sanitarium
ΥΓ ο Κλιφ είναι μπασιστας από άλλο πλανήτη, δεν υπάρχουν λέξεις ούτε καν στην πλούσια ελληνική γλώσσα για να περιγράψει κάνεις το μεγαλείο, την κληρονομιά και την σκηνική του παρουσία
Αν όντως υπήρχε κόσμος που ήθελε να κόψουν το έπος, τι να πεις για το κοινό καμιά φορά, εδώ πέταγαν πράγματα στους soad οι δικοί μας αντί να καταλάβουν πως βλέπουν να γράφεται ιστορία και οι μεν και οι δε.
Ο Κλιφαρος στην πουτσα του τελείως τους έγραψε, άρχοντας
Πω πω ειναι σε εξαιρετικη φορμα οι αλητες. Τα σπασε κι ο Λαρς. Τωρα ειδα και το Roam πιο πανω, που ισοπεδωσε κι αυτο, ετσι αργοσυρτο και βαρυ.
Παιζουν στην Βοστονη σε κανα διμηνο αλλα δεν εχω με ποιον να παω. Και ειναι και λιγο ακριβουτσικα, γιατι ειναι φεστιβαλ με αλλους, που δε με ενδιαφερει κανενας αν θυμαμαι καλα. Οποτε μπορει να σκιπαρω και να παω Μπαφαλο τον Αυγουστο, που το εχω σιγουρακι.
Αν έπαιζαν σε κανένα East Rutherford σιγά μην πήγαινες
Να πας στο Pittsburgh άσε το Buffalo
Το σημείο που όλοι μας έχουμε ξύσει το κεφάλι μας για να καταλάβουμε τι παίζει και αποδεικνύει και τι συνθέτης είναι ο Λαρς
Ωραίος τύπος ο the art of guitar ,να πω την γνώμη μου,ότι συνθετικά/δημιουργικά όλο το justice στέκεται πολύ ψηλά
Που ειναι η συνεχεια του RELOAD?
Εχουμε τραβηξει ενα αρκετα μεγαλο χρονικο διαλειμμα… δεν μπορω να γραφω για μουσικες χωρις εμπνευση, και στην παρουσα φαση δεν εχω καμια ορεξη για Metallica, ακουω αλλα πραγματα. Θα μου ξαναρθει συντομα ομως, σκεφτομουν αυτο το ΠΣΚ να κατσω να γραψω για το Where The Wild Things Are, αλλα αυτα τα πραγματα ειναι καλο να μην γινονται με πιεση
Ετοιμάσου…
21/6 έχω PJ στο Βερολίνο και με το που έκλεισα τα αεροπορικά, με πληροφόρησαν από το κοντρόλ ότι θα έρθουν συγγενείς από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού στας Ευρώπας και ζήλεψαν και θέλουν και αυτοί συναυλίες.
Το εύκολο για μένα θα ήταν να κατηφόριζα 22/6 Πράγα για δαύτους και να με έβρισκαν εκεί, αλλά από ότι σας θυμάμαι λέγατε ότι οι Τσέχοι ήταν πολύ Meh.
17/6 Pinkpop Ολλανδία ,19/6 Firenze , 24/6 Hockenheim, είναι τα πιο κοντινά για να δέσουν με τους PJ. Tι προτείνετε;
Οι συγγενεις θα ερθουνε απο την ηπειρο που μπορουν να τους δουν πολυ συχνα, για να τους δουν στην Ευρωπη?
Εγω θα αποφασιζα ξεκαθαρα με βαση το ποιον τουριστικο προορισμο θα προτιμουσαν να δουν οι Αμερικανοι μιας και φανταζομαι δε θα εχουν την πολυτελεια να γυρισουν ολη την Ευρωπη. Οποτε με βαση αυτο το κριτηριο σιγουρα θα απερριπτα την Ολλανδια και θα επελεγα μεταξυ πανεμορφης Φλωρεντιας και επισης πανεμορφης Πραγας. Το αν ειναι meh οι Τσεχοι ή οχι δε θα επαιζε κανεναν απολυτως ρολο στην επιλογη μου προσωπικα, μιας και οταν ειμαι σε συναυλια αδιαφορω για το αν οι γυρω μου καθονται σαν καλογριες ή αναβουν καπνογονα σαν αμοιβαδες.
Απο λογιστικη αποψη, μαλλον η Πραγα ειναι μακραν το πιο ευκολο για σενα.
Επισης ενας πολυ σημαντικος παραγοντας ειναι οτι καλυτερα να δεις την καλυτερη live μπαντα ολων των εποχων λιγες μερες μετα τους Pearl Jam, γιατι αν τους δεις πριν, δε θα σου πει τιποτα η συναυλια των PJ μετα. Αρα μαλλον Πραγα ή Χοκενχαημ.
Όντως, ίσως και να είναι στο νο.2 οι Metallica.
Το εφτιαξα με διευκρινιστικο edit για να μην κλαψω απο τα γελια μεσημεριατικα με την ιδεα οτι υπαρχει εστω και ενας ανθρωπος στον πλανητη που θεωρει τους περλτζαμ καλυτερους απο τους Metallica στο live
Ναι έχεις δίκιο σε αυτό, αλλά είναι περισσότερο για να περάσουμε καλά οικογενειακώς και είναι ευκαιρία πριν κατέβουν Ελλάδα αφού θα είμαι και εγώ έξω. Ο άντρας της ξαδέρφης τους έχει δει 5-6 φορές από τις αρχές του '90, μάλλον δεν βρίσκει κόσμο για να πάει μαζί του πλέον .
Ήταν το πρώτο πράγμα που τους ρώτησα, οπότε συμφωνώ μαζί σου, αλλά η απάντηση ήταν ότι το αφήνουν απάνω μου. Το Χόκενχαιμ ακούγεται μάλλον ως η χειρότερη επιλογή και λογικά και η Ολλανδία είναι από κοντά. Φλωρεντία οι 3/4 μέρες είναι φωτιά βλέπω, αν έχουν όρεξη και για πραπάνω συναυλία. Η 16χρονη ανηψιά εκδήλωσε ενδιαφέρον για Green Day/Weezer.
** Τους είδα στη Βιέννη το 19, οπότε υπάρχει ήδη αυστηρό κριτήριο για όλες τις υπόλοιπες συναυλίες μου , αλλά μάλλον είναι οριακά το νούμερο 2 στο δικό μου chart.
Για τους PJ θα εκφέρω άποψη τον Ιούνιο.
δε γνώριζα καν πως είχε πάθει od