Μetallica

Ναι για κάποιον λόγο νόμιζα ότι το Die Die είχε κυκλοφορήσει από Danzig μόνο του, σωστός. Τα άλλα 2 δεν τα μετράω (!)

2 Likes

Αντε γαμησου παιδάκι!

3 Likes

Επίσης, τον Cave δύσκολα τον κατατάσσει κανείς στο classic rock :stuck_out_tongue_closed_eyes:.

Κατά τ άλλα, με το ποστ σου αυτό ανακίνησες τον πυθμένα, ξύπνησες τον κθουλου και εφερες ξανα στην επιφανεια την ευχάριστη αναμονή για το καλύτερο τραγούδι του reload (που δεν ειναι επ ουδενι το τελευταιο του δισκου)

1 Like

Αφενος δεν μπαινει σε καμια αλλη κατηγορια, αφετερου ειναι πλεον σιγουρα και classic και rock, οποτε ειμαι technically correct, και οπως λεει κι ενας Καναδος φιλος μου, “technically correct is the best kind of correct” :sunglasses: :smiling_imp: :sunglasses: :smiling_imp:

Περα απο την πλακα ομως, καποια στιγμη πρεπει να σταματησει αυτη η κλασικοροκαδικη - μεταλλαδικη αντιληψη πως classic rock μπαινουν μονο συγκροτηματα των 70ς και των 60ς ξερω γω, οπως Deep Purple και Rainbow. Μια χαρα classic rock ειναι ο Nick Cave, απλα εχει πειραματιστει και σε διαφορα αλλα ειδη.

Το εχουμε ηδη καλυψει, ειναι το The Memory Remains

1 Like

Κάνετε και οι 2 λάθος ταυτόχρονα

4 Likes

Εγω απλα τον πειραζω γιατι σιχαινεται το Memory :stuck_out_tongue: , προφανως και το καλυτερο του δισκου ειναι το τελευταιο. Μαλιστα η περιγραφη για το FIXXXER εχει αποφασιστει και γραφτει εδω και πολυ καιρο.

3 Likes

Μεταξύ Memory και Unforgiven II παίζει η πρωτιά

1 Like

Μετά το Fixxxer μπορεί…

2 Likes

Τα δεκαρακια του δίσκου για μένα είναι τα Fuel, Unfor2, Slither, Low Man και Fixxxer

1 Like

^ @kbil ισως καλυτερο κι απο το οριτζιναλ

1 Like

Χτες πάλευα με ένα εξελ (με νίκησε) και δεν είδα το βιντεάκι.

giphy

2 Likes

Σε μιαμιση ωρα…

7 Likes

in.gr: Βραζιλία: Γυναίκα γέννησε σε συναυλία των Metallica.

4 Likes
1 Like

O Papa Het δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση από θέμα υγείας κυρίως… χαίρεσαι να τον βλέπεις έτσι

7 Likes

Φανταστικός ήχος στο ριφ του Enter Sandman στην αρχή του βίντεο…
τόσος όγκος από μία μόλις κιθάρα μόνο στα χέρια του papa

Είδες τι κάνουν οι σωστές χορδές…? Όλοι τα λεφτά μας στον Λαρς ξανά :stuck_out_tongue:

1 Like
1 Like

Συγκινητικός James

12 Likes