Μetallica

…και συγκινημενος.

7 Likes

Έχει κι ο James τα ψυχολογικά του :unamused::confused:

1 Like

Κλεμμένο από καψιμι

1 Like
5 Likes

Νταξει,καλυτερα που εκφραστηκε και του εφυγε ενα ψυχολογικο βαρος,δεν ξερεις πισω απο τις κουρτινες τι συμβαινει,η πως την εβγαλε με την καραντινα η πως την παλεψε με την απεξαρτηση. :neutral_face:

1 Like

Επος το Whiskey In The Jaroh απο την Κουριτιμπα, αυριο θα δουμε το Sad But True

3 Likes

Οχι Truah;

2 Likes

Το σκεφτηκα να το γραψω ετσι, αλλα δεν το λεει παντα ετσι :stuck_out_tongue:
Ενω το Τζαροου…

τρ τρ τρ

3 Likes

Χαχαχαχαχχαα

8 Likes

Αυτή θέλει χοντρό @&μησι για να στρώσει…
Σορρυ αλλά δεν γίνεται να κρατηθώ με την σκροφα.

Λιγότερη αξία κι από μια χαρτοπετσέτα, προχωράμε

Σάπια είναι η Λατινοπουλου εννοείται, αλλά το συγκεκριμένο είχε γελιο, έτσι για την τρολια.

Εννοείται πως είναι fake, φαίνεται και από την ημερομηνία άλλωστε

3 Likes

Μου φαινεται οτι οι δυο αποπανω δεν το πηραν πρεφα οτι ειναι fake :stuck_out_tongue:
Σιγα μην ασχοληθει το ζωντοβολο με τους Metallica μωρε

3 Likes

Αυτό ήθελα ποστάρω κι εγώ ότι είναι fake.

1 Like

Το είχα δει στο twitter εδώ και κάτι ώρες ρε, αλλά ούτε για την πλάκα δεν αξίζει να ασχολείσαι με τέτοιους ανθρώπους. Άξια δαπιτισσα

1 Like

Εγω να πω την αμαρτια μου, αν και δεν συνεβη ποτε γιατι ημουν παντοτε σχεσακιας και μαλιστα στα χρονια του Πανεπιστημιου σε 6ετη σχεση, ειχα αρκετες δαπιτισσες στην σχολη που θα τιμωρουσα για τις πολιτικες και κοινωνικες τους πεποιθησεις.

3 Likes

Και εγώ κάτι τέτοιες μαλακίες έκανα στο προπτυχιακό, στο μεταπτυχιακό και τα επόμενα 5-6 χρόνια βέβαια έβαλα μυαλό. Με δαπιτισες βέβαια δεν θυμάμαι ποτέ να είχα πολλά πολλα γιατί μας χώριζαν μίλια σε νοοτροπία και αντιλήψεις, και όχι μόνο πολιτικές!

Η Λατινοπουλου έχει πετάξει άπειρες κοτσανες κατά καιρούς, πράγματα που τα διαβάζεις και λες δεν μπορεί να τα εννοεί. Τώρα που το σκέφτομαι Μπογδανιζει αρκετά, χωρίς βέβαια να έχει και το στυλ ξερολα του original.

Το συγκεκριμένο (υποτίθεται ποσταρισμενο 30… Φεβρουαρίου) θα γαμουσε να ήταν αληθινό

1 Like

Την ειχα απολύτως ικανή να έγραψε κάτι τέτοιο.
Θα μου πεις σιγά μην ξέρει η ψόφια τους Metallica αλλά όλα τα υπόλοιπα της ταίριαζαν απόλυτα.

1 Like

Μπα δε το μετανιωνω μωρε, the heart wants what it wants, και τοτε αυτο ηθελα (και αυτην). Εκανα τις λιγοτερο σοβαρες αλληλεπιδρασεις και εξερευνησεις με το αντιθετο φυλο λιγο πιο αργα απο οτι συνηθιζεται, στα 35 μου και στα 38 μου :joy: , αλλα τωρα εχω βρει παλι την αγκυρα μου και μαλλον ανηκει στο καραβακι στο οποιο θα μεινω για παντα, οπως ο θρυλος του 1900 :stuck_out_tongue:

On topic, οι Metallica ειναι επισης ενα καραβακι στο οποιο παντοτε θα ειμαι επιβατης, οσο λειτουργει. Ειχαμε και με αυτο το καραβακι βεβαια ενα προβλημα για μερικα χρονια, απο το 2011 εως το 2016 περιπου. Δεν ακολουθουσα παρα ελαχιστα τοτε την μπαντα. Ακομα δεν εχω δει κανενα απο τα δυο live που εβγαλαν εκεινη την περιοδο περα απο λιγα στιγμιοτυπα (Nimes & Mexico), δεν εχω δει ακομα το Through The Never (την ταινια εννοω), δεν ειχα παρει πρεφα την συνεργασια στο One με τον Lang Lang μεχρι πριν κανα 2-3 χρονια, δεν εβλεπα τα βιντεακια απο τις συναυλιες που ανεβαζαν απο τοτε και ειχαν διαρκειες 15-20 λεπτα, και γενικα απλα δε με ενοιαζε τι εκανε τοτε η μπαντα. Το Lulu το ακουσα αρκετες φορες για κανα μηνα οταν βγηκε, και μετα το παρατησα - δεν βοηθαει οτι δεν ειναι και πολυ καλος δισκος, αν και προσωπικα αυτο που με χαλαει ειναι ο Lou Reed.

4 Likes