Μetallica

Και τις υπόλοιπες 20-25 μέρες του μήνα ;;

Κακώς μιζεριαζω στο φόρουμ, απλά δεν είναι δεδομένα αυτά για όλους … Τα έχω κάνει άξιζε όσο τίποτα άλλο αλλά βαρέθηκα η λύση για να δω την ΧΨ μεγάλη μπάντα ( GnR Metallica τα δύο που με καίνε πολύ ) να είναι να ψαχνομαι για εξωτερικό και να βγάζω τεφτέρι ώστε να δω αν βγαίνω να το κάνω

Χωρια η παρέα

2 Likes

Ναι ρε συ, το καταλαβαίνω, απλά λέω ότι με καλό πλάνο δεν είναι “ακριβό”. Πάντως εγώ και τις 3 φορές που το έκανα, αυτές ήταν οι διακοπές μου του καλοκαιριού.

1 Like

Εμένα αν με ρωτάς, τις καίω. Κάθε φορά. ;p Αλλά ναι, βγάζουν νόημα όσα λες προφανώς και τα καταλαβαίνω. Σίγουρα όμως υπάρχουν και πιο μπατζετ προορισμοί/τρόποι να κινηθείς χωρίς να είσαι και με το άγχος συνέχεια, αλλά και χωρίς να παραξανοιχτείς. Το θέμα της παρέας μετά είναι περί ορέξεως, εγώ πλεόν πάω και μόνη μου και είναι μια χαρά. Τεσπα. GnR δυστυχώς όταν τους είδα εγώ ήταν ΑΙΣΧΟΣ, από τα χειρότερα πράγματα που έχω δει ποτέ και από την μία θα θελα να τους δω σε καλύτερη μέρα, από την άλλη προφανώς φοβάμαι μην κάψω πάλι τα λεφτά μου. Metallica θέλω πολύ να ξαναδώ, ελπίζω τα επόμενα 1-2 χρόνια (αν είναι στα μέρη μας τα παιδιά) κάτι κάπως να γίνει, αχ.

1 Like

Κατά τη γνώμη μου η “αλήθεια” κρύβεται στο ποστ του @Alejandro.m υπό την έννοια ότι για να έρθουν Ελλάδα θα πρέπει γενικότερα το τουρ να περιλαμβάνει Βαλκάνια/Τουρκία/Ισραήλ. Αν γίνει τέτοιο τουρ (που λογικά θα γίνει κάποια στιγμή στα επόμενα χρόνια) πιστεύω ότι θα έρθουν και εδώ.

Δε βλέπω το γιατί να είναι τόσο ρίσκο από τη στιγμή που ας πούμε εν μέσω τέτοιας ακρίβειας και οικονομικής αβεβαιότητας, οι MAIDEN με ακριβότερο εισιτήριο, μαζέψανε περισσότερο κόσμο από το 2005 (εισιτήριο 45-50 ευρώ νομίζω;) και το 2008 (50/70 ευρώ).

Νομιζω ο βασικος λογος που συμβαινει αυτο (πχ στους Maiden) ειναι πως σταδιακα αποκτουν ολο και περισσοτερες γενιες οπαδων. Το 2000 ηταν πολυ μικροτερο το ηλικιακο ευρος που θα εβλεπες σε συναυλια metal. Οποτε οι παλιοτεροι συνηθως συνεχιζουμε να ακολουθουμε (οπως και οι ακομα παλιοτεροι απο εμας) και προστιθεται (εστω και με μικροτερο ρυθμο απ οτι παλια) νεοτερο κοινο. Το ιδιο πιστευω θα συμβει και στους Metallica αν ερθουν.

Κοντρα σε αυτο, οι οικονομικες συνθηκες που ειναι χειροτερες τωρα απο οτι ηταν το 2000-2009 και ισως/μαλλον του χρονου ακομα χειροτερες απο τις σημερινες.

1 Like

Οι οικονομικές συνθήκες όντως θα είναι χειρότερες, αλλά μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες μπάντες όλων των εποχών, οπότε ο κόσμος θα κόψει από αλλού και θα τελικά θα πάει.

2 Likes

Ξέρω άτομα που δεν πήγαν Maiden λόγω του ακριβού εισιτηρίου, όπως κι εγώ. Άτομα που πήγαν σε άλλες συναυλίες στο Release και δεν τους έπαιρνε να δώσουν και άλλα 90 ευρώ για Maiden.

Μetallica με 100 ευρώ το φτηνότερο εισιτήριο το ΟΑΚΑ θα είναι μισοάδειο.

1 Like

Οι Metallica είχαν έρθει Βουλγαρία και Ρουμανία το 2018. Αν ήθελαν τους έφερναν και Ελλάδα.

Σιγά μην έχει 100 ευρώ το φτηνότερο εισιτήριο, συνέλθετε. Στο Μπάφαλο σε 3 βδομάδες έχει $70 το φτηνότερο.

Δεν συμφωνώ με αυτό γιατί οι 'Tallica έχουν να έρθουν 12 χρόνια και υπάρχει μεγάλη δίψα.Επίσης φέτος στην πρώτη χρονιά μετά-κόβιντ είχαμε 100 επιλογές να πάμε και σε σκληρό ήχο και αλλού.Δε νομίζω ότι του χρόνου ή του παραχρόνου (που είναι το πιο ρεαλιστικό να γυρνάνε Ευρώπη) θα έχουμε ξανά τόσα live.

Αν το πάμε έτσι στη Βουλγαρία ο μισθός είναι ο μισος της Ελλάδας και μπλα μπλα μπλα

Αν πάρουν το πακέτο έρχονται, τα υπόλοιπα είναι να 'χαμε να λέγαμε

1 Like

Βουλγαρία, Ρουμανία και Ελλάδα, είχαν έρθε το 2010. Ρουμανία μόνο είχαν πάει το 2019 και η Ρουμανία είναι αρκετά μακριά από την Ελλάδα οδικώς.

4 Likes

Κάποια εξυπνάδα με συμφωνία Πρεσπών, Τσίπρα, Maiden, Alexander the Great, 80k στη Μαλακάσα

6 Likes

Εδώ μεταφέρουν καλαμπόκι και κάστανα, τους Metallica δεν μπορούσαν?

4 Likes

Τι νομίζετε ότι είναι η Ρουμανία, άγιος Παντελεήμονας;

4 Likes

$1000 δε θα φτασουν

4 Likes

Νομίζω είχαν έρθει Αύγουστο του 19 στα Βαλκάνια και οι διοργανωτές μας το φοβήθηκαν να τους φέρουν εν μέσω διακοπών

Μεχρι Ρουμανια ειχαν φτασει ρε, το ξερουμε αρκετα καλα γιατι ειχαμε παει :innocent:

Η αληθεια ειναι πως ο Αυγουστος δεν ειναι και πολυ καλη ιδεα για τετοιες διοργανωσεις στην Ελλαδα.

1 Like

Τσοντα στην αναρτηση για το FIXXXER γιατι την βρηκα τωρα μολις οσο εψαχνα κατι για τα βουντου μου… ξερει ο @martian . Γαματο artwork απο καποιον Lee Dowling.

9 Likes

Θυμίζει Seth

:neutral_face:

Μακάρι ρε παιδια να τους δουμε απο τα μέρη μας, αλλα σίγουρα για να γίνει αυτό θα πρέπει να κατέβουν οι ιδιοι τουλάχιστον Βουλγαρία.
Οσων αφορά την διοργάνωτη-διοργανωτή, είναι βέβαιο οτι όποιος τους σκάσει 2 μυριάκια τους φέρνει.
Τους κλείνει deal άμεσα για να έχει χρόνο να δουλέψει το promotion του live, και τους βάζει στο ΟΑΚΑ με εισιτήριο ga όχι πάνω απο 70 ευρώπουλα…
Δεν γίνεται μετά απο 12 χρόνια να μην έχει 40-50 χιλιάδες κόσμο.
Μιλάμε για τεράστια μπάντα ακόμα (τους είδα φέτος Πράγα), αλλά δυστυχώς, βλεποντας τον James ειδικά, δεν ξέρω τι αντοχές θα έχουν τα επόμενα χρόνια για να κάνουν τουρ 20 και 30 συναυλιων σερι.
Αρα για μένα όσον αφορά το να έρθουν εδώ, ειναι φάση now or never…

υγ : οφ τοπικ και χωρις να θελω να πικαρω τους φιλους μου τους monomaiden (και εγω τους γουσταρω) προχτες δεν ειχε πανω απο 30-35 χιλιαδες

1 Like