Μetallica

Ποιο ομως δεν εγραψες😝

1 Like

Σωστα, ειχα βαλει αρχικα το Jump In The Fire αλλα τελικα δεν τα καταφερε… τη θεση του πηρε το St. Anger :sunglasses:

2 Likes

Με χρονολογική σειρά είναι τα άσματα όχι ο αριθμός επιλογών :upside_down_face:
Μόνο Horsemen θα έβαζα, αλλά είπα να βάλω και το Jump που πάντα μου άρεσε… οπότε τυχεροί είστε :stuck_out_tongue_closed_eyes:
Δεν είδα να σχολιάζεται ότι έβαλα ΜΟΝΟ ΕΝΑ από σενταγκερ…

2 Likes

Το είδα… αν έβαζα μόνο ένα θα ήταν το frantic ή το ομώνυμο ή το all within στην s&m2 μορφη.

Ωραίο και το unnamed βέβαια, από τα ωραία του δίσκου (όπως και τα monster/dirty/invisible/shoot)

1 Like

Sweet Amber ειναι η φαση απο το STA :smiling_imp:

2 Likes

Στο παρακάτω κομμάτι του sweet amber κριντζαρω τόσο άσχημα που δεν μπορώ να απολαύσω το υπόλοιπο τραγούδι, αλήθεια. Ενώ γενικά είναι γαμω.

(How sweet are you?
How sweet does it get?
How sweet are you?
How sweet does it get?)

Κάνω κοουτ τον παρελθόντα εαυτό μου και επιμένω πως θα πλήρωνα ακριβό εισιτήριο για να δω περιοδεία με σετ από αυτούς τους δίσκους. Θα με άγγιζε πολύ περισσότερο και θα ταίριαζε αδιαμφισβήτητα στην ηλικιακή κλάση της μπαντας. Όσο και αν αγαπώ τα 80s Metallica, μπορώ πάντα απλώς να ακούσω τον δίσκο.

5 Likes

Απο τα αγαπημενα μου σημεια στον δισκο :joy: :joy: :joy:

2 Likes

Για όσους είναι μύστες προφανώς γνωρίζουν ότι αυτή η τραγουδάρα πατάει κάτω το μισό HTSD. Ναι αυτό είναι το κομμάτι που θα ήθελα να ακούσω live. Εντάξει δεν γίνεται γιατί παίχτηκε μόνο μια φορά :sob:

Αν έβαζα Sweet Amber μετά θα έβαζα και Invisible Kid (δεν πρέπει να έχει παιχτεί ποτέ ζωντανά) και All Within My Hands και… και…

Βλέπω κυκλοφορούν κρυφοί φαν του σενταγκερ εδώ μέσα :laughing:

1 Like

Ίσως μπει στο επόμενο άλμπουμ τους :smile:

1 Like

Ιδανικό setlist:
1.C
2.R
3.E
4.E
5.P
6.I
7.N
8.G
9.D
10.E
11.E
12.E
13.A
14.T
15.H
16.A

1 Like
3 Likes

38 Χρόνια :metal::metal::metal:

10 Likes

Χαχα! Απ’ τη στιγμή που δεν μπήκε στο Death Magnetic δεν το βλέπω να μπαίνει πουθενά!

Όταν είχε βγει το St. Anger είχα απογοητευτεί (εκτίμησα μετά από χρόνια κάποια στοιχεία ή κάποια ωραία τραγούδια). Και όταν βλέπω αυτό το άσμα και τον James να το προλογίζει ως νέο τραγούδι απ’ το επόμενο άλμπουμ των Metallica λέω WOW!

Μου άρεσε αρκετά και σαν σύνθεση και το γεγονός ότι γύρισαν στο γνωστό αγαπημένο ήχο. Αλλά τελικά δεν μπήκε ποτέ :disappointed:

Μπορεί για 2 μέρες να μην είχα γενέθλια μαζί με το θρας, αλλά έχω μαζί με τον Ιππέα του Κεραυνού.

να μας χαίρεστε!

9 Likes

Ειμαστε μυστες γιατι το γνωριζουμε το τραγουδι… αλλα υπαρχει λογος για τον οποιον δεν μπηκε πουθενα αυτο το τραγουδι, οπως και ουτε καν ενα ριφφ ή καποια ιδεα… απιστευτα απαραδεκτο τραγουδι :sweat_smile: Αυτο και το Dead Kennedy Rolls ειναι αθλια για μενα, και χαιρομαι που δεν μπηκαν πουθενα. Εδω δεν τα καταφερε στο Death Magnetic, θα εμπαινε στο HTSD που ειναι αρκετα καλυτερο?

Χρονια πολλα!!!

3 Likes

Metallica shared a post on Instagram: "Glad to see you right side up, @josephquinn. Thanks for coming to jam with us backstage at @lollapalooza.". Follow their account to see 4316 posts.

Πόσο γαμάτη φάση.

8 Likes

Ποιος ειναι τουτος;

2 Likes

Εχει βγει και βιντεακι απο την συναντηση με τον Eddie που τα σπαει…

5 Likes