Πείτε μας λίγο για Slayer, Lemmy και David Bowie παρακαλώ
Sorry δεν καταλαβαίνω τη γλώσσα. Από την άλλη, τα μικυ μαου τα πιάνω πιο εύκολα.
Όπως και να χει, είναι τρελα φασιστακια όλοι τους, του ΔΥ συμπεριλαμβανομένου, κάπου είχα δει μια φωτό του με t shirt με μια χιουτζ σβάστικα αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να την βρω πλέον…
Σίγουρα.
Φαουντ ιτ!
Και ότι δεν έχω βρει ακόμα κάτι για την ντροπή της Γκουανταλαχάρα, που και καλά γεννήθηκε στη Σαντα Μονικα ΓιουΕσΕι, δε σημαίνει ότι δεν είναι νοσταλγός των Ναζιδων και αυτός!
Bonus: Καποια παλικάρια που τα είχαν αφίσα στο σαλόνι τους μικροί
Μέλη της ΚΚΚ είναι όλοι τους! Skinheads (για αυτό κουρεύτηκαν το '95) τι να λέμε τώρα…
Metallica koufales erxontai kremales
Λογικά και εγώ είμαι ναζι γιατί πριν από 15 χρόνια για ένα στοίχημα που έχασα είχα αφήσει μουστάκι Χίτλερ για μια φωτογραφία και μετά το ξύρισα
#cancel_ta_panta_ola
Είναι προφανές πως όλες οι φωτό που ποσταριστηκαν είναι είτε περιπτώσεις που έκαναν κάτι για την πρόκληση/επειδή τους φαινόταν badass σε μικρη ηλικία χωρίς πιθανώς να καταλαβαίνουν και τι ακριβώς σημαίνει (μην έχετε πολλές προσδοκίες για τις γνώσεις του μέσου Αμερικανού σε ιστορία και γεωγραφια btw) είτε ειρωνικά/αποτυχημένο χιούμορ (βλ φωτό Λαρς με Τζέημζζ)
Και ο παππούς μου ήταν ναζί, είχε μουστάκι Χιτλερ πριν ο Χιτλερ βγάλει χνούδι
Κανονικα για κατι τετοιους πρέπει να ξανανοιξουν τα δικαστηρια εκει στη Βαυαρια αλλα φοβαμαι θα τη γλυτωσουν
Οι τύποι είναι τόσο αλαζόνες που στο justice περιγράφουν ακριβώς το πως θα τη γλυτώσουν… τι να πεις…
Cancel τα πάντα όλα να ούμε.
Για το μπλουζάκι του Χάμετ εδώ δεν ήταν που είχαμε βρει το σχέδιο που ήταν antifa, ένα γουρούνι ( ; ) που φορούσε τη σκατοναζιμπλούζα, κάτι τέτοιο τέλος πάντων-δε θυμάμαι-ίσως από κάποιο συγκρότημα ;
Το σερτς στο τόπικ δε με βοήθησε δυστυχώς, θυμάμαι σίγουρα όμως ότι κάποιος το είχε ποστάρει ως σχόλιο (είτε εδώ είτε το πέτυχα αλλού) και είχα ψάξει να βρω το σχέδιο που ήταν όντως αυτό, οπότε καμία σχέση με ετζυ προκλητικό κακό χιούμορ
Καλά θυμάσαι, punk εξώφυλλο είναι. Ο @drenie το είχε ανεβάσει αν θυμάμαι καλά.
ΥΓ: Επίσης οι φωτογραφίες του Hetfield και του Ulrich είναι τραβηγμένες από το Halfin στη Γερμανία. Είχε πει σε μία συνέντευξη του πως τους είπαν πως είναι παράνομο να χαιρετάς ναζιστικά κλπ και το έκαναν και καλά σαν αντίδραση, όντως τύπου έτζυ χιούμορ. Μαλακία τους και τότε, αλλά μιλάμε για τα 80s που ο ναζισμός ήταν μια καρικατούρα και καμία απειλή για την κοινωνία στο βαθμό που είναι σήμερα. Οπότε το ηλίθιο χιούμορ μπορούσε να κριθεί σαν ηλίθιο χιούμορ. Σήμερα προφανώς θα κριθεί εντελώς διαφορετικά.
Το τελευταίο άλμπουμ που κυκλοφόρησαν, πριν το καλύτερό τους…
Μπα έβγαλαν κι άλλο ένα πριν το καλύτερο τους
Συμφωνω και διαφωνω ταυτοχρονα
Σου αρέσει το guilty pleasure σου ε?
Ναι μου αρεσει