Μetallica

Ο μεσος ορος ηλικιας των δυο καλυτερων αλμπουμ τους ειναι ο ιδιος με την ηλικια του Black album θα πω εγω, και το ενα ειναι 10 χρονια νεοτερο απο το αλλο :stuck_out_tongue:

Black album το πρωτο Metallica που απεκτησα, ηξερα ηδη unforgiven, sandman, nothing else matters, sad but true απο κασετες, δεος και συγκινηση οταν το απεκτησα, σαν πολυτιμο αντικειμενο το αντιμετωπιζα, ατελειωτες ακροασεις, ο αγαπημενος μου δισκος για αρκετο καιρο μπακ δεν.

Και γερναει αρκετα καλα τολμω να πω

2 Likes

Εμένα ο τρισπάππος μου ο μάγος ήταν ναζί. Ο τρισπάππος μου δεν πλενόταν ποτέ. Το νερό είναι για τα ψάρια μου έλεγε, μήπως νομίζεις ότι είσαι :fish: ;;

tiny-violin-mr-krabs

2 Likes

Κακώς τους μπερδεύουμε με τους ναζί, το κίνημα των skinheads είναι το ακριβώς ανάποδο.

3 Likes

St.Anger, μέρος Δεύτερον μυρίζομαι, είναι και η εικοστή επέτειος του χρόνου, why not…

Ωχ, μην ξαναπιείς ρε μαλακα . Μόνο αυτό

1 Like

Φοβερές δισκάρες τα LOAD και RELOAD αλλά πάντα ένα επίπεδο κάτω από το BLACK ALBUM.

Δηλαδή υπάρχει λόγος που αναφέρεται ως o σπουδαιότερος heavy metal δίσκος όλων των εποχών το Black Album και όχι το Load.

Αν είναι τώρα που χωρίζει να ξαναβγάλει τραγουδάρα όπως αυτή δεν με χαλάει καθόλου πάντως.

Νομιζω οτι αρχίζετε παλι τις γελοιοτητες για την κουραδα,

7 Likes

Κανονικά δε θα ήθελα να βγάλουν St. Anger 2 οι Metallica, αλλά μόνο και μόνο για το ΤΣΟΥΞΙΜΟ που θα νιώσουν οι πρηχτες που το μισούν ψήνομαι τρελά

1 Like

Νομιζω οτι κανεις ενα λαθος - κανεις δεν μισεί το κουραδι. Ειναι παντελως αδιαφορο. Το σχολιο αφορα αυτους που προσπαθουν να κανουν τα σκατα παστα σοκολατινα.
Αλλα για την οικονομια της συζητησης πες οτι το μισουσα - θα βγαζαν δηλαδη την αχνιστη κουραδα 2 και εγω θα ενιωθα ξαφνικα ενα τσουξιμο; Πως θα γινοταν αυτο;

5 Likes

Θα ήταν καλή φάση αν κάποια στιγμή είχαν βγάλει ένα έστω ep με το πώς θα επρεπε να ήταν το st Anger με καλύτερη παραγωγή (πόσο θα γαμουσε να είχε τον ήχο του δεύτερου cd του garage) και solo από τον wah-wah meister / ΔΥ / αντιφα της καρδιάς μας.

Αυτό το τρένο νομίζω πέρασε πλέον, πάμε για άλλα

1 Like

Δηλαδη να βγαλουν αλλο δισκο απλα για να πουμε οτι ειναι καλο

2 Likes

Έχει πολύ καλό υλικό και το st Anger, ακόμα και με το ίδιο υλικό

Περι ορεξεως κολοκυθόπιτα.

1 Like

Τι να σου πω, δεν είμαι κατάλληλος να το εξηγήσω. Εγώ βλέπω τσούξιμο όποτε υπάρχει συζήτηση για αυτό και χωρίς να βγάλουν τίποτα.

Το St.Anger είναι ένας κακός δίσκος. Κάποιες καλές στιγμές που έχει μέσα δεν το σώζουν, σε γενικές γραμμές το πράγμα απλά δεν λειτουργεί.
Δεν υπαρχει κανενας λογος να βγει ενα remastered St.Anger.
Αυτο που θέλουμε είναι ένας νέος δίσκος στα χνάρια του HTSD, αυτο πρέπει να περιμένουμε απο τους 60ρηδες πια Metallica.

4 Likes

Το θέμα με το παραπάνω ειναι σε ποιο βαθμό θα διαφοροποιηθεί η συνεισφορά ενός χωρισμένου Χετ :smirk:

Θα τσούζουν τα αυτιά σου

Τώρα που χώρισε ο Hetfield μπορεί να βγάλει St. Anger 2 με σκυλαδικα πόνου για την Φραντζέσκα

3 Likes

Ο Hetfield ειχε μια σταθεροτητα στη ζωη του, την οποια πλεον εχασε. Ελπιζω να ειναι δυνατος και να συνεχισει τη ζωη του ωραια και καλα. Η καριερα του ειναι σε δευτερη μοιρα. Μη σου πω και σε τριτη. Οσοι ελπιζουν οτι οι Metallica θα βγαλουν καλο διακο λογω του διαζυγιου του Hetfield πιστευω ειναι τραγικοι :stuck_out_tongue:

2 Likes