Μetallica

διακο δεν ξέρω αν θα βγάλουν, κανα παπαφλεσσα μπορεί :stuck_out_tongue:

Η ελπίδα είναι λανθασμένη λέξη.

Η παρατήρηση μπορεί να υπάρχει όμως. Όταν ο Τζέημς έχει περάσει δύσκολες φάσεις , τις βγάζει στην μουσική του και με τους στίχους του και βγάζει δισκαρες. Είναι αρκετά πιθανό να βγάλει δισκαρα στην οποία να μας πετάει τα εσωψυχα του.

Με 1/10 μαπα, δισκο 1/10 μετριο δισκο και 8/10 απο πολυ καλους μεχρι ανυπερβλητους, σιγουρα ειναι.

2 Likes

Ναι έχει καλό ιστορικό.

Μπορεί να έχει βρει κάνα 20χρονο πιπίνι και να βγάλουν τον διάδοχο του KEA.

1 Like

ας κάνει ο,τι θέλει αρκεί να μην ξανακυλησει στο αλκοόλ

3 Likes

Με τρελαίνει που ξέρουμε τι κάνει ο Het (και ο καθε Het ) τόσο καιρό και μόλις διαβάζουμε ενα άρθρο για το ενδεχόμενο διαζύγιό του , ξέρουμε οτι έχασε την σταθερά του.

Ξέρουμε τι πανω και κατω ειχε ολα αυτά τα χρόνια?

Καλύτερα να μην είμαστε έτοιμοι για κριτική και “γνώση” .

4 Likes

Δεν ξέρουμε, υποθέτουμε και ευχόμαστε να είναι καλά. Αυτός έλεγε ότι η Φραντζέσκα του έσωσε τη ζωή, δεν τα λέγαμε εμείς, ούτε τα φανταζόμασταν, μην αρπάζεσαι κι εσύ :stuck_out_tongue:

Αλλος αρπάζεται οταν λεμε για στανγκερ, nofillers, lars εχει γίνει και γαμω τα παιδια, η μουσική τους ειναι περα απο metal μπλα μπλα μπλα.

Τα ειπε, προφανως ισχύουν την στιγμή που τα ειπε. Ουτε ξέρουμε την επομένη στιγμή τι κάνει ή το πως νιώθει, ούτε τι τον γεμίζει, αν έχει ξανα πιει ή όχι, για ποιο λόγο ξανα μπηκε σε πρόγραμμα, αν εχει έμπνευση οταν νιώθει καλα ή όταν πιέζεται, πότε ειναι πιο παραγωγικός, αν ολα του τα καθορίζουν οι μανατζαρεοι, πόσο 100% είναι δικη του η επιλογή ακόμη και σε κατι που δεν αρέσει σε μεγάλη μερίδα οπαδών κτλ .

Judge not !

Αυτά που είπε ο James στο Belo Horizonte δεν ήταν τυχαία λοιπόν :wink:

1 Like

Λίγο πριν το… Sad but true :thinking:

Εικασίες κάνουμε, αλλά με βάση τα δικά του λεγόμενα όλα τα προηγούμενα χρόνια, βάσιζε πολλά στη γυναίκα του, η οποία τον στήριζε στα δύσκολα και τον βοηθούσε με τον τρόπο της να βγαίνει από τον βούρκο των καταχρήσεων κάθε φόρα. Τώρα θα μπορεί μόνος του; Αν η τελευταία φορά ήταν πριν 20 χρόνια, θα έλεγα ναι, αλλά δυστυχώς είχε ξανακυλήσει πριν 2-3 χρόνια. Μακάρι να μη χρειαστεί να φτάσει ξανά μέχρι εκεί, πρώτα για το δικό του καλό, και δευτερευόντως για την ύπαρξη των Metallica.

1 Like

Πολύ υποθετικά όλα αυτά, όπως λέει ο drenie.
Τώρα κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου. Δεν ξέρουμε ποσο καιρό είναι η δεν είναι σε διάσταση, αν τον έστειλε επειδή έπινε ή αν κεράτωνε, ή αν την έστειλε αυτός γιατί η σχέση ήταν τοξική κοκ. Αν δε γνωρίζεις το background είναι δύσκολο να κανεις και υποθέσεις για το πως θα του βγει. Μεγάλο παιδί είναι, θα τη βγάλει την άκρη του. Και στην τελική, είναι και λίγο εγωιστικό να προσπαθεί κανεις να δει αν θα συνεχίσει να του προσφέρει καλή μουσική ένας άνθρωπος βάσει των εξελίξεων στην προσωπική του ζωή. Ας έκαναν το καλύτερο για τους ίδιους πρώτα και δευτερευόντως για τα παιδιά τους, και ο αντίκτυπος στο επάγγελμα του είναι αδιάφορο.

2 Likes

Πάντως το άρθρο πιο πάνω ανέφερε " earlier this year" ως προς την αίτηση διαζυγίου , οπότε μπορεί να είναι χωρισμένος 5-6 μήνες , ίσως και παραπάνω

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ούτε κατ’ ελάχιστο τα προσωπικά του κάθε καλλιτέχνη . Απλά στη θέα του τίτλου του ρεπορτάζ μου βγήκε αυθόρμητα ο φόβος μήπως ξανά αρχίσει το ποτό

Το οποίο δεν προκύπτει από κάπου , απλά το σκέφτηκα εγώ σαν φαν

1 Like

In the early days, στο σπίτι της μαμάς του Hammett.

Άραγμα, τσιγάρα, μπύρες και τα σχετικά.

1 Like

Μήπως της γιαγιάς του; Αν θυμάμαι καλά από κάτι παλιά που είχα διαβάσει…

Αναλωνεστε σε αηδιες και δεν βαζετε γαμηστερες εκτελεσεις των Ride The Lightning και Blackened απο το Μπαφαλο ομως

6 Likes

Εκπληκτικοί.Τι να λέμε.Αψεγάδιαστοι.Και με υπέροχο show χωρίς υπερβολές.Το Blackened μερικές φορές νομίζω είναι αρκετά underrated κομμάτι.Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από Master κλπ.

Κατά τα άλλα κάποιες cool συζητήσεις με τον Dickinson στο ράδιο του BBC την περίοδο του Death Magnetic.Τα έχω ακούσει αρκετές φορές αυτά τα ηχητικά, μ’αρέσει πολύ που δεν είναι οι τυπικές άχρωμες συνεντεύξεις που παίρνουν οι δημοσιογράφοι και δε ξέρω, μου φτιάχνουν το κέφι (ειδικά όταν είσαι γραφείο 19/8).Δε γίνεσαι σοφότερος, ο Hammet γουστάρει Thin Lizzy, o Lars είναι το μυαλό της μπάντας, ο Smallwood γούσταρε φουλ Sanitarium, Βρασίδας προσκυνάει Cyanide κλπ κλπ

2 Likes

Βαζω κι αυτην την μεγαλειοτητα μονο και μονο για τον αναποφευκτο πονο. Τρελη δουλεια για μια ακομα φορα απο τον τυπο. Το μονο παραπονο οτι η απομονωση στα φωνητικα δεν εχει πετυχει 100%, θα μπορουσε να χωσει και μια κιθαρα για να μην ακουγεται τοσο επεξεργασμενο, αλλα πραγματικα ιδιοφυης η ενορχηστρωση που εκανε ο τυπος. Στο 4:35 απλα ισοπεδωση

2 Likes

Βαζω κ εγω αυτο

8 Likes

Διακοπτω την κανονική ροή του προγράμματος

Συνεχίστε

11 Likes