Ο οποίος είναι και τραγουδιστής των Satan
Λατρεία το The Small Hours …
Look out at the darkness, and you will see
Just call my name and I’ll be there
You cannot touch me, you would not dare
I am the chill that’s in the air
Θα την βαλω τωρα, γι αυτο εχω εσενα και @Alejandro.m , για να μου θυμιζετε αυτα που ξεχναω ή να μου κανετε καμια διορθωση, ειναι συλλογικη δουλεια η φαση, μην γκρινιαζεις ρε carebear
Θα μπει στα κλασικα μετσαλ, μαζι με Sabbath, Dio, Deep Purple και Mercyful Fate
Με δεδομενο οτι το Breadfan το ακουσε ο κοσμος πρωτη φορα ως b-side στο single του Harvester Of Sorrow, θα ελεγα οτι μπορεις απλα να ακουσεις το Harvester Of Sorrow για να καταλαβεις που θα πηγαινε ο ηχος του Justice, που βγηκε μια βδομαδα αργοτερα ως δισκος
καλησπέρα, είμαι λίγο τσόγλανος και λέω να ρίξω λίγο αλάτι στην πληγή
Η συναυλία στο Λονδίνο που αναφέρεις btw ήταν όντως secret gig με την ατυχή έμπνευση να εμφανιστούν σαν Damage Inc. Φυσικά δεν χρειάζονταν να είσαι ο Umberto Eco για να το αποκρυπτογραφήσεις, με αποτέλεσμα στο κλαμπάκι (το ιστορικό The 100 Club - δεν υπάρχει πια, κρίμα) χωρητικότητας 350 ψυχών να φιλοξενήσει τους υπερδιπλάσιους. Έσκασαν από τη ζέστη, έσταζε το ταβάνι ιδρώτα, λιποθύμησε ο Jason που δεν ήταν ακόμα μαθημένος, όλα ποπα.
Fun fact, έδωσα πριν καμία 5ετία στον Kirk να μου υπογράψει το βινύλιο του House of Vans (live στο οποίο βρέθηκαν κανα 2 συμφορουμίτες). Το πρώτο πράγμα που είπε ήταν “Gosh, it was so hot, almost like the 100 club”
Στις διασκευές το έριξα στο Small Hours γιατί το έκαναν δικό τους. Θυμίζει λίγο Thingy ο τρόπος που το προσέγγισαν.
Νταξει, μια φορα μονο θα μου αρκουσε, το 2 ή το 3 δε μου λεει κατι
Ηθελα να το αναφερω, οτι ειχε λογικη TTTSNB η διασκευη στο Small Hours.
Οσον αφορα την ψηφοφορια, περιμενα κατασταση παρεμφερη με την κυριαρχια του Am I Evil? στο προηγουμενο για το Breadfan, επεσα εξω και απορω δηλαδη κιολας με μερικες ψηφους αλλα δημοκρατια εχουμε (!) Αυτες στο Small Hours τις καταλαβαινω βεβαια. Εντωμεταξυ, λες και το Breadfan δεν το εκαναν δικο τους, ισως περισσοτερο κι απο το TSH
Ηρθα να δηλωσω οτι μ εκνευριζει αφανταστα οταν το κανετε αυτο.
ΔΣΧΨ
Νταξει δε θα καθομαι να γραφω καθε φορα ολοκληρο τον τιτλο, ριξε λιγο βινεγκαρ και θα περασει
Δε Σε Χαλασε Ψωλαραιε?
Ψαρα ρε ψαρα κι εσυ
Εγώ πάντως έριξα στο blitzkrieg γιατί έχει ριφαρες, τρελό σόλο και γενικά είναι ο ορισμός του γαματου σύντομο-γρηγορο-γαμει-ανοιξε μια μπύρα. Ωραία και τα μακρυσκελη και επικά και ατμόσφαιρικα και όλα αυτά που συνήθως προτιμάμε, αλλά το blitzkrieg είναι αυτό που λέει το όνομα του.
Σε ισοπαλία επίσης πρώτο δηλαδη θα έβαζα το small hours, για τους λόγους που αναφέρθηκαν (βαρύ, σκοτεινό και άρρωστο σαν το thingy). Και λειτουργεί φανταστικα μαζί με το (11/10) the wait που ακολουθεί.
Τρίτο το breadfan, που ναι γαμάτο ναι με το μελωδικό περάσματακι στη μέση να είναι το best part
Προτελευταίο (αλλά πολύ καλό) το crash course που το μπασακι του γαμει και τελευταίο το killing time που είναι πολύ ωραιο αλλά ελαφρώς generic nwobhm
Γενικά και τα πέντε είναι γαμω ε. Και επίσης κανένα και από αυτα ακόμα στην καλύτερη πεντάδα του διπλού cd, έχουν τεράστιο ανταγωνισμό.
Σου εχω προταση επειδη βλεπω βαριέσαι να μην αλλαζεις κ σε εγγλέζικα να το γραφεις ετσι ΔΘΔΣΝΜ
Δικός μου είσαι, το Blitzkrieg είναι άνετα το αγαπημένο μου από το Garage Inc. από την πρώτη μέρα που το αγόρασα, εκείνες τις αθώες εποχές.
Η ποικιλια στις ψηφους γενικα παντως δειχνει ποσο καλη δουλεια εχουν κανει με τις διασκευες διαχρονικα. Επρεπε να τα βαλω χρονολογικα τελικα, να χωσω Am I Evil? εναντιον Blitzkrieg να ξεμπερδευουμε με το ενα γρηγορα γρηγορα, και να μην τρωνε ψηφους απο Breadfan και Helpless
Σας προετοιμαζω για το επομενο ντερμπυ παντως, θα ειναι πολυ δυνατο:
- The Wait
- Last Caress
- Green Hell
- Die Die My Darling
- So What?
- Free Speech For The Dumb
- The More I See
Μην τολμήσεις να σπάσεις στα 2 το Last Caress/Green Hell ρε τσάτσε
Ντάντα Μάντα(ρλινγκ)
don’t cry tomato baby
Πιστεύω ότι το ντέρμπυ θα παιχτεί μεταξύ So What και Die, Die my Darling.
Προσωπικά κλίνω προς So What.
Διαφορετικα τραγουδια, διαφορετικες υποψηφιοτητες
Εγω ειμαι μεταξυ τριων τραγουδιων, κανενα εκ των οποιων το αγαπημενο The Wait του Παργαλατσου
Βρηκες τα 2 απο τα 3, το τριτο ειναι ξεκαθαρα Last Caress που υπεραγαπω
λατρευω die die my darling αλλά κι εγώ So what θα ρίξω
το θέμα είναι μετά που θα έχει turn the page και whiskey in the jar-oh που είναι και τα αγαπημένα μου