Τώρα το είδα αυτό:
Τώρα το είδα αυτό:
To Loverman θα είναι μια κατηγορία μόνο του να υποθέσω. Επίσης μέσα στις καλύτερες και απροσδόκητες διασκευές που έχουν κάνει ever.
Σκέψου ότι θα κοντραριστουν με Astronomy, θα έχουμε σοβαρά διλήμματα
Θα μπει μαζί με τα τρία αποπανω, αναγκαστικά.
Στα οποία θα προστεθεί και το Tuesday’s Gone.
Και το Stone Cold Crazy. Ίσως η πιο δυσκολη απόφαση.
Σποιλερ: κάνεις δεν κερδίζει το αστρονομυ για μένα
Μιλάμε για μεγάλο έπος.
Έχει πάρει φωτιά το θρεντ, γαμω. Προτείνω στο τέλος να βγάλουμε τους νικητές του διπλού cd
ΠΡΟΦΑΝΩΣ και οσα τραγουδια κερδισουν στις επιμερους αναμετρησεις θα πανε σε τελικο…
Ειναι το πλανο εξαρχης αυτο. Προς το παρον εχουμε Am I Evil? και Breadfan, θα εχουμε 5 ακομα
Κατα λαθος εβαλα bars στο δευτερο poll κι ενω ηθελα ξανα pie chart, και δεν μπορω να το αλλαξω. Το βαζω pie chart στο edit, και το βγαζει παλι σε μπαρες. Αλλα απο δω και περα θα γινονται ολα pie charts, γιατι πολυ απλα θελω να ειναι κρυφες οι ψηφοι, και να υπαρχει και λιγος διαλογος… να λεει κι ο κοσμος τι ψηφισε. Δεν εχει πλακα να γραφουν μονο 1-2 ατομα
Όσο τέλειο κι αν είναι το 2ο Cd του Garage Inc., στο 1o Cd για 'μένα είναι πιο δύσκολο να βγάλεις νικητή.
η καρδιά μου είναι στο Turn the Page , το λέω απο τώρα . Τεράστια εκτέλεση , ήταν ήδη ένα πολύ ωραίο τραγούδι με ωραίους στίχους μουσική κλπ …αλλά οι metallica το έφτασαν στρατόσφαιρα
Ότι λέει ο από πάνω.
Ότι λένε οι δύο από πάνω ισχύει και για το Astronomy
Κι η δικια μου. Μαλλον η αγαπημενη μου διασκευη Metallica. Θα ηθελα παρα πολυ να το δω μια μερα ζωντανα.
Στο επόμενο poll η ψήφος πάει σε Last Caress σε ανάμνηση της παράνοιας που επικράτησε ένα καλοκαιρινό βράδυ του 1993 στο γήπεδο συμπαθούς αθηναϊκού σωματείου.
Καλά απορώ με όλους σας αμνησία έχετε πάθει όλοι? Αυτό είναι στην πρώτη θέση.
Μόνο που δεν είναι στο Garage.
Μπορεί να γράφει METALLIAN… δεν ξέρουμε
Εντωμεταξύ η Kardashian ενώ είναι δισεκατομμυριούχα και μπορούσε απλά να αράζει, προσπαθεί να γίνει δικηγόρος ενώ πολύ συχνά μιλάει για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων στις ΗΠΑ.
Στα παπαρια μας, κι εγω αν ημουν δισεκατομμυριουχος λογω μεγαλης κωλαρας και βυζιων θα εβρισκα κοινωνικες ανησυχιες να περναω τον χρονο μου (ετσι που εφαγα το καλοκαιρι βεβαια ποτε δεν ξερεις). Απο τα πιο σιχαμενα ατομα παγκοσμιως κι αυτη και ολο της το σοι.
Βλέπω (τώρα στο σωστό τόπικ) πως παρακολουθείτε όλοι τις τελευταίες εξελίξεις:
Τώρα έχεις μόνο μεγάλη κωλάρα και βυζιά αλλά χωρίς τα λεφτά
Ναι το εκανα ηδη το αστειο, θενκς
κακο τρολαρισμα : /
Αν ψηθει για καμια κοσμικια 20 χρονια μικροτερη του θα παει για την Στεφανι Αντζελοτα προφανως ο Τζεημς
Έχουμε διαφορά ώρας ρε