Και όμως αρκετός κόσμος μάσησε από ότι μαθαίνω και το πίστεψε και αντέδρασε
Κοίτα να δεις που αυτός ο άμπαλος drummer έβαλε τον Lars σε υψηλή θέση…αφου το έχουμε πει, ο Δανός είναι για τα μπάζα. Δεν ξέρει ο Dailor…
Αφορά διάφορους rock stars και πολύ γνωστούς. Αλλά μιας και το βάζω εδώ θα αναφερθώ στο κομμάτι που μιλάει ο Kirk Hammett.
Metallica’s Kirk Hammett may not look bald – but that’s because he has taken measures to combat his hairloss. “I make no bones about it, I’ve had some help,” he explains. “I’m all about Rogaine. Take it from me, it fucking works.”
Προφανώς μιλάει για το Regaine τη λοσιόν, το πουλάνε στα φαρμακεία. Κάνει δουλειά λέει, Ε απ’ το να έβαζε περούκες
Μετά το μπλάκ άλμπουμ και το ουάν η επόμενη επαφή μου με μετάλλικα ήταν το ride the lightning. Το αγόρασα από το μετρόπολις αν θυμάμαι καλά κάποια χριστούγεννα που είχα κατέβει αθήνα με τους γονείς μου. ΣΟΚ ΔΕΟΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑ. Μετά από κοντά 30 χρόνια κατάφερα να αποκτήσω(ευτυχώς σε πάρα πολύ λογική τιμή) αυτό το μπλουζάκι από την ευρωπαϊκή περιοδεία του 1984. Μόλις το έπιασα στα χέρια μου ανατρίχιασα
Πάλι καλά που δε βρήκες της περιοδείας του Kill em all, τώρα θα είχες ανοιχτό κεφάλι
Με ραγισμένο πόδι ήδη θα πήγαινε πολύ
Ελπίζω να μην είναι πλυμένη η μπλούζα, διαφορετικά χάνει την αξία της όσο κι αν την πλήρωσες.
Μυρίζει ούλριχ
Σαν χθες, αν και στην Καλιφορνια ειναι ακομα σαν σημερα για λιγα λεπτα ακομα, πριν 14 χρονια.
Ολως τυχαιως το ακουσα ολοκληρο στο αυτοκινητο προχθες, και ειχα ξεχασει ποσο πραγματικα καλος δισκος ειναι. Ντερμπι με το Hardwired To Self-Destruct για μενα, αν και το τελευταιο μαλλον κερδιζει στο νημα. Εχουμε ακομα αρκετο καιρο ακομα μεχρι να μιλησουμε διεξοδικα για το Death Magnetic και καθε τραγουδι ξεχωριστα, αλλα ετσι για τον τζερτζελε και πολυ συνοπτικα εχουμε τα εξης κατα την προσωπικη μου αποψη:
- That Was Just Your Life - 9
- The End Of The Line - 9
- Broken, Beat and Scarred - 9
- The Day That Never Comes - 9 στο πρωτο μισο, 3 στο δευτερο, skip παντα μετα το 5:15
- All Nightmare Long - 10
- Cyanide - 7
- The Unforgiven III - 8
- Judas Kiss - 10
- Suicide & Redemption - 9
- My Apocalypse - 8
(@evanthia σου εδωσα χαριστικη περιοδο 24 ωρων σχεδον, αργησες )
Σχεδόν ίδιες οι βαθμολογίες μας, η μόνη διαφορά είναι ότι θα έπαιρνα ένα ποντάκι από το Cyanide (να γίνει 6) και θα το έβαζα στο UIII (να γίνει 9)
Το βλεπω.
Το Unforgiven III αν το ειχαν βαλει στον δισκο οπως ειναι στο S&M^2 θα του εβαζα ατοφιο δεκαρακι. Στην εκδοση του δισκου, η βαβουρα στο τελος με το σολο του Χαμμεττ και τα τυμπανα του Λαρς με ενοχλουν. Επρεπε να το αφησουν πιο μινιμαλ το τραγουδι, ποσο μαλλον μιας και εχει πανεμορφες μελωδιες και ρεφρεναρα.
Το Cyanide… τωρα τι 6, τι 7, δεν εχει μεγαλη διαφορα, ειναι νομιζω το μονο τραγουδι στον δισκο που θα αντικαθιστουσα με οποιοδηποτε απο τα 4 τραγουδια του Beyond Magnetic.
Αφού δεν του αρέσει το Kill 'em All ρε…
Ωραίο το Κιλεμολ , αλλά δεν τρέχω Φλόριντα πάλι για να τους δω, πήγα μια φορά πέρυσι
Κάπου 8ο-9ο καλύτερο τους άλμπουμ, καλά είναι
Kill em all και Ride the Lightning κυκλοφόρησε η Megaforce. Όποτε μιλάμε για 18 τραγούδια (17 αν εξαιρέσουμε το Escape) συν τις διασκευές εκείνης της περιόδου, για ένα σετ 16 τραγουδιών.