Μetallica

Fixxxed.

1 Like

Το Anesthesia μπορεί να το παίξουν το Escape όχι :wink:

1 Like

fixxxed (όλοι ξέρουν ότι τα έχει γραψει ο Μαστουρεϊν).

7 Likes

16 τραγούδια παίζουν όταν το σετλιστ έχει και 3-4 οκταλεπτα, και η συνολική διάρκεια είναι 2 ώρες περίπου. Το Κιλεμολ έχει πιο μικρά τραγούδια σε μέσο όρο, δεν θα ήταν διόλου περίεργο να τα παίξουν όλα από τους δυο δίσκους. Πάλι μικρότερη θα έβγαινε σε διάρκεια η συναυλία. Το Am I Evil από την άλλη το θεωρώ σιγουρακι

3 Likes
5 Likes

Άψογοι όπως πάντα, το κοινό όμως…

Lame κοινό αλλά όταν παίζουν Mariah Carey, Usher κτλ στο φεστιβάλ είναι αναμενόμενο.

Καλά δεν ήταν δική τους συναυλία μόνο, δεν έχει υποχρέωση το κοινό να ξέρει κάθε τραγούδι. Εκδήλωση ήταν. Μηδενική επίδραση στο ποσο θα απολάμβανα μια συναυλία προσωπικά. Τι με νοιάζει τι κάνει ο διπλανός μου?

2 Likes

Φυσικά και το θέμα δεν είναι τι κάνει ο διπλανός, το θέμα είναι αν βρέχει ή όχι :stuck_out_tongue_winking_eye:

4 Likes

Γλυκούλης

2 Likes

Ο μουσικός θεωρεί το ενδεχόμενο καλό για την τσέπη του

1 Like

Πολύ συχνα αυτό είναι το κίνητρο ($), αλλά με την ψυχοσύνθεση του Dave και πόσο πληγώθηκε όταν τον έδιωξαν, και πόσο κόλλημα έχει μια ζωή με αυτό το θέμα, πιστεύω πως και δεκάρα να μην έβγαζε (θεωρητικά) και παλι σαν τρελός θα το ήθελε, γνώμη μου

1 Like

Γιατι λεει “ξανα”; Αφου μονος του τους ειχε γραψει τους πρωτους δισκους ο Μαστεην.

8 Likes

Νταξ έβαλαν και κάτι μικρές πινελιές ο Ούλριχ με τον Παπα Χετ.

Ο Mustaine συγκεκριμένα νομίζω έχει δείξει καμιά δεκαριά φορές ότι ένα πολύ σημαντικό κίνητρο για αυτόν είναι τα λεφτά και η δόξα, αφού σε κάθε του κίνηση με τους Megadeth έχει αντιγράψει τους Metallica , ενώ προσπαθεί πάντα να είναι επίκαιρος με τις δηλώσεις του. Σόρρυ αλλά το να θέλει να γράψει και να ηχογραφήσει μουσική με τον James εμένα μου ακούγεται ολοκληρωτικά και αποκλειστικά ως cash grab. Χωρίς να διαφωνώ ότι ο διωγμός του από τους Metallica δίνει κίνητρο για σχεδόν καθε τι που έχει κάνει από το 1982 έως σήμερα. Ώρες ώρες πραγματικά αυτά που λέει δίνουν την εντύπωση ότι 40 χρόνια τώρα δεν το ξεπέρασε ποτέ.

Πάψε, Σατανά !

3 Likes

Σίγουρα δεν το έχει ξεπεράσει

Ούτε εγώ θα το ξεπερνούσα

Φαντάσου να ήσουν μέλος τέτοιας μπάντας με τόσο ταλέντο, να έχεις να προσφέρεις τόσα σε μουσικό επίπεδο και να παίρνεις πόδι… και το χειρότερο μετά να βλέπεις πόσο μεγάλη γίνεται η μπάντα χωρίς εσένα (όχι επειδή λείπεις, αλλά επειδή θα γινόταν έτσι κ αλλιώς)

Είναι σαν να παίρνεις πόδι από την γκόμενα που κόβεις φλέβες για εκείνη… και από εκεί και μετά να μαθαίνεις θες δε θες πόσο καλά περνάει με τον επόμενο.

Εγώ στάνταρ θα ήμουν πολύ πιο γραφικός, μια χαρά το διαχειρίζεται ο πρόεδρας

1 Like

Πέρα απ’ την πλάκα δεν χωραγαν και οι δύο στους
Metallica, κάποια στιγμή ο ένας απ’ τους δύο θα έφευγε.
Καλύτερα που έφυγε γιατί δεν θα ακούγαμε ποτέ τον δίσκο που κατουράει τα πάντα.