Σαν να έρχεστε στα λόγια μου, μέλη του φαμιλυ. Παίζει τεράστιο απωθημένο.
Και τσάμπα θα το κάνε ο πρόεδρας. Μη σας πω θα πληρώνε κιόλας.
Σαν να έρχεστε στα λόγια μου, μέλη του φαμιλυ. Παίζει τεράστιο απωθημένο.
Και τσάμπα θα το κάνε ο πρόεδρας. Μη σας πω θα πληρώνε κιόλας.
αν έμενε δεν θα έβγαιναν το Master of Puppets και το Justice;
Α εγω νομιζα τα LOAD και RELOAD αλλα κι αυτο που λες σωστη επιλογη
Και το peace όμως, το rust και το youthanasia και το cryptic αλλα και το black. In retrospect, καλύτερα δηλαδή που τον έδιωξαν (για εμάς, αλλά και για τους Metallica σίγουρα, αλλά μάλλον και για τον ίδιο )
Συνολικά, αν θέλουμε να κάνουμε ταμείο , για εμάς τους ακροατές καλό μας έκανε
η φυγή του Μαστεην του έβγαλε λύσσα και προσέφερε μουσικαρες . Για μένα πρόσφερε και την κορυφή του είδους που υπηρετεί ( για μένα λέω )
Την δική του πικρία και το γαμώτο την καταλαβαίνω, είναι όπως το λέει ο godspeed η φάση . Δεν ξεπερνιέται
Ας πρόσεχε από την άλλη
Οι Μεταλλικα αντικειμενικά δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι , είχαν έναν σπουδαίο παίκτη , τον έχασαν/εδιωξαν αλλά δεν τους στέρησε απολύτως τίποτα στην πράξη
Δεν ξέρω τι όνειρα κάνει ο Mustaine αλλά ο Hetfield ασχολείται με άλλα πράγματα αυτό τον καιρό.
Δεν ξερω ποσοι γνωριζετε για το Midjourney, αλλα προκειται για ενα απο τα πιο κουλ προγραμματα ΑΙ που υπαρχουν. Του βαζεις μερικες λεξεις, οι οποιες μπορει να περιλαμβανουν και στυλ καλλιτεχνιας, και σου δινει μια συλλογη απο ζωγραφιες με το θεμα που επιλεγεις. Μετα μπορεις να κανεις και enhance και να το βαλεις να σου φτιαξει πραγματικα εντυπωσιακες εικονες. Καποιος πηρε ολον τον καταλογο των Metallica και εφτιαξε αυτο το βιντεακι.
Aneasthesia - σουρρεαλισμος
Phantom Lord και Seek and Destroy επικα, καλυτερα εξωφυλλα απο το ιδιο το Kill’Em All
The Thing That Should Not Be γαματο, Leper Messiah απλα κλαιω.
To Live Is To Die λατρεψα. Carpe Diem Baby φοβερο. Fixxxer επισης απιθανο.
Εχει πεσει πολυ τριανταφυλλο, πολυ post apocalyptic και πολυ horror γενικα.
Γενικα πανεμορφο ολο το βιντεακι, αν και μαλλον επελεξε πολυ κοκκινο στις διαφορες επιλογες αυτος που το εφτιαξε. Σχεδον με ψηνει (but not really) να φτιαξουμε κανα παιχνιδακι σχετικο τυπου να βαζει ο καθε χρηστης μια εικονα και να πρεπει να μαντεψουμε το τραγουδι. Ειχαμε τετοιο παιχνιδι θυμαμαι αλλα ψιλοπεθανε… ασε που χιλιες φορες να βαζεις το Midjourney να στο φτιαχνει, παρα να γκουγκλαρεις κατι ελαχιστα σχετικο.
Υπάρχει άραγε κάτι πιο wholesome από τον 59χρονο James Hetfield να ντύνεται Eddie Munson από το Stranger Things με την κλασική του πόζα για Halloween?
Χώρισε και ξεκίνησε τους παλιμπαιδισμούς
fixed
Σαν σήμερα πριν 25 χρόνια κυκλοφόρησε το εξαιρετικό βίντεο του Memory Remains, το οποίο προς απογοήτευση πολλών, δεν ήταν thrash. Πάλι καλά δηλαδή!
Πριν λίγο τελείωσε η συναυλία στην Φλόριντα προς τιμήν των δύο Ζαζουλα.
7 από το Kill, δηλαδή όλα εκτός του Four Horsemen (εκπληξουλα η απουσία του), του Jump In The Fire (καμία έκπληξη, δυστυχώς για το καλύτερο του δίσκου) και του Pulling Teeth
7 από το Ride, όλα εκτός του Escape ξεκάθαρα
Θα μπορούσα να το είχα πουσαρει και να πάω, αλλά θα ήταν άπειρα έξοδα και λογιστικά απλά δεν έβγαινε με τίποτα. Ίσως αν ήταν για κανα σοβαρό δίσκο κι όχι για το Κιλεμολ να το σκεφτόμουν σοβαρά
ΝΑΙ ρε πουστη.
Αντρικο setlist
Υπερφλωρικο μάλλον θα έλεγα
Οπως νομιζεις
Ρε παιδιά, το έχω δει κάμποσες φορές τελευταία από τους Metallica, θυμάται κανείς άλλη μπάντα να παίζει 2 βραδιές στο ίδιο φεστιβάλ?