Μπατ(ζ)σινα?
Οχι.
Το load και το reload πανω απο το killem all
Εντάξει γούστα είναι αυτά αλλά από την άλλη μιλάμε για έναν δίσκο που όρισε ένα είδος (Kill 'Em All) και από την άλλη για δίσκους που απλά ακολούθησαν την εποχή (Loads) εννοείται με τον προσωπικό ήχο των Metallica, μην λέμε πάλι τα ίδια.
Καταλαβαίνω γιατί σε κάποιον μπορεί να μην αρέσει το Kill 'Em All τόσο πλέον, αλλά η συνεισφορά του στο μεταλ και στη σκληρή μουσική γενικότερα δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.
Με τον σημερινό τους live ήχο, μια χαρά και γαμώ είναι τα τραγούδια του Κιλεμόλ ρε.
Δίσκοι μεταλικα που έγραψε ο μαστειν >>>>>>>> ο,τιδήποτε άλλο έβγαλε η μπάντα
αν το πρόσεξες λέω ότι live το Κιλεμολ είναι καλύτερο από το δίσκο με οποιοδήποτε ήχο είχε και έχει η μπάντα στο σανίδι
Ω να σου
Να πω την αμαρτία μου, δε μ’αρεσει ο ήχος των κιθάρων. Σα να μην έχει βάθος μου ακούγεται
Γενικά το λες για το 72S ή για τον συγκεκριμένο;
Θετικο δειγμα,με το σταγονομετρο θα μας δινουν μεχρι τις 14/04.
να πω μόνο ότι με τον νέο (; ) τρόπο διακίνησης και κυκλοφορίας της μουσικής , δεν έχει νόημα να “κυκλοφορήσεις” single αφού έχει βγει ο δίσκος (ωραίες εποχές που ψάχναμε τα b sides , αλλά αρκετά γέρος ακούστηκα-διαβάστηκα ήδη).
Όποτε πέρα από την ποιότητα των 4 κομματιών - καλά κάνουν και βγάζουν αυτά τα 4 singles πριν την επίσημη κυκλοφορία - από την στιγμή που έχουν αποφασίσει να κυκλοφήσουν singles.
Θα μπορούσαν να κυκλοφορήσουν κατευθείαν ολόκληρο το δίσκο, αλλά είναι τεράστιο Brand name. Κάπως χρειάζεται να συντηρίσουν όλο αυτό το σύστημα.
Δεν έχω εντοπίσει ακόμα τι με χαλάει στον ήχο κι εμένα, αλλά μου ακούγεται σαν ένα HTSD δίχως αρχίδια , για να γίνω και γλαφυρός. Λείπει η επιθετικότητα, και αυτό μου βγαίνει και στον ήχο στις κιθάρες, και στα τύμπανα, και στην φωνή του James.
Σε όλα όσα έχουν βγει. Σαν κάτι να λείπει να δώσει όγκο
Thank you!
Λείπει ο όγκος, ακούγονται αρκετά crispy οι κιθάρες αλλά χωρίς να είναι πολύ καθαρός ο ήχος - πράγμα που δεν είναι ο καλύτερος συνδυασμός.
Κάπου βέβαια πήρε το μάτι μου ότι είναι demo versions όλα τα κομμάτια που κυκλοφόρησαν όποτε αναμένουμε
ωραία δικαιλογία!
εγω τον ήχο τον βρίσκω σχεδόν ίδιο με του HTSD.
Ο ήχος είναι παρόμοιος ναι, αλλά θα το πω με μια αναλογία. Ακούγεται όπως όταν παίζουν live το Master, που ο James σηκώνει στα χέρια το μικρόφωνο για το τελευταίο reffren και ακούγεται μόνο η ρυθμική του Kirk. Είναι το ίδιο, αλλά κάτι λείπει
Ευτυχώς η παραγωγή φαίνεται ότι θα είναι κοντά σε αυτή του Kill 'em All.
Δεν ξέρω ακριβώς τι εννοείς, αλλά ακούς ότι είναι σύγχρονος ο ήχος, βγάζει κάτι πολύ ηλεκτρονικό. Το kill em all, καταλαβαίνεις ότι είναι απλά η κιθάρα κι ο ενισχυτής